sergkots Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 10:37 Поділитися #76 Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 10:37 4 годин тому, Sh_Ok сказано: @Savage ви й рецептів читати не хочете. Допоможу: 1. Починайте з себе 2. Поважайте закон 3. Платіть податки 4. Поважайте суспільство 5. Будьте свідомим Де тут демагогія і лицемірство? Ніхрена цей рецепт не допоможе. Цю мантру придумали злочинці при владі, щоб ви: 1. Не боролись за власні права. 2. Не чіпали владу. 3. Не контролювали витрати податків. 4. Мовчали про злочини. 5. Були слухняними. Де тут демократія? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sh_Ok Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 11:11 Поділитися #77 Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 11:11 Бути свідомим якраз означає контролювати владу. І обирати її свідомо. І брати на себе відповідальність. Боротись за свої права не означає вимагати до себе особливого ставлення. За свої права боротись потрібно на виборах. І тирити своїх обранців, а не шукати крайніх. Про свідомість: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sh_Ok Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 11:18 Поділитися #78 Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 11:18 Контролювати владу, вимагати від народних обранців виконання програм і обіцянок - це демократія. А порушувати закон це злочин. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 6 Вересня, 2016 в 08:10 Поділитися #79 Опубліковано 6 Вересня, 2016 в 08:10 попалось цікаве відео про "як в нормальних ТАМ" Как штрафуют в Америке за нарушение Hide До речі, там (тут і тут) є ще декілька цікавих сюжетів про роботу поліцейських в Штатах Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 10:18 Поділитися #80 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 10:18 В 06.09.2016 at 11:10, jack74 сказал: попалось цікаве відео про "як в нормальних ТАМ" Как штрафуют в Америке за нарушение Hide До речі, там (тут і тут) є ще декілька цікавих сюжетів про роботу поліцейських в Штатах й не мішає, що камера *в одну сторону* дивится, правда ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 10:33 Поділитися #81 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 10:33 Абалдєть то то ти МЕНІ про камери закидаєш?!? Це ТИ тут доказував, що всі порушення повинні мати доказ на камері! А в Штатах, якраз, є презумпція правоти поліцейського, про яку я й казав. А камера в них швидше для їхньої перестраховки, ніж для доказів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 11:27 Поділитися #82 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 11:27 52 минуты назад, jack74 сказал: Абалдєть то то ти МЕНІ про камери закидаєш?!? Це ТИ тут доказував, що всі порушення повинні мати доказ на камері! А в Штатах, якраз, є презумпція правоти поліцейського, про яку я й казав. А камера в них швидше для їхньої перестраховки, ніж для доказів. тобто поліцейський в відео не казав, що візьме відеофайл в суд, як доказ правопорушення ? І не казав, що вони ОБОВЬЯЗКОВО фіксують всі правопорушення на відеокамеру ? Впевнений ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 11:55 Поділитися #83 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 11:55 Він виписав постанову по своєму міркуванню, і сказав, що якщо потрібно буде, то відеозапис надасться в суд Трішки інакше, не правда В відео абсолютно не звучало, що наявність відеодоказу є обов'язковою. Він побачив порушення - він виписав штраф (якщо САМ порахував це потрібним) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 11:57 Поділитися #84 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 11:57 1 година тому, jack74 сказано: Абалдєть то то ти МЕНІ про камери закидаєш?!? Це ТИ тут доказував, що всі порушення повинні мати доказ на камері! А в Штатах, якраз, є презумпція правоти поліцейського, про яку я й казав. А камера в них швидше для їхньої перестраховки, ніж для доказів. Відео подивись і послухай що каже поліцейський. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 12:37 Поділитися #85 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 12:37 36 минут назад, jack74 сказал: Він виписав постанову по своєму міркуванню, і сказав, що якщо потрібно буде, то відеозапис надасться в суд Трішки інакше, не правда В відео абсолютно не звучало, що наявність відеодоказу є обов'язковою. Він побачив порушення - він виписав штраф (якщо САМ порахував це потрібним) а чому він його надасть ? Тому, що він ОБОВЬЯЗКОВО його записує при кожному правопорушенні, тому що в разі виникнення спірної ситуації він ОБОВЬЯЗКОВО надасть відеозапис в суд. Якщо справа в суді не розглядаєтся, то й відеодоказ нема кому предьявляти. Він НЕ МОЖЕ не писати на відео правопорушення, бо якщо він відео не запише, то в суді йому буде срака полюбому. Він без відео НЕ ЗМОЖЕ довести провину правопорушника в суді. Жесть, як можна дивитись одне й те ж саме відео й робити такі далекі від реальності висновки ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 12:37 Поділитися #86 Опубліковано 19 Вересня, 2016 в 12:37 @sergkots я виклав і ти мені ж радиш подивитись і послухати? Може процитуєш його слова? Дослівно. І без виривання з контексту. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.