Перейти до змісту

Де купити в Луцьку захисні дуги (кенгурятник) ?

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Ібо вже задовбали *притиратись*. Тихенько *шурне* й з*бется падло. В інтернеті є, але хотілося б по можливості побачити *вживу* . На формулі не знайшов, правда не дуже сильно шукав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 минуты назад, MANJAK11 сказал:

Ібо вже задовбали *притиратись*. Тихенько *шурне* й з*бется падло. В інтернеті є, але хотілося б по можливості побачити *вживу* . На формулі не знайшов, правда не дуже сильно шукав.

на олх або автобазарі, якщо не терміново і гроші грають роль. якщо нове з сайтів та магазинів автозапчастин то кругленька сума вийде, а так, може, хтось продає бо лишилось після продажу машини чи не потрібно після її придбаня. Свої рік тому з кадіка продав за копійки.

Бажано вказати марку авто і що саме потрібно: перед, зад чи бокові дуги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, Такер сказал:

на олх або автобазарі, якщо не терміново і гроші грають роль. якщо нове з сайтів та магазинів автозапчастин то кругленька сума вийде, а так, може, хтось продає бо лишилось після продажу машини чи не потрібно після її придбаня. Свої рік тому з кадіка продав за копійки.

нове, на сайтах вже дивився й як варіант, там буде купуватись.  Пиишу ж, хочу вживу подивитись для початку, не знайду тих хто торгує тут, буду купувати в неті.

ЗІ треба перед й бокові, маєтся на увазі *уголки*

434317f79fb140a6e50d97a81b1b43fc.png

але без наявності магазину в Луцьку, це наразі не суть важливо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо в Луцьку ніхто таким не торгує, то накрайняк ссилку на перевірений сайт з адекватними цінами, щоб за наложенний платіж не платити дарма

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На яку машину потрыбно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, maluj сказал:

На яку машину потрыбно?

На фото ж видно, Prado років так 06-07

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую кеп!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, maluj сказал:

дякую кеп!

якщо я для тебе кеп, тоді хулі питаєш що за авто ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля авторинку є магазин який такими речами торгує.Як їхати до  нафтобази праворуч після кільця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Магазин з дугами, кенгурятниками, підножками є на вул. Єршова (якщо їхати від Північного ринку по Єршова, проїхати кільце прямо і відразу зправа ) Раніше багато чого було в наявності, можна було пощупати... Як зараз- не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 минут назад, Soprano сказал:

На фото ж видно, Prado років так 06-07

08

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, 05andry05 сказал:

Магазин з дугами, кенгурятниками, підножками є на вул. Єршова (якщо їхати від Північного ринку по Єршова, проїхати кільце прямо і відразу зправа ) Раніше багато чого було в наявності, можна було пощупати... Як зараз- не знаю.

дякую, заїду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, скільки тих, що побачили це фото оприділили, що це прадо і особливо якого року!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 09.11.2016 at 19:24, Такер сказано:

Цікаво, скільки тих, що побачили це фото оприділили, що це прадо і особливо якого року!?

Та, певно, стільки, скільки знають про функцію Гугла "пошук зображення в інтернеті"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ледь знайшов ту канторку, якби не підказки бордівчан, в житті б не догадався, що в тій будівлі без вивіски й розпізнавальних знаків, щось продають. Передні дуги, тобіш кенгурятник, сказали є, без проблем привезуть, задні - треба уточнити, на місці чекав, відповіді не дочекався, записали номер, сказали передзвонять (діло було в пьятницю), сьогодні передзвонив сам (благо догадався візитку взяти), розказали, що та фірма, з якою вони співпрацюють не працювала (я так поняв у вихідні), а вони за мене памьятають й передзвонять. Почекаю ще зо два дні й якщо не буде дзвінка, закажу в неті. Тим більше, що по ціні виходить  в неті дешевше, але враховуючи пересилку й *наложений* платіж, то майже те ж саме, що і тут, тільки на місці гемору меньше в разі виникнення нюансів з браком чи ще з чим. Коротше, почекаєм поки що

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, fedot сказал:

Та, певно, стільки, скільки знають про функцію Гугла "пошук зображення в інтернеті"

занадто багато ланок. побачив=визначив - це добре. побачив+погуглив картинку+відкрив і вичитав=івизначив-це хрєнь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, Такер сказано:

це хрєнь.

А Ви, шановний, картопельку прямо з грядки часом не їсте? Бо викопав-помив-очистив-зварив(засмажив)-з'їв - то теж багато ланок. Хрєнь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це обовязкові заходи яких не минеш щоб картоплі поїсти. тут про кенгурятники питали, от я і попросив назву, а не картинку, яка допоможе мені ту назву дізнатись чи дасть зацепку.

фактично про яку не яку але про допомогу чи пораду питають і тут не ускладнювати треба, а сприяти та полегшувати. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коротше кажучи, я так поняв, з тією конторою нічого не буде :( Досі так ніхто й не передзвонив. Тоді інше питання. Тут http://www.dekoravto.com.ua хтось щось купував ? Цікавлять відгуки 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...