kayot Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:15 #26 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:15 4 часа назад, Borka V сказал: Я думаю що варто,раніше з нанофілом вористовував безузловку покльовок в рази менше як з монкою чи флюром зараз використовую переважно зимову лєску 0,10-0,12. Як вважаєте, чому було менше клювак? Просто запитую, бо маю свою точку, згодом поділюсь.
kayot Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:21 #27 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:21 А на рахунок мормишигу, читав десь на форумі, що це типу мормодроч,,,,не вмієте ловити на нормальне колебло, то не ловіть. Дарма так. Провів сьогодні в Млинові пару годин тесту. Так от, окунь настільки важкий, що навіть грамульку не хотів, 0.5-0.8 жер потрошки. Да, в прилові були і пістони з палець, але ж з один десяток хлопців з ДООРОСЛУ лодоньку ноги я забрав. Є певні умови, які мабуть вплинули на рибки....але це я зміг вирішити переходом на ХУЛ.
Borka V Опубліковано 9 Листопада, 2016 в 19:50 #28 Опубліковано 9 Листопада, 2016 в 19:50 21 час назад, kayot сказал: А на рахунок мормишигу, читав десь на форумі, що це типу мормодроч,,,,не вмієте ловити на нормальне колебло, то не ловіть. Дарма так. Провів сьогодні в Млинові пару годин тесту. Так от, окунь настільки важкий, що навіть грамульку не хотів, 0.5-0.8 жер потрошки. Да, в прилові були і пістони з палець, але ж з один десяток хлопців з ДООРОСЛУ лодоньку ноги я забрав. Є певні умови, які мабуть вплинули на рибки....але це я зміг вирішити переходом на ХУЛ. Чим делікатнішас снасть тим більше риби, навіть деколи размер радує!
Borka V Опубліковано 9 Листопада, 2016 в 19:58 #29 Опубліковано 9 Листопада, 2016 в 19:58 21 час назад, kayot сказал: Як вважаєте, чому було менше клювак? Просто запитую, бо маю свою точку, згодом поділюсь. Все таки нанофіл то шнур, безузловка то лишній монтаж, хоча є і свій плюс на безузловці нанофіл саме краще тримає вузол, ну то моя думка .Як на мене і по практиці перевірено краще прив"язати метр монки чи флюру до нанофілу і риба менше бачить і контакт з монкою менше відганяє рибу чим нанофіл.
kayot Опубліковано 9 Листопада, 2016 в 20:04 #30 Опубліковано 9 Листопада, 2016 в 20:04 4 минуты назад, Borka V сказал: Все таки нанофіл то шнур, безузловка то лишній монтаж, хоча є і свій плюс на безузловці нанофіл саме краще тримає вузол, ну то моя думка .Як на мене і по практиці перевірено краще прив"язати метр монки чи флюру до нанофілу і риба менше бачить і контакт з монкою менше відганяє рибу чим нанофіл. Підтримаю все, плюс безузлвка, то доатковий шум, вага та вібрації.
EleKtrik Опубліковано 9 Березня, 2017 в 16:11 Автор #31 Опубліковано 9 Березня, 2017 в 16:11 Тепер, якБиТо час віднайти
Саша Иванов Опубліковано 9 Березня, 2017 в 19:06 #32 Опубліковано 9 Березня, 2017 в 19:06 Що за звірі і де купити? Маю на увазі Луцьк.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.