Zevs_Isver Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 08:41 #1 Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 08:41 хелосутрудница положила родственника в больнику и расказывает ужастики:10грн - лечь в стационар60грн - УЗИХХгрн - кардиограмаХХгрн - анализытеперь ужастики2 или продлжениевсю денюжку нужно платить в кассу,касса одна на больницу и поликлинику - и как следствие там посьтоянно большие очереди(больному человеку не очень легко топать через всю больницу и стоять в очереди)при этом обязательно пишеш бумагу вида:"Мама просить, Тато просить i я прошу прийняти вiд мене благодiйну допомого ну розвиток медицини...."ВНИМАИЕ ВОПРОС: как такие действия сопоставляются с бесплатной медициной записаной в конституции (или там чтото поменлось)?
Адміністратори serega Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 09:11 Адміністратори #2 Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 09:11 дещо можна дізнатись в цьому http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...0%B2'%D1%8F топіку
info Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 09:32 #3 Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 09:32 статья 49 конституции (догадайтесь с трех раз чей ) Стаття 49. Кожен має право на охорону здоров'я, медичну допомогу та медичне страхування. Охорона здоров'я забезпечується державним фінансуванням відповідних соціально-економічних, медико-санітарних і оздоровчо-профілактичних програм. Держава створює умови для ефективного і доступного для всіх громадян медичного обслуговування. У державних і комунальних закладах охорони здоров'я медична допомога надається безоплатно; існуюча мережа таких закладів не може бути скорочена. Держава сприяє розвиткові лікувальних закладів усіх форм власності.
Yarchik Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 09:42 #4 Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 09:42 Спосіб - законний, тому що працювали над ним дуже довго. Чому так? Відповідь проста: фінансування медицини останній раз, коли я чув, було порядка 5 грн. в день на одного хворого.Наскільки я знаю, можна не платити, якщо принести свої шприци, ліки, бинти, крапельниці. Тобто, теоретично людина платить тільки за "витратні матеріали", а послуги - безкоштовні.
info Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 09:49 #5 Опубліковано 11 Квітня, 2008 в 09:49 Спосіб - законний, тому що працювали над ним дуже довго. Чому так? Відповідь проста: фінансування медицини останній раз, коли я чув, було порядка 5 грн. в день на одного хворого.Наскільки я знаю, можна не платити, якщо принести свої шприци, ліки, бинти, крапельниці. Тобто, теоретично людина платить тільки за "витратні матеріали", а послуги - безкоштовні."10грн - лечь в стационар"кровать надо тоже с собой захватить, или входит в "червонец"?
nickel Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 16:51 #6 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 16:51 хелосутрудница положила родственника в больнику и расказывает ужастики:10грн - лечь в стационар60грн - УЗИХХгрн - кардиограмаХХгрн - анализытеперь ужастики2 или продлжениевсю денюжку нужно платить в кассу,касса одна на больницу и поликлинику - и как следствие там посьтоянно большие очереди(больному человеку не очень легко топать через всю больницу и стоять в очереди)при этом обязательно пишеш бумагу вида:"Мама просить, Тато просить i я прошу прийняти вiд мене благодiйну допомого ну розвиток медицини...."ВНИМАИЕ ВОПРОС: как такие действия сопоставляются с бесплатной медициной записаной в конституции (или там чтото поменлось)?Все це робиться "добровільно" і "не обов'язково", але від цього залежить ставлення лікарів до хворого.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.