Перейти до змісту

Допит Януковича в суді. 25.11.2016. онлайн - трансляція

Oli

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допит Януковича в суді. 25.11.2016.

Сьогодні, 25 листопада, в Святошинському суді Києва в режимі відеоконференції відбудеться допит Віктора Януковича в справі 5 колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут".

Колишніх співробітників "Беркута" Олександра Маринченко, Сергія Тамтуру і Олега Янишевського підозрюють у розстрілі 48 учасників євромайдан на вул. Інститутській в Києві 20 лютого 2014 Справа було об'єднано зі справою екс-беркутівців Павла Аброськіна і Сергія Зінченка. Слідчі встановили причетність спецроти київського "Беркута" до розстрілів 48 протестуючих і заподіяння вогнепальних поранень 80 протестуючих 20 лютого 2014 року на вул. Інститутській. За результатами розслідування повідомлено про підозру 25 співробітникам цієї спецроти і керівному складу полку "Беркут" в причетності до цих подій, з них 20 оголошені в розшук і 5 знаходяться під вартою.

онлайн - трансляція

Опубліковано

Не можу тільки зрозуміти, чому він досі в Ростові сидить. Всерівно в Україні ніхто його не посадить при теперішній системі.

Опубліковано
Щойно, olsad сказано:

Не можу тільки зрозуміти, чому він досі в Ростові сидить. Всерівно в Україні ніхто його не посадить при теперішній системі.

а що йому робити тут?? бізнес??? так він і так процвітє, і ніщо йому не мішає керувати віддалено.

Опубліковано

мегадопит. Свідка подій.

Я тут до речі подумав собі, в нас же презумція невинності. Яника досі жоден суд ні в чому винним не визнав, а отже він офіційно ні в чому не винен. А якщо так, то на якій підставі Порох президент? Це я ні в якому випадку не за яника, так просто, подумалось...

Опубліковано
1 година тому, olsad сказано:

мегадопит. Свідка подій.

Я тут до речі подумав собі, в нас же презумція невинності. Яника досі жоден суд ні в чому винним не визнав, а отже він офіційно ні в чому не винен. А якщо так, то на якій підставі Порох президент? Це я ні в якому випадку не за яника, так просто, подумалось...

тому, що спочатку як свідок. а після допиту (розслідування) міняють твій статус зі свідка на підозрюваного у вчиненні злочину, або залишають у якості свідка.

а ПОП президент тому, що його обрали президентом на вибрах

Опубліковано
1 година тому, olsad сказано:

отже він офіційно ні в чому не винен. А якщо так, то на якій підставі Порох президент?

Цитувати

єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо

Стаття 5  Конституції України.

Народ вирішив переобрати. Шонеясно?

Опубліковано
2 часа назад, Oli сказал:

і все???   б**

А що ти чекав? "Я устал, меня мучают угрызения совести. Я отправил назад Камазы с чесно награбленными миллиардами, в кабине 15-го Камаза у водителя Васи будет любимый золотой батон. Встречайте"?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...