Перейти до змісту

Тимошенко і Медведчук намагалися вбити Шухевича, - Лозовий


seolutsk

Рекомендовані повідомлення

Юлія Тимошенко і Віктор Медведчук шляхом маніпуляцій хотіли змусити Юрія Шухевича ініціювати імпічмент Президента, затим - вбити Шухевича, і скористатися його загибеллю для дестабілізації ситуації в країні

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий.

За його словами вони знали, що пан Юрій готує виступ з трибуни, досить критичний до влади, але аж ніяк не дестабілізуючий.

"Через охоронця Медведчука, псевдопатріота Олександра "Монаха" Білика, який зумів використати всліпу праведних гнів кількох авторитетних патріотів, Шухевичу намагались всунути у виступ заклик до початку процедури імпічменту Порошенка (Яка б не мала жодних юридичних наслідків!).

Перед виступом пан Юрій збирався порадитися з Олегом Ляшком, але вони розраховували, що він не встигне цього зробити. З цією метою Юлія Тимошенко вперше за свій вже двадцятирічний досвід роботи в парламенті відмовилась від слова і спонтанно передала його Шухевичу.

Незадовго до цього охоронець Медведчука Білик у кулуарах, маніпулюючи фактами, зміг переконати пана Юрія у нібито правдивості недостовірної інформації. Себто Тимошенко і Медведчук чітко прораховували кожну деталь", - написав Лозовий.

Другим кроком "плану" була розкрутка заяви Шухевича у одній зв'язці з "кремлемайданом".

"Ніяких наслідків вказаний вище заклик не мав би, оскільки за імпічмент у ВР елементарно не вистачить голосів. Але, погодьтесь, це цікавий інформаційний привід - Шухевич закликав до імпічменту Порошенка. Красива для РФ картинка у одному логічному ряді з проплаченими "акціями протесту". Правильна з московською точки зору подача цього контенту телеканалом Льовочкіна-Фірташа "Інтер", іншими рупорами Кремля в Україні, тими, кого вони елементарно купили і, звісно, російськими ЗМІ.

Тим паче, заява такої авторитетної людини як Юрій Шухевич, ще й у такій подачі ЗМІ могла б направити праведний гнів багатьох людей із правого середовища, добровольців, волонтерів, інтелігенцію всліпу підтримувати зрежесований у Москві сценарій на розхитування ситуації і знищення держави", - пише Лозовий.

За словами нардепа, останнім пунктом "плану" було вбивство Шухевича.

"І використання його загибелі як головний дестабілізуючий фактор. Звинувачували б через підконтрольні ЗМІ у його вбивстві владу, ескалуючи протест і закликаючи людей штурмувати державні установи. Масові вуличні сутички Постійні вбивства і викрадення людей. Повноцінний квазімайдан. Хаос. Безвладдя. Розвал державності.

Поки-що цей сценарій вдалося переламати. А Шухевич буде забезпечений цілодобовою охороною", - написав Лозовий.

http://espreso.tv/news/2016/11/15/tymoshenko_i_medvedchuk_namagalysya_vbyty_shukhevycha_lozovyy

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, seolutsk сказано:

За словами нардепа, останнім пунктом "плану" було вбивство Шухевича.

Інфа 1000%,вони його ще й з*їсти хотіли.(перехват розмов зловмисників СБУшниками)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись був Хіщнік протів Чужого,  тепер  ,,Піздун  проти ПіздЮлі.

Причому в нас сюжет завернут покрутіше .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ляшка не люблю, але докази поки тільки він дав... Того більше вірю йому, ніж Тимошенко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

“Гірше ніж москальські воші можуть бути тільки українські гниди” (Симон Петлюра)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...