Перейти до змісту

Продам DELL OptiPlex 780 SFF - Intel Core™2 Duo E8400 3.00 GHz/NO GbRAM DDR3/ NO HDD SATA/ DVD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам DELL OptiPlex 780 SFF - Intel Core™2 Duo E8400 3.00 GHz/NO GbRAM DDR3/ NO HDD SATA/ DVD
ціна 1500
З оперативкою і жорстким ціна в залежності від обєму

DSC_0389.JPG

DSC_0390.JPG

DSC_0391.JPG

DSC_0392.JPG

DSC_0393.JPG

Опубліковано
55 минут назад, EastDJ сказал:

жесть:blink::blink:

1 час назад, Litovets сказал:

За цей ящик з БЖхою материнкою і процом 1500 грн?:ohmy:

Цей ящик легко тяне проци Е8400 і DDR3-16гб. + хороший охлад. По офісах, по магазинах на касі де багато пилі і гівна вони працюють роками без чистки і обслуговування. Не кожні сучасні ПК похвастаються такою надійністю!

Опубліковано
11 минуту назад, tehno100k сказал:

Цей ящик легко тяне проци Е8400 і DDR3-16гб. + хороший охлад. По офісах, по магазинах на касі де багато пилі і гівна вони працюють роками без чистки і обслуговування. Не кожні сучасні ПК похвастаються такою надійністю!

Ага, поговори а я послухаю.

Опубліковано
7 минут назад, Litovets сказал:

Ага, поговори а я послухаю.

Тобі скинути фото з його 16гб на борту і Е8400?

Опубліковано
2 минуты назад, tehno100k сказал:

Тобі скинути фото з його 16гб на борту і Е8400?

Для чого? 

І ще одне, нашо компу куда не влізе нормальна відяха (не влізе фізично і не витяне БЖ) 16 гіг памяті?

Опубліковано
6 минут назад, Litovets сказал:

Для чого? 

І ще одне, нашо компу куда не влізе нормальна відяха (не влізе фізично і не витяне БЖ) 16 гіг памяті?

По-перше: Не всі ігромани яким потрібно піпєц яку відяху.
По-друге: Так як ти дуже "умний" то є відяхи низькопрофільні
По-третє: Задачі цього "ящика" більше офісні, а не ігрові
В чому ще є сумніви??? Я сам був свідком коли такі машини пропрацювали 6 років на касі в магазині всі в пилі і в них не вздулись кондюки, і єдине шо могло полетіти це вінт.
А якщо ти такий обізнаний то наведи мені ще аргументи?
Держи фото на пямять, да відеокарта на 512мб, низькопрофільна. Нажаль іншої не було сфоткати, але будеш знати шо такі є взагалі!!!!

DSC_0430.JPG

DSC_0430.JPG

Опубліковано
5 минут назад, Litovets сказал:

0.jpg

Да, незря статус " Флудилка-говорилка "
Якщо ти не готовий чітко аргументувати своє незадоволення з приводу ціни та продукції, краще пройди мимо.

Опубліковано
8 минут назад, tehno100k сказал:

Да, незря статус " Флудилка-говорилка "

А от ето лучче не згадувати :D

І ще, це взагалі то форум а не базар. Призначення форуму - спілкування і в тому числі різного роду дискусії.

Опубліковано
6 минут назад, Litovets сказал:

А от ето лучче не згадувати :D

І ще, це взагалі то форум а не базар. Призначення форуму - спілкування і в тому числі різного роду дискусії.

Я проти цього нічого немаю. я за дискусії, але якщо вони не аргументовані то який смисл вести дискусію???
Ти ж не поюснюєш чому 1500грн за такий ящик дорого... Як на мене це не погана офісна машинка, тобі треба відяху...
В відяхами і і5 в мене є і інші системні блоки.. Є квадрик в шикарному корпусі. Там де стане і відяха і все остальне...

Опубліковано
1 хвилина тому, tehno100k сказано:

Ти ж не поюснюєш чому 1500грн за такий ящик дорого...

то що входить в комплект?

ОЗУ?  скільки?

Хард?  Який?

Опубліковано
6 минут назад, Zheny@ сказал:

то що входить в комплект?

ОЗУ?  скільки?

Хард?  Який?

DELL OptiPlex 780 SFF - Intel Core™2 Duo E8400 3.00 GHz/NO GbRAM DDR3/ NO HDD SATA/ DVD
Ціна за корпус, проц і материнку.
Обєм вінта і опори за бажанням.

Опубліковано
3 годин тому, Litovets сказано:

За цей ящик з БЖхою материнкою і процом 1500 грн?:ohmy:

Нормальный ПК! Бачив його у дії. Бачу, поняття "бренд" вам мало що говорить. Не знаєте з чим маєте справу, то нащо людині псуєте оголошення

Опубліковано
13 хвилин тому, YurOKVII сказано:

Нормальный ПК! Бачив його у дії. Бачу, поняття "бренд" вам мало що говорить. Не знаєте з чим маєте справу, то нащо людині псуєте оголошення

Брендові/білі пк мають перевагу, коли вони ще більш-менш сучасні, а старі тарантайки, та ще й в компактних корпусах - дуже обмежені в плані апгрейду. А в ремонті взагалі попа, хоча б з тією ж пропріетарною материнкою чи бж в якому чорт голову зломить, тому не все тут так райдужно та весело в дацько\німецько\нідерландському королівстві списаних компів ;)

Опубліковано
Щойно, Deemon сказано:

Брендові/білі пк мають перевагу, коли вони ще більш-менш сучасні, а старі тарантайки, та ще й в компактних корпусах - дуже обмежені в плані апгрейду. А в ремонті взагалі попа, хоча б з тією ж пропріетарною материнкою чи бж в якому чорт голову зломить, тому не все тут так райдужно та весело в дацько\німецько\нідерландському королівстві списаних компів ;)

сучасні? Їдьте в західне ,чи яке там, царство і купляйте там сучасні! В чому проблема? хоча знаю, то є HP 8200 з сучасних. то він і коштує своє!

Звичайно рано чи пізно все ламається і брендове також.

Все в плані абгрейду можливе. На китайське барахло також І-5 не поставиш

Опубліковано
8 минут назад, Deemon сказал:

Наприклад Dell 755 йшли з процами Pentium Dual Core здаэться (можу помилитись), прошивка біос, ставиться Е8400 - апгрейд? Апгрейд!!!!
Більше памяті - апгрейд? Апгрейд!!!!
Низькопровільна відяха - апгрейд? Апгрейд!!!!
Навіть в звичайних ПК летять БЖ. І набагато швидше! Ремонтуються і ті і ті. Звичайно, коли вона повністю погоріла, то ніхто не ремонтує а купують нову.
Ціна БЖ бу бренд і звичайний одинакова. Знайти не проблема.
Материнку ви часто ремонтуєте?? Чи швидше міняєте на нову?
Маленький корпус? Ок! Тавери не варіант?

Опубліковано
10 хвилин тому, Deemon сказано:

@YurOKVII  Ну шо ж ти як істеричка, я тобі аргументовані тези, а ти посилаєшся, еххх школа, школа :)

це особисто ваша думка. Якби все було так погано з цим ПК, то б оголошення навіть не створювалося. Я за те, щоб було різноманіття техніки.

А люди хай самі вирішують, що їм підходить.Ну не звикли ми до брендової техніки .Нам китайщину подавай(((

Від себе скажу, хоч ПК і не нове, але для офісної роботи - в самий раз.

Опубліковано
1 година тому, YurOKVII сказано:

Якби все було так погано з цим ПК, то б оголошення навіть не створювалося.

Не говорите ерундой!

Понавозили на  всю країну євро-хламу, приліпили овер 100% до ціни і бренд! Продаємо!  Це ж Бренд! ААА!!

За останні роки я того всякого хламу набачився. ЩО євро-китай-бренд, що просто китай.

Да машинка цікава, да на крок попереду китайських самозборок, АЛЕ: ( @Deemon уже все розказав із мінусів)

- БЖ хєр відремонтуєш. Заміна (явно дорожче, ніж стандартний)

- мамка . Ну капєц специфічна. ще й  Q45 чіпсет. Ксеон туди уже не стане. Тільки оригінальні Квад-кори ,які в ціні вдвічі дорожче від ксеона!

- людської low profile відяхи - не знайти!

Подивився ОЛХ, Знайшов я і ваше оголошення. і ще добрих 2 десятки зі всієї України! Знайшов за 2100 (договірна) такий самий, тільки + 4 Гб ОЗУ і 250 Гіг вінт.

Ціна не конкурентна зовсім.

Опубліковано
Щойно, Zheny@ сказано:

Не говорите ерундой!

Понавозили на  всю країну євро-хламу, приліпили овер 100% до ціни і бренд! Продаємо!  Це ж Бренд! ААА!!

За останні роки я того всякого хламу набачився. ЩО євро-китай-бренд, що просто китай.

Да машинка цікава, да на крок попереду китайських самозборок, АЛЕ: ( @Deemon уже все розказав із мінусів)

- БЖ хєр відремонтуєш. Заміна (явно дорожче, ніж стандартний)

- мамка . Ну капєц специфічна. ще й  Q45 чіпсет. Ксеон туди уже не стане. Тільки оригінальні Квад-кори ,які в ціні вдвічі дорожче від ксеона!

- людської low profile відяхи - не знайти!

Подивився ОЛХ, Знайшов я і ваше оголошення. і ще добрих 2 десятки зі всієї України! Знайшов за 2100 (договірна) такий самий, тільки + 4 Гб ОЗУ і 250 Гіг вінт.

Ціна не конкурентна зовсім.

тож ясно, що понавозили. Все таки прикордонний район, то ж не російські матрьошки возити))). Що зробиш, якщо такі умови в країні і люди б/у ввозять. Ні коли не повірю, що у тебе -Zheny@ - нема б/у техніки чи речей?
При чому тут Ксенони, Фенони і т.д?Тож там по оголошенню Коре 2 Дуо стоїть. Я думаю, є такі що Ксенони стануть. Просто на іншу модель ПК. Просто ціна інша.

Ще й відаху чіпнули. тож автор чітко дав зрозуміти, що комп більше на магазини і офіси піде. Нафіг там відахи???

На олх також найшов оголошення такі ж. З луцька багато є.  Це факт.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...