Перейти до змісту

Лучан попереджають про промисли шахраїв

sss381

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Цитата

Лучан попереджають про те, що в місті діють шахраї. Про це повідомляє департамент соціальної політики Луцької міської ради.

До помешкань жителів міста можуть приходити особи, які представляються спеціалістами департаменту соціальної політики Луцької міської ради, з приводу роз'яснення щодо призначення субсидій.

Увага! Такі візити можуть здійснювати лише спеціалісти департаменту, а це можуть бути лише соціальні інспектори. Про це вони попередньо повідомляють по телефону.

Отож, вимагайте від непроханих візитерів відповідних посвідчень, аби не потрапити на гачок шахраїв.

http://vip.volyn.ua/articles/luchan-poperedzhayut-pro-promysly-shahrayiv

Опубліковано
18 минут назад, sss381 сказал:

і що вони роблять? грабують?

якщо навіть і покажуть посвідчення то краще сказати щоб спускалися у двір будинку, а ви підійдете. 

в теперішній час рушниця в квартирі не зайвою буде.

Опубліковано
8 часов назад, Такер сказал:

і що вони роблять? грабують?

якщо навіть і покажуть посвідчення то краще сказати щоб спускалися у двір будинку, а ви підійдете. 

в теперішній час рушниця в квартирі не зайвою буде.

А ще краще автомат, гранатомет, кілька ручних гранат і побільше набоїв щоб оборону можна було тримати хоча б добу.

Опубліковано

Їм ще до шахраїв як до неба рачки....

Виходжу з квартири – стоїть хлопчина на площадці, видно сусідці щось тулив.

Почав мені щось пропихати про субсидії, я навіть не став вникати що там бо мене то не цікавить. Не пам'ятаю вже що я там в нього перепитав но його то загнало в ступор... щось тихенько ніяково бурмотав.

Так невпевнено поводяться хіба студенти чи інші слабо розвинені організми, але аж ніяк не шахраї.

Хоча можливо бабуськам він добре на вуха насідає... хйз.

Но чувак точно мав дані про проживання пенсіонерів. Які він міг взяти в самій шахрайській організації – :) якійсь держустанові. Так що все таки шахрай трішки.

Опубліковано
1 час назад, Dieselsmart сказал:

А ще краще автомат, гранатомет, кілька ручних гранат і побільше набоїв щоб оборону можна було тримати хоча б добу.

я не мав на увазі артилерію, а те, що зараз кожен третій- законний мисливець і ця сама рушниця і "+" перед грабіжниками.

54 минуты назад, Соромітник сказал:

Їм ще до шахраїв як до неба рачки....

Виходжу з квартири – стоїть хлопчина на площадці, видно сусідці щось тулив.

Почав мені щось пропихати про субсидії, я навіть не став вникати що там бо мене то не цікавить. Не пам'ятаю вже що я там в нього перепитав но його то загнало в ступор... щось тихенько ніяково бурмотав.

Так невпевнено поводяться хіба студенти чи інші слабо розвинені організми, але аж ніяк не шахраї.

Хоча можливо бабуськам він добре на вуха насідає... хйз.

Но чувак точно мав дані про проживання пенсіонерів. Які він міг взяти в самій шахрайській організації – :) якійсь держустанові. Так що все таки шахрай трішки.

то які мотиви можуть переслідувати такі типи і в який спосіб? у мене більше половини жильців - пенсіонери.

такі от інформативні новини....промишляють шахраї.....всім всіх боятися. ні щоб довести думку до кінця, розтоллкувати

Опубліковано

ви радіо державне послухайте

по 20хв з години займає реклама всіляких лохотронів для пенсіонерів... і це нормально типу

а тут якісь тіпочки ходять на сотню гривень пробують розвести – караул

Хтось же повинен вчити безтолкове населення не вестися на гречку :)

Опубліковано
17 минут назад, Соромітник сказал:

а тут якісь тіпочки ходять на сотню гривень пробують розвести – караул

Хтось же повинен вчити безтолкове населення не вестися на гречку :)

Яка різниця, на скільки розведуть. Для якоїсь старенької пару сотень - це теж гроші. Траплялись випадки, коли пенсіонерів на тисячі розводили. 

• 2 тижня потому...
Опубліковано

У випадку з моїм 90-річним дідусем, це одвічна проблема - він постійно потрапляє у якусь халапу, але висновків жодних не робить. А коли я намагаюсь йому поянити, що не можна бути таким наївним, і що зараз багато шахраїв, він мені каже: "не треба мене вчити, я життя прожив, я краще знаю"... І нічого ти йому не зробиш...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...