Miro Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 10:38 Поділитися #1 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 10:38 Хотів би почути думку жінок про даний вид контрацепції, як протизаплідні спіралі. Є звичайні та гормональні. Які краще? Може хтось щось порадить, ваші думки? І де краще ставити? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Irina9779 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 12:06 Поділитися #2 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 12:06 1 час назад, Miro сказал: Може хтось щось порадить За порадами в таких питаннях найкраще звернутися до лікаря Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Miro Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 12:09 Автор Поділитися #3 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 12:09 12 минуты назад, Irina9779 сказал: За порадами в таких питаннях найкраще звернутися до лікаря Зверталися. Та щось мені не віриться, що як звичайні, так і протигормональні однаково ефективні. Та й ціни добре різняться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 13:00 Поділитися #4 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 13:00 7 минут назад, dj_design сказал: тобто ви більше повірите словам "Васі з форуму" ніж словам лікаря ? цікава позиція ... ТС хоче взнати думку тих, хто таким користувався, Що не панятна? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 13:14 Поділитися #5 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 13:14 2 часа назад, Miro сказал: Хотів би почути думку жінок про даний вид контрацепції, як протизаплідні спіралі. Є звичайні та гормональні. Які краще? Може хтось щось порадить, ваші думки? І де краще ставити? Ми колись задумувалися з коханою про таке, але все ж не рішилися. Дійшли висновку, що звичайні краще, оскільки їх можна зняти\поставити ( ). А гармональні змінюють організм жінки і не зрозуміли до чого (до яких відхилень) це з часом призведе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Irina9779 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 13:15 Поділитися #6 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 13:15 8 минут назад, vaz75 сказал: ТС хоче взнати думку тих, хто таким користувався, Що не панятна? Але ж це дуже індивідульне питання. Є випадки, коли від будь-яких гормональних засобів краще відмовитися, або, навпаки, застосовувати лише їх. В деяких же випадках це не сутьтєво. Але це має визначити лікар, зважаючі на гормональний стан і здоров"я конкретного організму. Від себе можу порадити одне: який би варіант ви не обрали - економити на цьому не варто. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 13:24 Поділитися #7 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 13:24 Пишуть, що якщо їздити на сідлі Brooks то потреба в засобах контрацепції відпаде: Цитувати Брукс же "принимает форму опы" это типа их фишка. НО приняв форму опы оно начнет давить на промежность.И "они принимают форму" вплоть до Отдави себе пипиську... Сколько смотрел на бруксы владельцев, именно в области промежности есть бугорок.. П.С. цитата не моя, так що не обіду Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 14:00 Поділитися #8 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 14:00 44 минуты назад, Irina9779 сказал: Але ж це дуже індивідульне питання. Є випадки, коли від будь-яких гормональних засобів краще відмовитися, або, навпаки, застосовувати лише їх. В деяких же випадках це не сутьтєво. Але це має визначити лікар, зважаючі на гормональний стан і здоров"я конкретного організму. Від себе можу порадити одне: який би варіант ви не обрали - економити на цьому не варто. А я тут до чого. То ТС питання ставив. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Miro Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 14:36 Автор Поділитися #9 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 14:36 1 час назад, Irina9779 сказал: Але ж це дуже індивідульне питання. Є випадки, коли від будь-яких гормональних засобів краще відмовитися, або, навпаки, застосовувати лише їх. В деяких же випадках це не сутьтєво. Але це має визначити лікар, зважаючі на гормональний стан і здоров"я конкретного організму. Від себе можу порадити одне: який би варіант ви не обрали - економити на цьому не варто. Поясню, якщо описав дещо не зрозуміло. Лікар сказала, що можна купувати будь-які. Але ж є по 700грн, і є по 5000 (гормональні). Питання: яка різниця? І питання не у тому, що це не гормональні, а це гормональні. А чи правда, що вони мають такий же відсоток надійності, як і гормональні. Ну і хто користувався - якщо на форумі проблема, пишіть в приват, дівчата/жінки, то річ серйозна, а я своїй дружині не ворог. 1 час назад, SΩLΩMΩN сказал: Пишуть, що якщо їздити на сідлі Brooks то потреба в засобах контрацепції відпаде: П.С. цитата не моя, так що не обіду Та без проблем Про Брукс В17 Імперіал чув? Почитай. І ще. Всі чоловіки відчувають на будь-якому сідлі (крім сідел з вирізами) оніміння в області паху. Так що не сильно-то себе і заспокоюй. А ось посилання на ХарківТурист, де я детально усе описав. http://xt.ht/phpbb/viewtopic.php?f=2692&t=224263&start=60 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sss381 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 15:40 Поділитися #10 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 15:40 59 минут назад, Miro сказал: Лікар сказала, що можна купувати будь-які. то річ серйозна, а я своїй дружині не ворог. Здається треба змінити лікаря. Бо краще за лікаря ніхто не може визначити особливості організму за допомогою спец.досліджень Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 13 Жовтня, 2016 в 05:34 Поділитися #11 Опубліковано 13 Жовтня, 2016 в 05:34 @Miro , якщо ти не хочеш почути дурних відповідей - не задавай дурних запитань! Із тих жінок, що могли відписатися тут, уже ніхто форум не відвідує. Причиною якраз оці срачі й стали. З рештою, в гуглі тебе не забанили, можеш прочитати тьму відгуків, і всі вони будуть або за або проти. + потрібно враховувати індивідуальні особливості, про які, знову ж таки, має сказати лікар. Мабуть є мало людей у Луцьку, хто хоче про своє інтимне життя вголос розповідати. Порийся в старих темах, подібне уже було. типу "секс у подружньому житті" чи "Оральні контрацептиви За і Проти", якось так. І взагалі, такі запитання потрібно задавати на профільних форумах. Там люди більш адекватні. Тут так - погнати в скорочений четвер перед вихідною п'ятницею. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 13 Жовтня, 2016 в 05:37 Поділитися #12 Опубліковано 13 Жовтня, 2016 в 05:37 16 годин тому, vaz75 сказано: Дійшли висновку, що звичайні краще, оскільки їх можна зняти\поставити ( ). А гармональні змінюють організм жінки і не зрозуміли до чого (до яких відхилень) це з часом призведе. Ти, мабуть, не дооцінюєш можливості сучасної медицини. Більшість гормональних препаратів уже вийшли на якісно кращий (вищий) рівень. У жінок уже не ростуть вуса від прийому контрацептивів. Не з'являється повнота (зайва вага) і т.д. Бо дія тих гормонів - вузьконаправлена. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 13 Жовтня, 2016 в 05:46 Поділитися #13 Опубліковано 13 Жовтня, 2016 в 05:46 8 минут назад, Zheny@ сказал: Ти, мабуть, не дооцінюєш можливості сучасної медицини. Більшість гормональних препаратів уже вийшли на якісно кращий (вищий) рівень. У жінок уже не ростуть вуса від прийому контрацептивів. Не з'являється повнота (зайва вага) і т.д. Бо дія тих гормонів - вузьконаправлена. Ага, ага. Ще не пройшло стільки років, щоб робити висновки. Може в перші 5-10 років не ростуть вуса, а через 30 відваляться сіськи. Я і моя половина - пас. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 13 Жовтня, 2016 в 05:52 Поділитися #14 Опубліковано 13 Жовтня, 2016 в 05:52 6 хвилин тому, vaz75 сказано: Ще не пройшло стільки років, щоб робити висновки. Пройшло чимало. Повір. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 13 Жовтня, 2016 в 06:04 Поділитися #15 Опубліковано 13 Жовтня, 2016 в 06:04 11 минуту назад, Zheny@ сказал: Пройшло чимало. Повір. Ок. Може Міро нам розкаже літ так через 30. Якщо доживемо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.