Перейти до змісту

Шукаю майстра для мурування каміна!

margo4054

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо "помірна ціна", це визначний критерій пошуку, то не за тим шукаєш. Каміни за "помірними цінами" мурують халтурщики, після яких або димить, або не горить... Бо справжні майстри-камІнщики цінують свій професіоналізм і знають собі ціну. В них черги.

... в результаті "помірних цін" потім доводиться шукати дійсно камінщика, розбирати і складати по-новому. Не дарма "скупий платить двічі", а тут відразу тричі, бо ще за розбирання... Краще подумай двічі, чи тричі...

ПиСи: порада з гіркого досвіду колеги і з подібних історій в інеті.

Опубліковано

Відповів в ПП. Дзвоніть, домовляйтесь. По цінах не скажу. Мені мурував камін, сусідам піч. Швидко та як на мене якісно.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
  В 07.08.2016 в 13:25, jack74 сказав:

Якщо "помірна ціна", це визначний критерій пошуку, то не за тим шукаєш. Каміни за "помірними цінами" мурують халтурщики, після яких або димить, або не горить... Бо справжні майстри-камІнщики цінують свій професіоналізм і знають собі ціну. В них черги.

... в результаті "помірних цін" потім доводиться шукати дійсно камінщика, розбирати і складати по-новому. Не дарма "скупий платить двічі", а тут відразу тричі, бо ще за розбирання... Краще подумай двічі, чи тричі...

ПиСи: порада з гіркого досвіду колеги і з подібних історій в інеті.

Показати  

Не у всіх висока ціна відповідає якості!!!! Головне вміння і незажерливість! А те що деякі беруть високу ціну,то не є доказом того що вони аси своєї справи!

Опубліковано
  В 07.08.2016 в 17:49, sirgo сказав:

Відповів в ПП. Дзвоніть, домовляйтесь. По цінах не скажу. Мені мурував камін, сусідам піч. Швидко та як на мене якісно.

Показати  

Дякую!

Опубліковано
  В 23.08.2016 в 14:34, margo4054 сказав:

Не у всіх висока ціна відповідає якості!!!! ... А те що деякі беруть високу ціну,то не є доказом того що вони аси своєї справи!

Показати  

де ти прочитав, щоб я тАк казав?

я писав, що хороший майстер цінує своє вміння і свою роботу. А не навпаки. Кожен оселедець - риба, але це абсолютно не значить, що кожна риба - оселедець.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...