Перейти до змісту

ЛДТУ надали статус національного

"ALEX"

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

СУПЕР

А причину я бачу ЛИШЕ ОДНУ:

Як студент колишнього вже тепер ЛДТУ можу сказати що якби цього не сталось половина викладачів університету перейшла б працювати до ВНУ а за ними і студенти також...

Опубліковано

Ураааааааа :ura: !!!!!!! Тепер ЛНТУшники нарівні з :) ВНУшниками. Справедливісь настала! :friday:

P.S. :jeer:

Опубліковано

всі бурно доказували шо ВНУ підніметься више за ЛНТУ в рейтингу топ200 вузів України в цьому році...

ну ну, тепер побачим..... :jeer::friday:

зі. навіть ctrl+p нажав....

Опубліковано

Нехай називають його як завгодно, а рівень знань у студентів так і залишиться.Бо вони нікому непотрібні-ні державі ні самим студентам, які після закінчення не працюють по спеціальності. :friday:

Опубліковано

ну так дик, хто хоче той взнати шось той взнає.

а якшо хтось вважає, шо йому знання не потрібні, то сугубо його проблеми...

не всі ж будуть на базарах торгувати...

зі. доречі, багато хто успішно вже і під час навчання працює по спеціальності....

Опубліковано

Вищий статус, нові розцінки, більші зарплати, більші хабарі...

Лише рівень знань випускників від того вищим не становиться.

• Адміністратори
Опубліковано

Давай говорити інакше: "Ми це купили!". І ніяким боком не заслужили. На мою думку цей заклад заслуговує лише на "ПТУ"

Опубліковано
Давай говорити інакше: "Ми це купили!". І ніяким боком не заслужили. На мою думку цей заклад заслуговує лише на "ПТУ"

Та ти шо..... ВУЗ входить в топ-70 кращих в Україні, для порівняння ВДУ навіть в перші 100 не попадає... Студенти ВУЗу постійно займають перші місця на Всеукраїнських олімпіадах... Попит на випускників зростає: тому що лише цей ВУЗ дає інженерів, будівельників і інших спеціалістів технологічних напрямів, а ВДУ - на відсотків 70 педагогів... нам стільки треба?

Опубліковано

1. Пропозиція в назві теми поміняти одне слово - НАДАЛИ...

2. Вітаю також усіх Студентів, Викладачів і Їхніх батьків з отриманням вищого статусу...

3. Привітайте і мене також я вивчився 5 років в державному а закінчу НАЦІОНАЛЬНИЙ)

Опубліковано

а выпускини работают по своим специальностям?

и олимпиады по чем выигрываются?

а педагоги нужны...

Опубліковано
а выпускини работают по своим специальностям?

и олимпиады по чем выигрываются?

а педагоги нужны...

Олімпіади виграються по різним напрямам від бухгалтерського обліку і економічної теорії до машин і механізмів.

Випускники працюють там де вони хочуть, більшість по спеціальності, але якщо ти захотів її змінити, то ніхто проти не буде, а набуті знання лише допоможуть.

Нам потрібно СТІЛЬКИ педагогів???? Уяви приблизну кількість випускників-педагогів ВДУ і приблизно порахуй потребу нашої області в них. Туди йдуть вчитись тому що на спеціальності типу соціологія, психологія і т.д. легше поступити. А потім виникає питання: куди йти з таким дипломом?

Опубліковано
Спочатку туалетом навчіться користуватись і воду зливати, олімпійці, блін.

М-да, рівень інтелекту просто вражає, на жаль зі знаком мінус...

Опубліковано
страна безграмотная... поэтому педагоги нужны...

На рахунок того, що країна не грамотна я би посперечався би... Педагоги потрібні, але попит на них в кілька разів менший за пропозицію, що випускає ВДУ...

Опубліковано

Так хто ж вам винен?

Опубліковано

Так хто ж вам винен?

Ще один мінус тобі: я не про ЛДТУ, а про тебе

Опубліковано

Щоб виправити безграмотнісь потрібно почати з себе. На мою думку безграмотність в першу чергу починається з знання мови. Бажання вчитися також грає не останню роль. Тому всі дружно переходим на українську мову спілкування. Будем вчитися.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...