Перейти до змісту

Фото-звіти з рибалки (без модерації)

kayot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Попередні Солано, служили років 7, дружина зламала по необачності. Нові замовив в неті - поміряти змоги не було, а в наших магазинах я таких не спостерігав.

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а з одягом.....попа...ну як..те що хочу - коштує неймовірно дорого....а те що бачу - не влаштовує....от тому і такі перчатки і такий одяг!

А..ну ще жилет ношу - огонь як на спін..літом троха жарко..а так - флагман рулить

ДЛя жари, хочу спробувати поясну сумку, але боюсь нюанси із спиною не дозволять її викоритстовувати.

Але ще не катав!

Опубліковано
5 минут назад, veter сказал:

що значить не стійке?

що з ними робиться?

Опубліковано
4 хвилин тому, kayot сказано:

що значить не стійке?

що з ними робиться?

Після тривалої рибалки в Хрінниках в мене вдало спікся ніс, щоки, шия і чомусь розрід верхній шар покриття оправи. В брата та ж сам історія. Може просто серія брачна попалась, не можу стверджувати.

Опубліковано

ну те що загоріло обличчя, то норма

а те що покриття лупануло, то  странно

А кепку носите?

Опубліковано
1 хвилина тому, kayot сказано:

ну те що загоріло обличчя, то норма

а те що покриття лупануло, то  странно

А кепку носите?

Так, постійно ношу. В чому причина виникнення дефектів відповісти однозначно не можу. Факт є факт, при чому 2 пари окулярів - випадковість, не думаю

Опубліковано
35 минут назад, veter сказал:

Я більш практино вибираю жовті лінзи..в них майже до темноти можливо ходити, а якщо кепка, то я не відчував дискомфорт у найяскривіші сонячні дні. Сірий колі при заході сонця вже трохи темнить.

А окуляри це не завжди окуляри, дуже часто це захист від вітру, комах і прочого!

Опубліковано
9 хвилин тому, kayot сказано:

А окуляри це не завжди окуляри, дуже часто це захист від вітру, комах і прочого!

Згідний на 100500 відсотків! Особливо курвить павутина під час бабиного літа і мошкарадо різносортне :D

Опубліковано

Ось тому і вибирав окуляри, які майже щільно прилягають до обличчя, не давлять на ніс і не темні!
Хоча, бля - розмір був головним чинником! :D

Опубліковано

Взагалі під різноманітні погодні умови бажано підбирати різні окуляри, це я прекрасно розумію. Зараз на Алі придивляюсь поліфункціональні з багатьма вставними панелями (5-7 кольорів). Цікава штукенція

Опубліковано
10 минут назад, veter сказал:

Взагалі під різноманітні погодні умови бажано підбирати різні окуляри. Я зараз на Алі придивляюсь поліфункціональні з багатьма вставними панелями (5-7 кольорів). Цікава штукенція

Я давно пішов із поплавця у спін задля того, щоб не таскати із собою кучу речей. А коли зрозумів, що нема на що ловити, і бля, нема куда класти приманки.....плюс треба хоча два спіна з катьками тягати.....почав зупинятись та шукати універсальну альтернативу.

Опубліковано
8 годин тому, kayot сказано:

почав зупинятись та шукати універсальну альтернативу.

І як проходить пошук альтернативи?

Опубліковано
2 часа назад, veter сказал:

І як проходить пошук альтернативи?

Ну, по палці, то вибрав "бєлку", скажімо так, вона справляється із задачами в нашому регіоні на 90%, може й трошки більше, інші відстки думаю закрити більш міцною палкою, яку буду брати з собою тільки в тих випадках, коли ціленаправлено шукати щуку за 1 кг.

По катлу - взяв шиманку бюджетну, по дуже хорошій ціні.

Шнур - нанофіл однозначно.

По головкам - до 3 гр не тяжко носити.

Приманки - червяки в холодний період, твістерочки та нановсякі штуки - теплий. Ну це так, все треба пробувати, але акцент...

Чоботи - пінка легка та тепла+штучні шкарпетки, дві пари.

З одягом, то трошки скалдніше...

Опубліковано

Трішки літа. Зима надокучила...

Стир з човна і Море з горба =)

20160716_111820.jpg

20160810_083139.jpg

П.с.: рибка була, але нажаль я її не фоткав

Опубліковано
43 хвилин тому, kayot сказано:

Фото моря-це припливна зона? Чи такі коси?

То напевно дорога на  Джарилгач.Я вгадав?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...