Перейти до змісту

Наймаштабніший авіаційний фестиваль в Україні


Basil

Рекомендовані повідомлення

7 хвилин тому, Basil сказано:

Можливо, комусь буде цікаво

 

можливо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, olsad сказано:

Відповідь про скнилів - це дуже інтелектуально

Що ти хотів цим мені сказати?

Після такої трагедії ,якщо тобі не відомо, Кучма заборонив усі авіашоу. (До закінчення розслідування)

Після Скнилова в Європі була подібна трагедія, якщо не помиляюся, то у Франції.

а тій же росії було подібне.

 

Ніхто не хоче вчитися на помилках!

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кхм.... а хто сказав що не вчаться на помилках? Чи ти вже знаєш маршрути усіх літаків, що приймають участь в шоу?

Будь яка аварія літака це трагедія сотен людей - але ж ніхто не відмовляється літати. Та й авто не стає менше на дорогах, якщо хтось бачить аварію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що я хотів сказати - що проводити аналогії свята яке готується з трагедією яка була - з головою не дружити. Якщо ти такий на помилках навчений - не користуйся автотранспортом, залізницею, авіацією. По вулиці не ходи. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАЙМАШТАБНІШИЙ! Майже як Фарнборо, Ле Бурже, Дубай Эйршоу,МАКС  чи Берлін Люфтсалон....Це по кийовскі називається -надо подрубить бабла .Не більше того.Приблизно це до музею під відкритим небом на Шопена, тільки металолому в кілька разів більше, якого настягували в девяності під час реорганізації ЗСУ, прилетіли поспілкуватися (побухать) з десяток понадлегких ЛА , може кілька навіть з Польщі чи Литви.Демонстраційні польоти відсутні, покатухи скорш за все також.Зато точно будуть присутні піво по 30 і більше і шаверма по 50грн  і більше.На це і зроблений акцент.Може це для мешканців кам яних джунглів і нормальна тема сходити на самольотивертальоти  подивитися і якось вбити вихідний та рекламний постер і  сайт,  як майже вся рядова реклама в Києві, -развод лоха.                                                                   А якщо про авіашоу в Україні говорити - то так ми не пасемо задніх і Україна має просто шедевр справжнього авіавалону- АВІАСВІТ .Кілька разів був там.Та один раз був,  до війни ,в Москві на МАКСІ.Не гірше нічим ,авіасвіт, не гірше!Робиться на базі АНТК Антонов, раз в два роки, якщо не помилюсь восени, десь в жовтні-листопаді.Київська область, м Гостомель ,аеродром навчально -випробувального КБ Антонов.Масса іноземців, круглі столи ,конференції з випробувачами, день відчинених дверей до всіх літаків .Демонстраційні польоти з найсуворішими заходами безпеки.Один раз побачити на злеті МРІЮ і ви фанат української авіації назавжди.Всім рекомендую.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...