Перейти до змісту

Mafia 3

nikblack

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поки що не вразила... ні атмосфери, ні унікальності першої Мафії я в ній поки не помітив. Графіка взагалі не сподобалась -- приставочне "мило"...

Опубліковано
20 хвилин тому, Plum сказано:

Я теж цей скачав, встановлюю... Деякі коментатори пишуть що у них граблі з запуском, ти лише встановив і запустив чи окремо кряк скачував?

Опубліковано

Окремо нічого не качав. Просто встановив і все запустилось. Правда, двічі виліт під час гри був вже.

Опубліковано

Я другу частину взагалі проходив одним залпом. Якось її більше чекав ніж 3тю частину.

Хоча дивлюсь як гра встановлюється і не можу вже себе заспокоїти, хочеться скоріш запустити )))

Опубліковано

Инструкция для графона, делайте бекап всех файлов(кроме папок) в папке мафия 3 перед установкой!

1. Скачать ReShade 3.0 от сюда: http://reshade.me/#download

2. Запустить и в пути установки выбрать ярлык mafia3.exe, снизу выбрать галочку "Direct3D 10+". Нажать установить.

3. Скачать We Wuz Colorful preset от сюда: https://goo.gl/qg3RbR скопировать файл в корневую папку с мафией3.

5. В папке Mafia 3 открыть файл dxgi.ini и добавить следущую строку после слов [GENERAL]

PresetFiles=C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Mafia III\We Wuz Colorful.ini 

Запустить игру, установятся шейдеры, нажать Shift+F2 и выбрать сверху We Wuz Colorful preset
Опубліковано

@nikblack А скріни є після цих маніпуляцій?

Бо оригінальна картинка щось зовсім не радує (((

1.th.jpg 2.th.jpg

І це максимальні налаштування! 

Сюжет затягує, особисто я грати буду хоча у всьому окрім звуку та (мабуть) сюжету гра гірше за М2.

Графоній лагає і картинка зовсім не якісна.

Фізика наче і цікава і в той же час відштовхує. Треба буде ще аркаду потестити.

Анімація так собі ((

Віто в М2 був куди серйознішим, хоча поки я бачив його лише раз.

Перестрілки цікаві, стриляючи по ногах боти вмирають довше.

І трохи спойлера: враження таке що нас від самого початку готують до смерті ГГ. Падре на те явно натякає. 

До речі про падре: якийсь цікавий ))) і курить і бухає )))

В сюжеті є багато ляпів, багато помилок як для гри 2016 року ((( Вреження таке що випустили якусь альфу версію!

Опубліковано
1 час назад, Ha3aP сказал:

@nikblack А скріни є після цих маніпуляцій?

Бо оригінальна картинка щось зовсім не радує (((

1.th.jpg 2.th.jpg

І це максимальні налаштування! 

Сюжет затягує, особисто я грати буду хоча у всьому окрім звуку та (мабуть) сюжету гра гірше за М2.

Графоній лагає і картинка зовсім не якісна.

Фізика наче і цікава і в той же час відштовхує. Треба буде ще аркаду потестити.

Анімація так собі ((

Віто в М2 був куди серйознішим, хоча поки я бачив його лише раз.

Перестрілки цікаві, стриляючи по ногах боти вмирають довше.

І трохи спойлера: враження таке що нас від самого початку готують до смерті ГГ. Падре на те явно натякає. 

До речі про падре: якийсь цікавий ))) і курить і бухає )))

В сюжеті є багато ляпів, багато помилок як для гри 2016 року ((( Вреження таке що випустили якусь альфу версію!

Виключи зглажування і вертикальну синхронізацію. Або роби так як написано вище, картинка стає кращою. Скріни вже не зроблю, "комп пішов спати"

Опубліковано
22 минуты назад, Savage сказал:

На форумах пишуть, що залочено на 30 консольних FPS. Хто вже скачав, дійсно так? 

так

Опубліковано

Ось тут головне, за що можна любити Мафію 3 -- саундтреки:

Все інше так собі... до першої вона не дотягує.

Опубліковано

Поставив патч, через 15 хвилин гри черговий виліт посеред місії.

В топку. Поки не "вилижуть" баги -- не буду навіть псувати собі настрій і враження. Хоча останнє і так зіпсоване навіть не сирістю гри і величезною кількістю багів, а абсолютною відсутністю уваги до деталей у грі, якраз тих деталей, які робили попередні ігри серії "живими" і атмосферними. Зараз же не Мафія вийшла, а черговий "клон GTA", при чому далеко не найкращий :(

Опубліковано

Хз шо ви робите з грою, мені залишилось 2 райони, точніше вже чуть більше одного і за весь час 3 вильоти. 

1 раз перемикнув радіо, другий під час боїв на вулиці (не місія) і третій раз при загрузці відео сцени.

2 частину я пройшов за 10 годин, цю прохожу вже пів суботи, цілу неділю, сьогодні години вже зо 3... Якби не графіка я б грою залишився повністю задоволений. Але поки ще не знаю який фінал, дивлячись на те якою її викинули в реліз можна очікувати чого завгодно!

Дивують деталі: анімація підвіски, навіть кардани крутяться, деталі салону, працюючі двірники під час дожу, шипляче радіо в тунелі і такий зальот по графіці/оптимізації!

Опубліковано
5 хвилин тому, Ha3aP сказано:

анімація підвіски, навіть кардани крутяться, деталі салону, працюючі двірники під час дожу, шипляче радіо в тунелі

абсолютно нічого нового і незвичного на сьогоднішній день, це є в багатьох іграх, в деяких є навіть можливість самому включати/виключати двірники і крапельки дощу, які гарно розтікаються по склу на швидкості.

А де вказівники поворотів, які були навіть в 1 мафії? Де можливість самому фари включити? А де можливість підняти/скласти дах кабріолетів, що є в інших іграх? А де можливість відкрити капот/багажник або підремонтувати автомобіль, що було в Mafia 2? І це лише те, що стосується машини, і то далеко не все. Багів мільйон, на дрібнички в грі автори просто поклали болт, зробили тупу приставочну недо-гру   :(

Опубліковано

Мда... типу стес проходження місії. Один раз стрельнув і чекаєш за кутком, поки по одному прийдуть всі вороги, яких знімаєш ножиком...

1.jpg

Опубліковано

Не знаю, я пройшов ще в пн, сюжет мені дуже сподобався.

Всіх оцих багів з літаючими машинами і т.д. я не замітив. Глюки були лише в графічному плані з тінями.

Так, боти туповаті, але буває заходять ззаду, 1 постріл з дробовики і ГГ вже може бути мертвий.

Я грав на середній налаштування важкості то о так як в @Plum в мене зібрати бандюків не вдавалось )) Зазвичай так знімав першого, ну максимум другого, далі всіх валив зі зброї.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...