Перейти до змісту

Чи варто зараз купляти для себе нерозмитнене авто

D.GryWeB

Рекомендовані повідомлення

Чи варто купувати для себе нерозмитнене авто на пару років?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безплатний сир тільки в мишоловці.

Краще грати за поавилами, якими б фіговими вони не були.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо варото то з якої країни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання наступне. Про авто на іноземній реєстрації.

Як обстоять справи зі страховкою. Є зелена карта це понятно. Є різниця на кого вона виписана, на власника авто (якщо я власник), а якщо я по довіреності?

Що при ДТП:

1. якщо винен я (іноземна реєстрація, я власник авто грін карта на мене)

2. Винен я грін карта на когось іншого, я по довіреності

3. винен я авто на 3особу,  довіреності немає взагалі.

4. Винен не я, (я власник грін карта на мене). як це все мені компенсується?

5. Винен не я, ( по довіреності грін карта не на мене)

6. винен не я, грін карта не на мене, довіреності немає.

Цікаво хтось взагалі може відповісти на такі запитання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 15.08.2016 at 19:52, Zalepok44 сказано:

Як обстоять справи зі страховкою. Є зелена карта це понятно. Є різниця на кого вона виписана, на власника авто (якщо я власник), а якщо я по довіреності?

Що при ДТП:

1. якщо винен я (іноземна реєстрація, я власник авто грін карта на мене)

2. Винен я грін карта на когось іншого, я по довіреності

3. винен я авто на 3особу,  довіреності немає взагалі.

4. Винен не я, (я власник грін карта на мене). як це все мені компенсується?

5. Винен не я, ( по довіреності грін карта не на мене)

6. винен не я, грін карта не на мене, довіреності немає.

Цікаво хтось взагалі може відповісти на такі запитання.

Саме ці питання й зупиняють мене на даний момент від покупки. Хоча і дууже заманливо.

Дтп-штрафплощадка-забрати може тільки власник... і шукай того поляка, а якщо знайдеш, то він так і кинеться помагати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 02.09.2016 at 12:41, deluxkangoo сказал:

Цікаво а які вони платять податки в Україні за те що вони їздять по Українських дорогах. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Віталій897 сказано:

Цікаво а які вони платять податки в Україні за те що вони їздять по Українських дорогах. 

за те, що їздять по дорогах, платять податки, які закладені у вартість бензину/дизеля

більше податків на авто (крім тих, які більше 3000см.куб) в Україні немає.

а не платять вони податки і платежі за розмитнення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

у фейсбуці вранці проскочило (інсайд ДФС, з посиланням на німецького фінансиста і блогера Сергія Креймера)

Цитувати

1. На данный момент ДФС готовит списки всех ввезённых автомобилей в режиме ВВ и Т на 01.10.2016 начиная с 01.01.2007!!!
2. Все автомобили которые нарушили таможенный режим более чем на 48 часов будут переданы в розыск! 
3. С 01.11.2016 планируют запустить систему автоматического анализа режимов и подача в розыск будет производиться автоматически!
4. Сейчас выявлены явные рекордсмены из Болгарии и Литвы которые ввезли более 2000 авто на одно юр. лицо. Абсолютным рекордсменом является литовская контора которая ввезла более 3800 автомобилей в режиме ВВ !!!
Исть вообще интересные уникалы: 70 автомобилей из Канады, 85 автомобилей из Дубая....
5. По всем юридическим лицам нарушившим режим ВВ отправляются запросы в налоговые органы страны регистрации для проведения дополнительных проверок.
6. Все постановления будут исключительно по 485 ТКУ!
7. С октября будут проводится совместные рейды с полицией, а также тестирование системы автоматического выявления автомобилей с иностранной регистрацией на пунктах "поток".
8. С иностранцами которые ввезли автомобиль на территорию Украины также будут разбираться путём взыскания штрафов в стране постоянного резиденства.
9. Умников на авто с болгарской регистрацией которые повесили себе аналогичные украинские номера будет разбор согласно УК и никаких больше шуток.
10. При неуплате штрафа по 485 ТКУ в течении 5 раб. дней будут ходатайствовать об аресте имущества кроме самого автомобиля.
11. Всем кто ввёз более одного автомобиля отдельный привет в виде статьи УК.
12. Очень сильно пострадают те кто использует автомобиль в коммерческих целях на территории Украины там полный аншлаг.

Вот такие новости хорошие и добрые...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Deemon сказано:

у фейсбуці вранці проскочило (інсайд ДФС, з посиланням на німецького фінансиста і блогера Сергія Креймера)

Но-но, мало законів 16 січня??? Буде реакція ще поярче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чому сюди тулити 16 січня?

чи може на LT,EST,PL,BG бляхах катають тільки чемні, законопослушні громадяни, що від безвиході йдуть на свідоме порушення закону, а і да, чим вони крім хитрожопості кращі тих, хто їздить на офіційно-легальних авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага ти подивись шо мутять на закарпатті ті хто їздить на пересічку. Я думаю що ті хто не їздить на пересічку набагато більше. От я собі уявляю що це почнеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закарпатцям було останнє китайське, Москаль буде їх карати за блокування міжн. траси, нещодавно була теж за це інфа.

Та й акцент не на пересічку 5/10, а на те бл.цтво, що розвели наші "литовсько-польські" бізнесмени з тачками в один кінець, кількість яких, розрослась в геометричній прогресії, урізонити це потрібно, інакше ніяк...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доляр по 26 проковтнули, підвищення комунальних платежів проковтнули і це проковтнуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 14.08.2016 at 20:49, D.GryWeB сказано:

Чи варто купувати для себе нерозмитнене авто на пару років?

купуй ЩО хочеш і на СКІЛЬКИ хочеш. А чи варто тобі? Мож ти курятник хочеш собі зробити, мож запчастини з нього продавати..

"вірно задане запитання - вже половина відповіді"

On 15.08.2016 at 19:52, Zalepok44 сказано:

давно обсмоктуємо в темі "Авто на польских номерах"

8 годин тому, Deemon сказано:

у фейсбуці вранці проскочило (інсайд ДФС, з посиланням на німецького (:blink:) фінансиста і блогера Сергія Креймера)

1. На данный момент ДФС готовит списки всех ввезённых автомобилей в режиме ВВ и Т на 01.10.2016 начиная с 01.01.2007!!! (удачі!)
2. Все автомобили которые нарушили таможенный режим более чем на 48 часов будут переданы в розыск! (на підставі? ХТО шукатиме??? Куди??)
3. С 01.11.2016 планируют ( :) ) запустить систему автоматического анализа режимов и подача в розыск будет производиться автоматически!
4. Сейчас выявлены явные рекордсмены из Болгарии и Литвы которые ввезли более 2000 авто на одно юр. лицо. Абсолютным рекордсменом является литовская контора которая ввезла более 3800 автомобилей в режиме ВВ !!! (і шо???)
Исть вообще интересные уникалы: 70 автомобилей из Канады, 85 автомобилей из Дубая....
5. По всем юридическим лицам нарушившим режим ВВ отправляются запросы в налоговые органы страны регистрации для проведения дополнительных проверок.(і шо???)
6. Все постановления будут исключительно по 485 ТКУ!
7. С октября будут (ну-ну... в нас багато шо "будєт") проводится совместные рейды с полицией, а также тестирование системы автоматического выявления автомобилей с иностранной регистрацией на пунктах "поток".
8. С иностранцами которые ввезли автомобиль на территорию Украины также будут разбираться путём взыскания штрафов в стране постоянного резиденства. ( :) )
9. Умников (юридичний термін, нічого не скажеш... відразу до всієї писанини сумніви виникають) на авто с болгарской регистрацией которые повесили себе аналогичные украинские номера будет разбор согласно УК и никаких больше шуток.
10. При неуплате штрафа по 485 ТКУ в течении 5 раб. дней будут ходатайствовать об аресте имущества кроме самого автомобиля. (і шо???ну пахадатєльствуют, і шо далі???)
11. Всем кто ввёз более одного автомобиля отдельный привет в виде статьи УК. (?ввозять нерезиденти! до них теж будуть статтю??)
12. Очень сильно пострадают те кто использует автомобиль в коммерческих целях на территории Украины там полный аншлаг. (а це ващє фінал :) погроза так погроза!)

і знову ж, це скоріше не сюди, а в тему "Авто на польских номерах"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джек, якщо раніше на них взагалі уваги не звертали, то останнім часом я звернув увагу почали зупиняти і водії там довго щось доводять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, Cherman сказано:

Помітив, що ісеред тих, хто катається на нерозмитнених авто, значно вищий відоток неадекватів і довбой*бів.

бо вони вважають, що можуть ложити йух  на державу і на людей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не варто, тому що якби був сенс ,то більша половина видимих  Вами на вулицях  авто були б на неукраїнській реєстрації. Поки що в нашій країні для людей нічого не робиться а навпаки проти них. Точніше людей весь час розводять на гроші, яких в тих хто не краде і не отримує хабар, і так немає.Підвищення  комунальних  тарифів ,оподаткування нерухомості, розмитнення авто, чути  відусіль  що до банківських валютних рахунків заробітчан добираються....І до тих хто ложить на державу ухй ,досить таки нормально чмирять.Спробуйте но не віддавати кредит з півроку, чи роки 2 не платити комуналку.Те ж саме з машинами.Рано чи пізно махнуть шашкою і заборонять і цю шнягу.І потім блокуйте траси, об явіть голодування, пікетуйте Верховну Раду.....Всім до дупи ваші пікети.До найблищого ШРОТУ  і сказати машині --Целую Міша! Зараз тільки видно що до цих машин підвищена цікавість з сторони поліції .Дуже часто цих умнічок зупиняють і морщать ,а ті довго щось доказують і тільки як індійські слони в цирку головами махають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звісно варто. Краще кататися на БМВ за 3 тисячі ніж на старому лахмітті. А за 3 - 4 тисячі машина може буть двохтисячних років

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 27.09.2016 at 09:57, Deemon сказано:

Ще той фрукт!!! Кто такой Сергей Креймер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...