Перейти до змісту

НАТО хуже гестапо?


Zevs_Isver

вы за вступление Украины в НАТО  

94 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

смотрю а СвободуСлова по ICTV

и угораю как "предтвитель Росии в НАТО" писает кипятком по поводу возможных мыслей о вступлении Украины и Грузии в НАТО

мне кажется что Росиию это беспокоит больше чем жителей Украины и Грузии

p.s. а Олег Тягныбок задавал "представителю" вопросы на украинском, за что ему +

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 129
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Україна крім самих українців нікому непотрібна.Нам самим треба розчіщати своє болото і ніхто за нас самих це не зробить,ні НАТО ні Евросоюз.Питання ЯК?"Непростая это работа-из болота тащить бегемота".Відповів ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання риторичне. :blush:

Типу "чи не з'являться російські танки" на вулицях Києва, якщо Мєдвєдо-Путіну не сподобається ціна на транзит газу, чи там оренду ЧФ?

Але я все-таки вважаю, що Україна імхо має бути позаблоковою, як буферна держава між ЄС та РФ.

Нам більше вигід від "багатовекторності", є можливість виторгувати собі цікаві преференції як на Заході, так і на Сході.

Це ще рудий чорт Кучма зрозумів, що-б там поганого про нього не говорили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання вступу України в НАТО набило оскомину.

Мене цікавить питання "Чому таке питання стоїть взагалі?" (вибачаюсь за тафтологію)

1. Україна - країна позаблокова (то в основному законі однозначно прописано)

2. Співпраця як з НАТО так і з Росією в питаннях оборони мають давню історію. Ця співпраця була вигідною для України, я не маю на увазі наш військовий контенгент у гарячих точках.

3. Перед тим як тягнути Україну куди небудь варто уважніше подивитись на політичну карту світу, та згадати історію геополітичних змін хоча б за останні 20 років.

4. Позаблоковість України - то грандіозний здобуток. Пригадайте хто завжди вигравав в усіх війнах та конфліктах? Правильно - той, хто не брав в них участі.

5. Враження таке, що наші можновладці керуються не національним інтересом, а просто один одному на зло хочуть зробити: один в НАТО лізе, щоб Росію з Криму вигнати, інший готовий Україну з потрохами Росії продати (здати в оренду)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам самим треба розчіщати своє болото і ніхто за нас самих це не зробить

Згоден з цим, на 100% але...

Держава чомусь не проводить політику пропагування вступу до НАТО, це потрібно було зробити хоча б так: пускати якісь ролики які б висвітлювали плюси інтеграції, проводити більш активну інформаційну пропаганду в суспільстві, вони то це знають як робиться, але чомусь не роблять.

(Чого варті одні заяви які направляв балога на формування списків ГАРТу головам обл. держ адміністрацій.. є там розумні люди)

Взагалі проведення референдумів щодо вступу це практика буквально 4-х країн, в інших все вирішував уряд, президент.

НАТО може нам багато що дати, і це все треба використовувати, а не нехтувати і самим розбиратися, бо ми самі так ще років 50 будемо тут розбиратися...

Україна як Швейцарія, нажаль, не може залишитися позаблоковою країною, таке у нас складне геополітичне положення, + слабко розвинута економіка, Україна "буферна" країна, а зараз після вступу Польщі в ЄС тим більше.

І тут потрібно вибирати або СХІД або Захід, повірте Захід трохи краще, але перш чим туди вступати треба мати хоча б елементарну гідність, бо вибачте, але нас там нагнули і мають в одне місце, це я про Європу.

Чому НАТО

По-перше зміниться ставлення з боку Росії, всі розуміють що у більш негативну сторону, але знову але. Конфлікти на зразок о.Тузли виключені. Звісно знов почнуться спекуляції з газом, поки ми не будемо платити європейську ціну, підвищення тарифів буде відбуватися кожного разу коли ми що будемо робити "не так" як цього бажає східний сусід.

Реформування тієї самої армії яка перебуває в жахливому стані, одна Новобогданівка чого варта. Взагалі пропоную для того щоб дискусії стала конструктивною відразу наводити аргументи. Конкретні. Бо полеміка то таке. Це як ми в університеті задінемо якусь тему, наприклад НАТО і починають туфту нести на зразок: "ми зараз неготові до вступу зараз, у нас напружені стосунки з Росією"

А коли вони не були напружені? 10 років тому? Ці часи пройшли.

Так що попрошу наводити певні аргументи у підтримку своїх висловлювань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАТО може нам багато що дати, і це все треба використовувати, а не нехтувати... - ... для того щоб дискусії стала конструктивною відразу наводити аргументи

ВПК України на 70% завязано на Росії, а це гроші і не малі.

НАТО тобі армію реформувати не буде і барахло наше утилізовувати не буде.

Все озброєння примусять порізати і утилізувати, а нове змусять закупити у країн-членів НАТО, бо воно підходить під стандарти.

Для довідки: чому америкоси зняли з озброєння Фи-17 "невидимка"? Тому, що в Югославії такий апарат збили установкою, що в СРСР на озброєнні з 1969 року. Так шо про стандарти теж можна поговорити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Український ВПК як то не дивно ше стабільно працює.

Через ЗМІ деколи рапортують про нові здобутки, розробки, участь у міжнародних виставках, підписанні "смішних" контрактів. Основні гроші Підприємства ВПК заробляють не на продажі, що йде через "Укрспецекспорт", а на модернізації і ремонті військової техніки. Радіолокаційні установки, навігаційні установки, літаки, танки - все це модернізується. А контракти на 20 танків протягом 8 років - то смішно. Та й НАТО нашої техніки не бере і брати не буде. А скажуть переобладнати підприємства, що на сьогоднішній день співпрацюють з країнами колишнього соцтабору (в т.ч. Росією) - то ми відразу ж - "Всєгда гатов".

До речі "кольчугу" роблять лише в Україні. Таких установок є, здається 3 типи. 1 роблять в Росії, а потім відправляють до України, де виконується модернізація і доводка до одного з наступних типів.

Ще про стандарти: деякі радіолокаційні установки і ракетоносії, що виготовляються в Україні не підходять до стандартів НАТО, їх не можливо класифікувати, бо вони досконаліші, вищі за ці стандарти.

З нашим озброєнням ми можемо повторити історію про стратегічні важкі бомбардувальники Ту-22М, що отримали в НАТО кодове їм’я „Бекфайр”

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З нашим озброєнням ми можемо повторити історію про стратегічні важкі бомбардувальники Ту-22М, що отримали в НАТО кодове їм’я „Бекфайр”

А шо за история? Я как раз такие самолеты охранял в армии. Плачевное состояние: из 15 машин в воздух могла подняться только одна(!!!), остальные использовались как база запчастей, т.е. потихоньку разбиралась. А стратегическое значение такой авиации нельзя недооценить (бомбардировщик обладал таким бомбосбросом, что в Афганистане наши войска уводились за 10 км. от предполагаемого места бомбардировки, ибо при полном бомбосбросе от такого города, как Луцк, осталась бы большая ямка :) , и это при том, что сбить их с земли практически невозможно)

Так что с ними за история?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пригадайте хто завжди вигравав в усіх війнах та конфліктах? Правильно - той, хто не брав в них участі.

Росія і США

Вчи історіюа то якось смішно здаля..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я вибрав варіант ЗА. Хоча, я не є ярим прихильником як НАТО, так і будь-яких інших об'єднань. Як сказав Ющенко перед своєю інагурацією - "Потрібно щоб не ми до когось приєднувались, а до нас". Але думаю це буде дуже нескоро, а тому потрібно виходити із ситуації яка склалась на сьогоднішінй день.

Позаблоковий статус - це добре, але непотрібно забувати і про інші нюанси. Коли Україна відмовлялась від ядерної зброї, то гарантом її безпеки зобов'язались виступати РФ і США. От тільки один "гарант" весь час лізе зі своїм уставом в чужий монастир (Крим, Тузла, Закарпаття, той же газ, зовнішня політика, втручання у внутрішні справи і так далі), а другий - робить вигляд що нічого не відбувається.

Правильно тут було сказано, що потрібно вчити історію, а ми вже маємо гіркий досвід часів УНР, коли відмовились від армії і втратили державність. Зараз ситуація майже схожа, Україна самостійно не може захищатись від будь-яких загроз ззовні, а вони переважно йдуть лише з однієї сторони, хіба що сліпий не помітить неоімперську політику РФ. Я нікого не хочу вигоняти ні з того ж Криму, прийде час самі підуть, але нахабство потрібно зупиняти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я нікого не хочу вигоняти ні з того ж Криму, прийде час самі підуть, але нахабство потрібно зупиняти.

пардон... а кто оттуда должен уйти?

в голосовалке голосовал "НЕТ"

ибо не хочу. это мое личное мнение, на которое я имею право.

а причин объяснять не хочу. потому как опять все сведется к "плохой России"

одну из причин назову: не надо брать, присоединяться к "хорошему" (потому что американское)

надо свое хорошее создавать, а не как обезьянки копировать.

да и чужд большинству населения Украины альянс, как ни крути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Держава чомусь не проводить політику пропагування вступу до НАТО, це потрібно було зробити хоча б так: пускати якісь ролики які б висвітлювали плюси інтеграції, проводити більш активну інформаційну пропаганду в суспільстві

Пускать ролики про то, как "демократизировали" Югославию ?

НАТО може нам багато що дати, і це все треба використовувати, а не нехтувати і самим розбиратися, бо ми самі так ще років 50 будемо тут розбиратися..

А куда, интересно, торопиться? 50 лет - это разве много? Германия из послевоенных руин при поддержке запада за сколько лет поднялась? Но то Германия, немцы. А мы, получается, ни на что не способны, ждем кто бы что дал, куда бы еще вступить?

Да, Украина не Швейцария, и не потому что "буферная", а хотя бы потому что в Швейцарии 4 официальных языка, а не один, на котром еще и призывают всех думать.

Чому НАТО

По-перше зміниться ставлення з боку Росії, всі розуміють що у більш негативну сторону, але знову але. Конфлікти на зразок о.Тузли виключені. Звісно знов почнуться спекуляції з газом, поки ми не будемо платити європейську ціну, підвищення тарифів буде відбуватися кожного разу коли ми що будемо робити "не так" як цього бажає східний сусід.

Насколько я знаю, в НАТО страны с территориальными конфликтами не принимают, до сей поры, по крайней мере. Так что с Тузлой придется договариваться до вступления в НАТО, У России опыт решения территориальных споров есть,те самые "мертвого осла уши", которые получила Латвия. А про газ смешно, но уже надоело. Вы хоть Ющенка иногда слушайте, что он про газ говорит.

Я голосовал против.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пардон... а кто оттуда должен уйти?

В темі вже згадувалось про це вище.

да и чужд большинству населения Украины альянс, как ни крути.

Можливо. Але ті для кого він "чужд" в більшості своїй дивляться з оглядкою самі знаєте в яку сторону. Можу навіть сказати більше, для них чуже не тільки американське, а й все українське. А проблема такого негативного ставлення: це підігрівання ситуації як ззовні так і за рахунок внутрішніх політичних сил (хоча різниці між тими і тими особливої нема), а також непродумана політика держави, відсутність тієї ж інформації, а тому для більшості НАТО залишається ворожим агресором, так як вчили колись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SergiuS, откуда уверенность, что те, кто против НАТО "дивляться з оглядкою самі знаєте в яку сторону" (я так понял, речь о России) и "для них чуже не тільки американське, а й все українське"

мне, например, ничего не чуждо украинского.

мне нравится сало, да и вся украинская кухня в целом.

мне нравятся украинские девушки

мне нравятся украинские города и наша природа.

я люблю Луцк и люблю Киев

но я против НАТО, Америки, России в Украине. вообще, хоть Занзибар, но его здесь быть не должно.

и никто меня не подогревает в моих убеждениях.

а высказывание "выгнать Россию из Крыма" я больше приписываю к 1 апреля.

где там Россия? или татары, которых вернули на родные земли - Россия?

или речь об отдыхающих? так давайте тогда из Египта их тоже погонем :)

тараканов из голов надо повыгонять, а там глядь: и России в Крыму не окажется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я говорив про більшість. До кожного це приписати неможливо. Але загалом ситуація виглядає саме так.

А впевненість, від того що я сам народився на сході України, там живе вся моя рідня і часто їх навідую. Тому про всю цю політичну кухню і їх погляди знаю не з екрану чи слухів, а безпосередньо від тих людей про яких йде мова.

А щодо росіян в Криму, то не варто закривати очі на їх флот, їх військові бази і т.п. Про звичайних громадян і олігархів мова не йде, це їхня справа де їм купляти житло, але перш за все потрібно поважати культуру тієї країни де знаходишся. А от щодо перших... чому ж тоді можна щоб на нашій території були їхні військові бази, ми ж суверенна держава?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"НАТО хуже гестапо?", что лучше, картошка или велосипед?

Представителей России в НАТО, в Брюселе в 4 раза больше, и ничьо, русских это не угнетает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представителей России в НАТО, в Брюселе в 4 раза больше, и ничьо, русских это не угнетает.

Больше чем бельгийцев?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАТО тобі армію реформувати не буде і барахло наше утилізовувати не буде.

Все озброєння примусять порізати і утилізувати, а нове змусять закупити у країн-членів НАТО, бо воно підходить під стандарти.

+1

Голосовал "скорее нет, чем да"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо НАТО, то мені подобається позиція наших антинатовських сил (читай - проросійських), ті ж прогресивні соціалісти, комуняки, регіонали та інша шушура. Коли корабель з військовим контингентом альянсу прибуває до України, то відразу масові пікети, мовляв це неподобство, а як сприйме це Росія, потрібно дружити тільки з нею, і навчання проводити разом, і т.д. і т.п. Але коли потім цей самий контингент забирається геть з України і передислоковується на якийсь полігон в РФ і там спокійно проводить навчання з рос. армією, то це сприймається нормально...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SergiuS, прекрати столь категоричные высказывания. кого ты называешь шушурой?

не пеняйте на зеркало, чесслово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви хочете сказати що Вітренко, Марченко і іже з ними є великими політичними діячами... Для подібних особистостей іншого слова я знайти не можу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо НАТО, то мені подобається позиція наших антинатовських сил (читай - проросійських), ті ж прогресивні соціалісти, комуняки, регіонали та інша шушура. Коли корабель з військовим контингентом альянсу прибуває до України, то відразу масові пікети, мовляв це неподобство, а як сприйме це Росія, потрібно дружити тільки з нею, і навчання проводити разом, і т.д. і т.п. Але коли потім цей самий контингент забирається геть з України і передислоковується на якийсь полігон в РФ і там спокійно проводить навчання з рос. армією, то це сприймається нормально...

точно

а ещё нашу землю уже который код топчет сапог росийского моряка

и ничо

и КАЗА Витренко и остальный защитнички "прзаблоковости и нейтральности" молчок

их совсе мне парит наличие иностранно й военной базы на територи Укаины

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"НАТО хуже гестапо?", что лучше, картошка или велосипед?

"НАТО хуже гестапо" ето цитат с плакатика или из выступления какогото

кстате, предлагаю перефразировать в "НАТО хуже (лучше) НКВД"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...