Перейти до змісту

[Архів] - Два компютери Appel Power Mac G4

Poison

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є два системних блоки Power Mac G4 в різному технічному стані ,питайте розкажу більш детально. Ціна 1000грн це за два разом системних блоки.Вага одного блока 18кілограмів!!!!

348596302_2_644x461_dva-kompyuteri-appel-power-mac-g4-fotografii.jpg

348596302_1_644x461_dva-kompyuteri-appel-power-mac-g4-lutsk.jpg

348596302_5_644x461_dva-kompyuteri-appel-power-mac-g4-volynskaya-oblast.jpg

348596302_6_644x461_dva-kompyuteri-appel-power-mac-g4-.jpg

Опубліковано

Угу ,там корпус з міліметрового заліза блін зроблений ,вага нереальна я сам прифігів .

Опубліковано
30 минут назад, Zheny@ сказал:

мій Chieftec також. Але Що за начинка?

цейво http://www.everymac.com/systems/apple/powermac_g4/specs/powermac_g4_1.0_mdd.html

там на наклейці пише ... це ще з тих "правильних" та якісних еплів бо при Джобсі фігні не робили це зараз якусь лабуду мутять

Колись була ідея купити і запхнути туди своє залізо, але з G4 пауермаками це складно бо корпус відкривається на бік і треба пилями/різати/сверлити щоб втулити АТХ мамку та відеокарту + треба якось БЖ присобачити та щоб воно закривалось. В якості причандала щоб слухати музику піде, але не більше бо максимум, що туди стане це леопард під який ПО складно знайти із-за проесора 

Опубліковано
20 хвилин тому, sanbOK сказано:

Колись була ідея купити і запхнути туди своє залізо, але з G4 пауермаками це складно бо корпус відкривається на бік і треба пилями/різати/сверлити щоб втулити АТХ мамку та відеокарту + треба якось БЖ присобачити

що заважає купити якісний корпус і присобачити завіси до стінки?  Можна взагалі на амортизаторах, як багажник авто! :)

типу на таких  

10236822?AWSAccessKeyId=0R7FMW7AXRVCYMAP

Hide  
Опубліковано

Там є свій БЖ на 350 ват якщо я не помиляюсь расово чесний. З доробок там тільки переробити задню кришку під розєми ,а під відяху там вже є отвори ,між іншим там якась дівіайна відяха теж стоїть.

Опубліковано
7 часов назад, Zheny@ сказал:

що заважає купити якісний корпус і присобачити завіси до стінки? 

10236822?AWSAccessKeyId=0R7FMW7AXRVCYMAP

Hide

лінь, бо в корпусі, який мені обійшовся в 20 грн, все влаштовує

Опубліковано
8 хвилин тому, sanbOK сказано:

лінь, бо в корпусі, який мені обійшовся в 20 грн, все влаштовує

мені б більше часу - я б погрався. Це було б прикольно.

Опубліковано

Мда уж тема пішла не в ту степь ))) ,народ краще купіть їх ато я запарився на них постійно натикатись в коридорі((

Опубліковано
17 минут назад, Poison сказал:

Мда уж тема пішла не в ту степь ))) ,народ краще купіть їх ато я запарився на них постійно натикатись в коридорі((

Вони взагалі робочі ці Маки ? Чи не вмикаються?

Опубліковано

Тема то якраз і та. Крім корпуса з б/ж там і купляти то немає що. І для хенд-мейду вони саме те. Є в мене одна нестандартна материнка на АМ2 - взяв би корпус якщо по форм-фактору її вдасться туди втулити. Де можна приїхати глянути?

Опубліковано

Макі робочі ,на одному якогось біса два вінта і дві планкі памяті а на іншому немає вінта і памяті ,тобто можна зробити два робочих системника. той що комплектний запускається і яблоко крутиться я не чекав покі запуститься. Память там ддр1 ,є чотири розєми ,якщо треба то десь має бути пару планок по 256мб

P60819-163901.jpg

P60819-163910.jpg

P60819-163924.jpg

P60819-164017.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...