Перейти до змісту

Росія розпочне Третю світову гібридним нападом у Балтії, - аналітик


seolutsk

Рекомендовані повідомлення

У наступні два роки Путін розпочне гібридну війну в країнах Балтії, чим спровокує відповідь НАТО та Третю світову війну

Такий прогноз у своїй статті дає доцент кафедри міжнародної безпеки в Університеті національної оборони (Вашингтон) Пол Міллер, повідомляє Foreign Policy.

На думку аналітика, путінська Росія вірить у власне месіанство, вбачає загрозу з боку ліберального Заходу та НАТО, тому прагне гегемонії в Європі.

"З цієї точки зору НАТО - не добрий гарант ліберального порядку в Європі, але ворожий агент Заходу та основна перешкода російській величі. Стратегія Путіна вимагає краху НАТО. Особливо йому необхідно зробити безглуздою ст. 5 Північноатлантичного договору, що гарантує взаємну безпеку", - пише Міллер.

Експерт наголосив, що наразі для Путіна склалася найбільш сприятлива з часів холодної війни ситуація для продовження експансії - порядок у Європі порушено, а в США обрано президентом політика, що симпатизує Росії. Тому вірогідним наступним кроком російського президента буде створення проросійських парамілітарних організацій у Балтії, які начебто захищатимуть права етнічних росіян, а насправді провокуватимуть громадянський конфлікт за допомогою резонансних вбивств та заворушень. 

"Росія заблокує резолюції Ради Безпеки ООН, але запропонує свої односторонні послуги миротворця. Збереться Північноатлантична рада. Якщо НАТО не вдасться до ст. 5, взаємна гарантія безпеки стане безглуздою. Члени Альянсу перестануть вірити в його здатність гарантувати їхній захист. Використання ж 5-ї статті буде рівнозначно оголошенню війни Росії. І тоді Трамп вирішуватиме, чи вартий захист Латвії початку Третьої світової війни", - підсумував Міллер.

 

http://espreso.tv/news/2016/11/18/vprodovzh_dvokh_rokiv_rosiya_rozpochne_tretyu_svitovu_gibrydnym_napadom_u_baltiyi_analityk

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Віталька сказано:

хочу вірити, що хуйло не проживе ще 2 роки...

якщо йому так мало залишилось, то точно може щось почати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реальна херня. Турція збила винищувач кацапів і що? Я розумію що потрібно відволікати увагу мас. Але ж оцінюйте реальні можливості суперника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Путін прекрасно  розуміє, шо для  середньостатистичного росіянинина мало що зміниться навіть з початком третьої світової. Як жив в гівні посеред безкрайніх просторів і пив стекломой, так і житиме і питиме. Зате "кузькіну мать" покажуть. Їм по-суті втрачати нічого, років 5-10 лишилось,  думаю Більдербергскій клуб долю свинособак вже вирішив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну всеодно, скидувати той факт, що путлеру повезло з електоратом не варто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 22.11.2016 at 23:02, Harddriver сказано:

Ну всеодно, скидувати той факт, що путлеру повезло з електоратом не варто.

В нас і порошенку також повезло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 22.11.2016 at 19:07, Cherman сказано:

Підтримую. Навіть, Совьєт Юніон, не розпочав війну, попри те, що був в н-ну кількість раз потужніший за нинішню Росію, та мав непереборні ідеологічні протиріччя з США.

Прикольніше було воювати "в холосту" - піпіськами мірятися.  ну час від часу грати м'язами десь там в країнах 3-го світу.

Або в себе на полігонах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...