Перейти до змісту

Відновити акум


Рекомендовані повідомлення

Відновити можна купівлею нового.

Але, якщо вказати хоча б модель шурупокрута, а ще краще тип акккмулятора ( літій, кадмій і т.д) то можа буде подумати про інші варіанти відновлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є в мене недорогий шуруповерт на 12В, через рік вмер акумулятор. Розібрав, там 10 акумуляторів (бочка) по 1.2В, рівно половина, що саме цікаве через один, були не робочі, не заряжались. Всі бочки сваркою скріплені. Віикинув їх, взяв дріт 2.5 мм2 довжиною 3 м. та під"єднав до акумулятора 12В 7Ач. Тепер на довго хватає, провід не заважає, шуруповерт значно легший став.  По ціні вишло напевно дешевше, такий тип акумуляторів не знайшов.

Пізніше зробив подовжувач з крокодилами і якщо треба чи в гаражі чи біля авто, використовую акумулятор авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Три більш-менш "живі"18650 з ноутбучної батареї  вирішують проблему. Крім того ток саморозряду в літії-мізер, тобто заряджений шуруповерт буде готовий до роботи після більше чим піврічного стояння від останньої зарядки. (нікель - розрядиться за 2 тижні) Я собі так і зробив, правда куплена зарядка спеціально на 3 банки літію чомусь не підійшла (включав як в інструкції), заряджаю від БЖ 10В, заряд контролюю вольтметром, на щастя це треба робити нечасто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в титані - контролер стоїть в самому акумі, і з зарядкою "яких попало" банок буде проблема Правда там були старого типу акуми і нового так от зарядка від одного "типу"  інший акум заряджати зовсім не бажає))) чомусь:angry: Причому візуально акуми однакові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не простіше зробити (купити) бокс, де б 18650 акуми виймались (вставлялись) й заряджати ті акуми звичайною зарядкою для таких літіоіонних акумів ? Плюс акумів з собою можна мати багато про запас й швидко замінити. Ніж гратися зі всякими китай-приблудами й придумувати велосипед ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якраз таки совати акуми туди-сюди - гемор, + багато лишньої возні)

ротор шуруповерта - потужний споживач, що працює в режимі КЗ, відповідно всілякі пружинки\пластинки\термінали для стиковки елементів батареї, погорять аж бігом.

на тій фотці, що я залишив недорога, цілком робоча річ, з балансуванням і правильною зарядкою банок, легко інтегрується в корпус почившої батарейки.

в умілих руках правильна перепаковка батареї, дасть друге життя улюбленому інструменту.
 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...