Перейти до змісту

Аккумулятор якої марки / виробника обрати?

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

45-55 А./Год.

Обслуговуваний (всеодно вода випаровується, і треба "підводити" / доливати).

Дорогого, брендового не хочу, технологія - та сама, тай можна нарватись на підробку.

І де купувати краще?

Опубліковано

@Harddriver вже тих таких тем в неті і на Борді море (напр, 1, 23, 4)... Особливо, як правило :), вони з'являються перед похолоданнями ;) І не важливо, за який рік тема :) нічого не змінюється

Акумулятор - лотерея. Я на беушному "нонеймі" (якийсь "LION" з машини з Англії), їжджу вже 5-й рік! При мені він вже на третій машині! І невідомо, скільки він до мене відходив

А в моєму автожитті дві хвалені "Варти" і один "Бош" по року-два роки всього відхожували і здихали... Так що ЛО-ТЕ-РЕ-Я :)

Удачі!

Опубліковано

Я брав Исток, спокійно відпрацював десь 5-6 років, і зараз взяв знову Исток.

Брав в магазині на Рівненській відразу біля мосту. АТЛ

Опубліковано

@jack74 Теж почитав ті теми, намалював такий хітпарад:

+ Westa
+ Исток
+ Force
+ Mutlu
+ / - Тав Polar

- Ista
- A-Mega

Буду брати щось саме з них з технологією кальцій/кальцій. Саме з таких  стояв на машині ще з заводу 6 років і благополучно пережив пару розрядів "в нуль", здох від старості. 

Опубліковано

Почитайте за 4max. Всі ті, що були у мене прекрасно себе зарекомендували.

+ купую на днях ще два нових для авто, 60Ah i 100Ah

Опубліковано
9 часов назад, snouden сказал:

Я брав Исток, спокійно відпрацював десь 5-6 років, і зараз взяв знову Исток.

Брав в магазині на Рівненській відразу біля мосту. АТЛ

та сама веста, і, о май год, курский аккумулятор, паддєржал акупанта

взяв такий там само ( в магазині на Рівненській відразу біля мосту. АТЛ )

а. взагалі, ціна акб на сьогодні сміщна, 50бакс, якщо і рік проходить, викинув нах здав на метал і купив новий

і виготовляють їх всі однаково - щоб довго не ходив, ібо нєфіг

Опубліковано
12 часа назад, Harddriver сказал:

Обслуговуваний (всеодно вода випаровується, і треба "підводити" / доливати).

Більше мороки, а "ходять" то так само...

P.S. Були проблеми з новою на гарантії Ista - не куплю більше ніколи, і нікому не пораджу :)

Опубліковано
10 часов назад, natalka) сказал:

Більше мороки, а "ходять" то так само...

Якщо є доступ до горловин заливки - напівживий аккум можна реанімувати. Не обов'язково самому, в любому АТП є акумуляторник з усім необхідним приладдям і досвідом. Після цього можна ще сезон їздити, чи 2 роки відпаше в UPS-і. В мене саме такий, живиться від "підгулявшого" автоакумулятора. А тоді вже не гріх і на лом :)

Опубліковано

Не рівняй стартерні акумулятори з УПСовими. Якщо акум здох, то він здох! І ніякі "реанімації" йому не допоможуть! Максимум на місяць-два, до морозів :), чи до першої розрядки (у cамий потрібний момент, зазвичай  :)). І приладдя в мене  було, і якраз з досвіду я це стверджую.

Опубліковано
В 29.10.2016 at 14:58, difoto сказал:

Краще свіжий китаєць, ніж трьохрічний бош.

з Китая акумуляторів у нас майже немає - дорого транспортувати, в основному в Україні продаються українські акумулятори 50% ринку,

+ з сусідніх держав і держав європи 50% ;)

Опубліковано
17 часов назад, Harddriver сказал:

@jack74 Теж почитав ті теми, намалював такий хітпарад:

Буду брати щось саме з них з технологією кальцій/кальцій. Саме з таких  стояв на машині ще з заводу 6 років і благополучно пережив пару розрядів "в нуль", здох від старості. 

дивно, саме Ca/Ca бояться розрядів в "0"

для обслуговування краще шукати  Ca/Se він же "гібридний"

Опубліковано

Той магазин що Сноуден давав - не знайшов. Вірніше в самому АТЛ аккуми продають, але дорогі, типу Warta, Bosh.

На Набережній в магазині теж дивився - немає вибору, одні Гром і Feon, тому купляв на базарі, на розі Карпенка-Карого ближче до Юванту.

Взяв на 62 ампергодини за 1800 грн. Поки  задоволений, помітив що фари навіть стали яскравіше горіти і тяга двигуна на низах  збільшилась. Напевно скоро пора свічки міняти. :)

Опубліковано

ну, тяга двигуна точно до акума не має відношення :) То ти, певно, просто настільки під враженням :)

Взяв, наскільки я розумію, на початку (від Юванта) ряду понад К.-Карого (повно, там, де я теж писав)? Яку гарантію зара дають? Залежить гарантія від марки акума, чи на всі однакова?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...