Перейти до змісту

Які вхідні двері найдешевші?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Вихідні дані: є совдепівській будинок на дві квартири з спільним під'їздом і старими дерев'янними вхідними дверима (з вулиці), котрі і потрібно замінити. Критерії антивандальності, протизламності, краси - неважливі. Головне щоб були якомога дешевші.

Дерев'янні не розглядаємо.

Отже, які? З чого? Металеві самопальні (дверних майстер в гаражі зварив з "бронепластини"), металеві фабричні, алюмінієві (я в курсі, що це теж метал ), металопластикові? Може хто "в темі", чи цікавились питанням, може підкажете...

Висота 220см, ширина 113см (міжстіновий просвіт)

Поки думаю над металопластиком...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а критерії теплозбереження важливі?

якщо ні, то "металеві самопальні (дверних майстер в гаражі зварив з "бронепластини")",

якщо так то металопластикові.

імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, jack74 сказал:

металеві фабричні

Тільки не це. За пару років фурнітура розсипеться. Краще металеві самопальні, з простим замком, ніж це китай-гавно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теплозбереження постільки поскільки... Щілин нема і то вже було б добре, щоб не сквозило нагло (зара взагалі навстіж)

і замок теж "постоку-поскоку" - достатньо аби клямка була...

Я просто в цінах поки не орієнтуюсь - ті самопальні "бронедвері" чи не вийдуть дорожчими від металопластикових?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись де візьмете лист та уголок і хто буде варити.Якщо простий гаражний майстер і бу метал з ним найдете на металобрухті на Мамсурова то дешевше.А якщо фентіперцевий майстер яких зараз переважають і новий метал на металобазі то дорого вийде.Металопласт однозначно дороще бо в під їзд треба магазинні а не міжкімнатні двері.Міжкімнатні металопластикові  дешевше і якщо це не п ятиповерхівка а всього лише 2ві квартири то можна прозвонити і в тлф режимі Вам порахують.Недавно мав справу і з вікнами і з дверима і замовляв такі двері на вхід до тамбуру в погріб.Якщо треба контакти то поділюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та то зрозуміло що не міжкімнатні і що можна порахувати їх, я не в курсі в іншому - скільки можуть коштувати оті "гаражні"... Ніхто не займався такими?

А на рахунок металу, сумніваюсь, що на Мамсурова можна такий лист суцільний і нормальний знайти... Якщо він там такий і буде, та ще й в нормальному стані, то вони за нього і ціну загнуть як за новий (вже мав з ними "торг" декілька раз по трубам). А брати аби що, іржаво-гниле, чи шматками "аплікацію" ліпити, то теж вийде на ціну нового...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, jack74 сказано:

теплозбереження постільки поскільки... Щілин нема і то вже було б добре, щоб не сквозило нагло (зара взагалі навстіж)

і замок теж "постоку-поскоку" - достатньо аби клямка була...

Я просто в цінах поки не орієнтуюсь - ті самопальні "бронедвері" чи не вийдуть дорожчими від металопластикових?

Варив собі недавно двері кладовка-котельня, Метал 100*200*2 подвійна рама уголок 40*2, каркас профіль 40*25=1000грн. приблизно плюс замок з ручками економ 350 плюс краска, пінопласт, ущільнювач плюс з середини вагонкою планую обшити. Можливо в 2000 вкладусь 

IMG20161105152447.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж цікавився цим питанням. Замовив тут https://www.olx.ua/obyavlenie/dveri-tehnicheskie-vremennye-timchasov-tehnchn-vhdn-dver-IDoAGYY.html

Ціни від 2100 без утеплення до 3900 з утепленням, додатковим кріпленням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайні металеві двері, як тут пишуть "самопальні" обійдуться десь в 2200 грн.

Це з матеріалом та роботою, але без замка з ручками. Можна домовитись наприклад без покраски, так ще дешевше буде. Самі потім покрасите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@lutsklife тобто, ти таким займаєшся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Професійно та постійно не займаюсь, просто я варив собі такі двері, та ще кільком знайомим.

І тому знаю приблизно вартість матеріалів та роботи. Так би мовити дешево та сердито..., при тому що двері вийшли не гірше ніж пропонують.

На металобазі ціни приблизно такі:

- лист металу 1.25х2.50 товщина 2мм. - 800 грн.

- профільна труба 40х40 - 300 грн. за 7м.

- уголок 40х40 - 200 грн. за 7м.

- петлі та пластини - 100 - 200 грн.

- ну і вартість роботи вже за домовленістю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, мож то засучити рукава та й самому зробити... А на якій металобазі, маєш на увазі? В "Комексі" на Глушець?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, не на "Комексі", в свій час моніторив ціни на металобазах і найдешевшою з них була АВМеталГруп, за пластмасовим заводом та і доставка була теж 150 грн. при тому що мені потрібно було везти за місто.

А на рахунок того, що самому зробити, то скажу що нічого складно немає, якщо є навики зварки металу, ну і руки з того місця ростуть, плюс в інтернеті є купа різних відео про це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) та все це є, не вистачає лише часу :)

Дякую на підказку по металу :_26:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, jack74 сказано:

:) та все це є, не вистачає лише часу :)

Дякую на підказку по металу :_26:

Моніторив ціни то дешевше було вроді на Індустріальній Меткомплект, але в них на відміну від АВМеталГруп метал на вулиці під дощем-снігом, а на АВ в приміщенні менш ржавий відповідно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...