Перейти до змісту

Продовження теми гопників

vef

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
http://www.gop.com.ua/ Тут вони живуть, гадюки. Кошмар просто. І таких прредставників молоді, які щодня мобілки красти ходять, як на роботу, повірте, немало.... А якщо ще й зброю.... Ні, не можна в цій країні зброю. Коли кожен третій ввечорі п"яний, і біля кожного бару ввечорі морди б"ють, уявіть що буде, якщо в таких громадян в кишенях будуть пістолети... При чому куля- дура. Від неї може постраждати і випадкова людина в радіусі 50-ти метрів, враховуючи те, що нетверезі чи наколоті (накурені, нанюхані....)озброєні придурки далеко не снайпери...
  • Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
а почему добропорядочный гражданин не может купить себе такуюже цяцю для самообороны?

Тут ключове слово "самооборона". І кордон між самообороною і агресивним нападом мінімальний. Якщо мені не зраджує пам"ять (а краще було б якби Yarchik проконсультував по цьому питанню), то захищатися ти маєш право тільки тими самими засобами, з якими на тебе нападають. Тобто, якщо на тебе лізуть з кулаками, а ти відбивався ножем -- тебе скоріше всього посадять, якщо на тебе перли з фінкою, а ти шмальнув в ногу, то скоріше всього тебе посадять. Гопи дуже добре включають "дурачка" в мєнтовці, і їм зовсім неважко сказати, що це саме ви на них полізли з ножем, а він кулаками відбивався та ще й побої піде зніме :smile3: Там здається ще є нюанс по відстані, з якої було зроблено постріл. Якщо відстань більша скількох там метрів (здається 3-4) то це вже розцінюється не як самооборона, а як озброєний напад на людину, що тягне за собою відповідні наслідки.

Просто если гоп с огнестрельным то это уже не гоп, это уже рецедивист и последсвия уже для него не такие после вооруженного ограбления чем после обычно гоп-стопа.

Рецедивист -- людина, яка має декілька судимостей по одній і тій самій статті, наприклад "гоп-стоп" (грабунок) або "гоп-стоп з пізд**ями" (грабунок з нанесення тілесних). А наявність зброї в придурка ніяким чином не робить його "РЦД" :smile3:

А взагалі є такий вислів: "Овца с пистолетом превращается не в волка, а в озверевшего барана" -- тобто якщо людина притягує до себе отакі "пріключєнія", то навіть якщо вона буде обвішана гранатами, її все одно пограбують :smile3:

Ну а дозвіл на вільний продаж вогнепальної зброї може призвести до цікавих наслідків, таких як стрілянина в школах (в тата цяцю вкрав), в громадському транспорті (ти мені, с*ка, на новий тухвєль наступив), масовий відстріл тещ по п"яні і т.ін. :blink:

Опубліковано
Ті Флоберти при самозахисті годяться хіба що для биття по морді рукояткою

Там ДЕВ'ЯТЬ маленьких злих кульок.  <_<   Коли "пашла жара" і все на нервах  - гоп, навіть якщо він знає, що в тебе в руках - навряд чи полізе на рожон - так можна і всю обойму в рожу получить

;)

Потім можна підійти, і як казав Лука, пустить в ход рукоятку ;)

(а далі - ноги в руки, і шукай вітра в полі). 

Опубліковано
по тобі стріляли чи бачив кого,по кому стріляли з такого пістолета ?

Бачив, щупав руками, хірургічними інструментами, діставав <_< І не раз. В стані алкогольного сп"яніння більшість описують це так: щось голосно хлопнуло, трохи запекло а потім побачив кров і звернувся до вас.

Опубліковано
Бачив, щупав руками, хірургічними інструментами, діставав ;) І не раз. В стані алкогольного сп"яніння більшість описують це так: щось голосно хлопнуло, трохи запекло а потім побачив кров і звернувся до вас.

Я собі уявляю, скільки це треба випити, щоб тільки трохи запекло !!! <_< Хірургічними інструментами з таких пацієнтів кулі діставати напевне можна без анастезії ... Весела в тебе робота, друже.

Опубліковано

В мене в знайомого тоже пульнули в ногу, то потім 2дні кульгав. Правда вистріл був десь з 3-4 метрів, але все ж казав боліло добре! Можу уявити, аби получити цілу обойму навіть в ногу, не кажучи вже про шось болючіше..

Опубліковано
В нас зате легальна (поки-що) зброя (револьвери) під патрон Флоберта - калібр 4 мм., швидкість вильоту кулі - 220 м.сек. (в кращих моделей). У звичайної "воздушки" кприміром - 160. Хто знає, що таке постріл у ногу з пневматики та ще й "важкою" кулею - оцінить потенціал :D

скорости без массы ничего не говорят. оценивается мощность в джоулях дульной энергии. к примеру переломки типа шайтан-весла хатсана имиеют около 20-25Дж энергии. Более дорогие и точные PCPсистемы 29-40. Это в калибре 4.5 и полноразмерные винтовки. для примера, с 5метров 30Дж ствол пробивает 2сантиметровую доску, или крошит череп годовалому свину. а пестики это несерьезно, там до 7-9 Дж энергии в лучшем случае

До речі, їх ще "перестволити" теоретично можна, під 6 мм., як у Прибалтиці дозволено, або звідти привезти і не морочитись. Це вже справжня :)

Доречi это уже статья за изготовление огнестрельного оружия :D

Опубліковано

На жаль, пишу з роботи, де злий адмін побанив гугля, але навскідку - у Хатсана швидкість теж дето 200-220, масса кулі приблизно однакова, то де тут 7 Дж?

А за перествол - це ще треба розбиратись, закон у нас звавжди був "як дишло". Просто не думаю, що в кожного ППС-ника в оці штангенциркуль - побачать - максимум відберуть.

Аби не подумали, що в тебе під пахвою бойовий, і стріляти не почали :blink:

Опубліковано

Гумова куля має від 28 до 50Дж, її площа в 5 разів більша. От це літом будь куди а зимою в ноги дійсно неприємно. Про обличчя, шию і "половиї органи" я взагалі мовчу- дуже ефективно, але потім "середні або важкі тілесні ушкодження" :blink:

Опубліковано

Соррі, добрався до Гугля. Енергія Флоберта дійсно 7.5 Дж. Малувато ;)

Народ їх апгрейдить до 20-ти. досипаючи порохом по самі краї. Така кулька вже не пробиває тільки шкіру, а гарантовано застряє в вн. органах. Кримінал 100%, та й негуманно зовсім.

Ще кримінал в тому, що Флоберт не зброя самозахисту, а "тренувальний засіб", і тягати його з собою заряженим неможна- як мінімум заберуть, як максимум - посидиш ніч в "обезянніку" а на ранок складуть протокол.

Можу запропонувати ще одну ідею - антенна "куліковка" від ранцевих армійських радіостанцій Р-109 наприклад.

kulilow1.jpg

В звертутому вигляді вільно вміщається в кишеню куртки, в "взведеному" являє собою щось середнє між арматуркою і хлистом. Що классно - насмерть не вб"є, але при попаданны по м"яким тканинам ушкодження будуть болючі.

Також нею можна душити супротивника, чи зламати йому шийні хребці, на любітєля :D

Опубліковано
Зате маса хворих на голову дітей, які приносять в школу вогнепал і стріляють оточуючих.

Це і зараз не проблема. Майже кожен підліток знає де батьки ховають валюту. Купити зараз автоматичну зброю не проблема. 1,5-2к зелені. І от ВАМ гарантованих 15-30 трупів і майже без травмованих. При пістолях не більше 5-10. В них травматизм нижчий. :)

А от якщо ствол виддається після курсів, належним чином зберігається, постійно практична стрільба - то ніяких негативних моментів не буде. Навпаки, коли спустило колесо, а тут підїжає джип з хлопцями і дружину навіть захистити немає чим.... Я вже мовчу про прості ситуації коли до тебе чіпляються гопнегі :101010: Життя це джунглі СССР закінчився, коли всі були впевнені що людей не вбивають.

Опубліковано
Зате маса хворих на голову дітей, які приносять в школу вогнепал і стріляють оточуючих.

Це і зараз не проблема. Майже кожен підліток знає де батьки ховають валюту. Купити зараз автоматичну зброю не проблема. 1,5-2к зелені. І от ВАМ гарантованих 15-30 трупів і майже без травмованих. При пістолях не більше 5-10. В них травматизм нижчий. :101010:

ага, готов дать личные 1,5К$, если покажешь как несовершеннолетний может легально купить АВТОМАТИЧЕСКОЕ огнестрельное оружие. :)

Опубліковано
ага, готов дать личные 1,5К$, если покажешь как несовершеннолетний может легально купить АВТОМАТИЧЕСКОЕ огнестрельное оружие. :101010:

Так если ему надо будет он и НЕлегально купит, а если у купит легально то никогда не будет его светить в разбоях.

Опубліковано

А хто знає - чи можна десь знайти базу по угнаним телефонам? Сьогодні питав в знайомих ментів - кажуть що легально узнати чи телефон в розшуку можна тільки через офіційний запит в міськвідділ (і то якщо є на то причини - тіпа ти являєшся потерпілим).

Опубліковано
А хто знає - чи можна десь знайти базу по угнаним телефонам? Сьогодні питав в знайомих ментів - кажуть що легально узнати чи телефон в розшуку можна тільки через офіційний запит в міськвідділ (і то якщо є на то причини - тіпа ти являєшся потерпілим).

навряд така існує. просто половина а може і більшість людей коли в них уганяють телефон гривень за 300-400 не будуть заявляти в міліцію(бо ті просто незахочуть його шукати), хоча є такі випадки коли просять розшукати бо на сімці були важливі номери телефонів. і дотогож якщо робити таку базу потрібно щоб власник знав (або повідомив тим хто буде шукати) ІМЕІ апарата а далі діло техніки. Можна було б зробити сайт на якому розташовувати інфу по піжжених телефонах "тіпа ІМЕІ такий то телефон такий того хто приніс бити сильно" думаю всі зрозуміли що я хочу сказати.

Опубліковано

http://poshuk.mvs.gov/

довго був на реконструкції і потім безслідно зник.

Замкнуте коло: дзвониш кажеш я потерпілий у мну телефон вкрали.... - писали заяву? - угу -знач в розшуку, чого дзвонити питатися.

а по дзвінку не будуть давати інформацію, якщо телефон такий було куплено, тим паче якщо ще й настрій поганий. І це при тому, що хто буде телефонувати і казати я купив телефон, провірте чи не крадений.... щоб його забрали і ніхто нікому не винен ніяких відшкодувань.

Опубліковано
ага, готов дать личные 1,5К$, если покажешь как несовершеннолетний может легально купить АВТОМАТИЧЕСКОЕ огнестрельное оружие. :ok2:

Я не дилер.

Знаю точно що в Києві їх порівняно тьма. Одну точку минулим літом задушили.

В Львові теж є кілька точок.

Опубліковано
Можу запропонувати ще одну ідею - антенна "куліковка" від ранцевих армійських радіостанцій Р-109 наприклад.

kulilow1.jpg

В звертутому вигляді вільно вміщається в кишеню куртки, в "взведеному" являє собою щось середнє між арматуркою і хлистом. Що классно - насмерть не вб"є, але при попаданны по м"яким тканинам ушкодження будуть болючі.

Також нею можна душити супротивника, чи зламати йому шийні хребці, на любітєля :lol:

ууууу..презентуйте на 1ше травня, будь ласка :)

Опубліковано

мене дуже цікавить питання не стільки боротьби з такими, а уникнення того, щоб підростаюче покоління було таким же, як ВОНИ.

ситуація позавчора.

мій двір. година 8 вечора. черга до кіоску. 4 пацанята 13-14 років максимум, жіночка з дівчинкою років 6ти і я. пацаня одне нагло матюжиться і через кожні кілька секунд спльовує на землю біля себе (тобто біля самого кіоска). Хтось з його "банди" робить йому зауваження в жарт "НЕ плюйся!", яке він ігнорує мовчки. Далі роблю зауваження я (до уваги любителів доколупатися до слів: КУЛЬТУРНО роблю зауваження), на що мені те пацаня хамовито відгавкується і на завершення молвіт "я і вдома так плюю". ТИм часом жіночка з дівчинкою відходять, банда стоїть біля кіоска далі і граються м*ячиком, який відлітає і котиться за дівчинкою і її мамою (тіткою..), вона його легенько копає і він котиться ще далі. Те саме пацаня до дівчинки в догонку "АВЦА, ти шо сдєлала". ПРи мамі. Я йому знову роблю зауваження, але уже НЕКУЛЬТУРНЕ, на що те собаченя відгавкується, після чого совєршаєд проїзд мордою по вітрині кіоска з моєї подачі. і тільки тоді винно дивиться на мене і мовчить. Скажіть мені , люди добрі, невже до теперішнього підростаючого покоління не доходить поняття культури поведінки, поваги до старших??? (не думаю, що я виглядаю на 15 років, тим більше мама тієї дівчинки) і ЩО з цього виросте? Чи варто відразу брати лом і виходити до себе в двір, щоб не доживали??

я в шоці

• Адміністратори
Опубліковано
Чи варто відразу брати лом і виходити до себе в двір, щоб не доживали??

я в шоці

Варто.

Опубліковано

Я також за нагайку.

Поки не введеш "крутого" в стан шоку - він думає, що роги і "криша" - вічні. :(

Опубліковано
Я також за нагайку.

Поки не введеш "крутого" в стан шоку - він думає, що роги і "криша" - вічні. :lol:

а куди дивляться їх батьки?

Батьки на роботі 23 години на добу :0057: Таке вже в нас суспільство сформувалось...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...