Перейти до змісту

Гума на зиму


Рекомендовані повідомлення

Хто на чому і при якому тиску в гумі взимку катається?

Особливо цікавить покришки 2"-2.25"

 

Шкодер, я знаю, ти про Фетті нічого сказати не можеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розумний сем, 2,25*29" з пробігом овер без малого 8тищ. перід 1,8-2,0 атм; зад 2,4...2,8атм - покатушки, 3,0 - цільова поїздка. Залишок протектора: 30 і 20% відповідно. При нижче -6 не викочуюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українець)) Питання про гуму на ЗИМУ. 

На Смарт Семах лячно влітку виїзджати, коли дорога мокра, а ти кажеш про зиму)

Насправді на форумі писано-переписано про зимову резину. Шляхом спроб та помилок прийшли до висновку, що найкраща м'яка та широка, тобто в якої буде добре зчеплення з грунтом. Звісно, що покришки мають бути на малому тиску. Вибір багатьох, в тому числі і мій, Рокет Рон. Лекс, наприклад, в свій час агітував за Альберт, втім, кажуть, вона вже знята з виробництва.

А ще два роки тому їздив на жорсткій, але широкій Geax 2,5. Шипи там будь здоров! Проте резина жорстка. Тому враження дуже неоднозначні. :)

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-Позаминулу зиму відкатав на Альбертах (26х2,25, кордові, performance) тиск був, як до 2 атм так і більше 3 атм. Покрихи залишили тільки приємні враження і жаль, що зняли з виробництва. Самоочишуються поганенько, але їхали практично по будь-якому покриттю.

 

-Минулу недозиму докатував Альберт спереду та Рейсінг Ральф ЕВО ззаду (обидва 26х2,25 на тисках до 2 атм). Ральф покриха не для зими. Виключно для сухого та трохи вогкого крунту по снігу сильно буксує навіть при низьких тисках.

 

-На цю зиму в мене Рокет Рон, який ще з кінця весни на передньому колесі та новенький Рокет Рон на заднє колесо. Обидва 27,5х2,1 кордові, performance зі старим протектором, тиск 1,6 атм спереду, 1,8 ззаду в теплому приміщенні на вулиці відповідно тиск буде нижчий. Тест на першому снігу позаминулої неділі показав, що рокет рони навіть самі дешеві царь і бог на снігу, гребуть і вигрібають. 

 

На рахунок вище вказаних смартсемів то думаю при тиску менше 2 атм вони будуть їхати по снігу, але не так впевнено, як альберти, рокет рони чи їм подібні.

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 час назад, Miro сказал:

Звісно, що покришки мають бути на малому тиску. 

по наших ямах на малому тиску небезпечно в плані пошкоджень. Сьогодні під вечір вже на перезутих хенкоках вскочив лівим переднім на Звязківців в яму. якби замість легкосплавних були металеві то диск погнувся би, а так проріз невиліковних і душевне глибоке розстройство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неудобняк)) ніч, читав не задумуючись. 

мій гхост зимою в тестя в гаражі стоїть))) удачі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вже реально замислився.. Що ніх@ра у цьому світі не тямлю.. Хенкоки.. Ліве переднє.. Замість легкосплавних металеві..

!!!.. Абракадабра якась)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

На одному велосипеді Смарт Семи 1.6, на другому Блек Шарки 2.25. Смарт Семи хоч і вужчі але куди краще тримають дорогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...