Перейти до змісту

Куплю послугу щодо сприяння в отриманні земельної ділянки

KILLER

Рекомендовані повідомлення

Куплю послугу щодо сприяння в отриманні учасником АТО в будь-якому населеному пункті України цінної земельної ділянки.

Ділянка потрібна для подальшого продажу (причина банальна - дуже скрутне фінансове становище сім'ї і кращого законного способу його покращити просто немає).

Розрахунок - відсотки від продажу.

Пропозиції в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ловиш на живця?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та який живець?

Я ж не прошу, щоб держслужбовці виконували незаконні чи злочинні дії. Все в межах закону...

Кожен має зв'язки, володіє певною інформацією. 

От і я шукаю таку людину, яка може посприяти в отримані ділянки... наприклад 25соток, вартістю понад 12 000$

Ось це "понад", і буде платою за послугу. А вартість ділянки може й  перевищувати 20 000$ - 30 000$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та рішай зразу в Києві десь біля Дніпра, щоб земельна ділянка вартувала від 100k$, того мелочитись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, seolutsk сказано:

Та рішай зразу в Києві десь біля Дніпра, щоб земельна ділянка вартувала від 100k$, того мелочитись!

та хоть в Межигір'ї!! Маєте зв'язки? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, не звертай увагу. Тут всі правильні і чесні доки їм це вигідно. Переконувався неодноразово, на тих самих форумчанах. Кричати ніків не буду, діло кожного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

логіка є. людині треба гроші щоб жити. але відкрито так озвучувати тут не правильно і вже точно безрезультатно. ніхто з толкових не буде ризикувати, підставляючи себе і когось, а з безтолковими немає чого займатися. треба починати зі знайомих, їх знайомих, починаючи від найближчих та перевіреніших, а далі як получатиметься, розпитувати, шукати "кінці" і т.д. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Актуально!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...