Перейти до змісту

Куплю послугу щодо сприяння в отриманні земельної ділянки

KILLER

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю послугу щодо сприяння в отриманні учасником АТО в будь-якому населеному пункті України цінної земельної ділянки.

Ділянка потрібна для подальшого продажу (причина банальна - дуже скрутне фінансове становище сім'ї і кращого законного способу його покращити просто немає).

Розрахунок - відсотки від продажу.

Пропозиції в приват.

Опубліковано

та який живець?

Я ж не прошу, щоб держслужбовці виконували незаконні чи злочинні дії. Все в межах закону...

Кожен має зв'язки, володіє певною інформацією. 

От і я шукаю таку людину, яка може посприяти в отримані ділянки... наприклад 25соток, вартістю понад 12 000$

Ось це "понад", і буде платою за послугу. А вартість ділянки може й  перевищувати 20 000$ - 30 000$

Опубліковано
2 хвилин тому, seolutsk сказано:

Та рішай зразу в Києві десь біля Дніпра, щоб земельна ділянка вартувала від 100k$, того мелочитись!

та хоть в Межигір'ї!! Маєте зв'язки? 

Опубліковано

ТС, не звертай увагу. Тут всі правильні і чесні доки їм це вигідно. Переконувався неодноразово, на тих самих форумчанах. Кричати ніків не буду, діло кожного.

Опубліковано

логіка є. людині треба гроші щоб жити. але відкрито так озвучувати тут не правильно і вже точно безрезультатно. ніхто з толкових не буде ризикувати, підставляючи себе і когось, а з безтолковими немає чого займатися. треба починати зі знайомих, їх знайомих, починаючи від найближчих та перевіреніших, а далі як получатиметься, розпитувати, шукати "кінці" і т.д. 

• 2 тижня потому...
  • 4 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...