Перейти до змісту

Зняти фарбу з підлоги

kovalcuchka87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мріяла про ламінат. Але щось вже не особо горю цією ідеєю. Хочу під ногами бачити і відчувати живу деревину, а не пресований папір у перемішку з токсичними клеями. Так от, думаю, чи можна обновити підлогу не стеливши нові дошки. Як можна зняти покриття, щоб в кінці не повернутись до хотіння ламінату ??? ))). Може порадите майстрів, які це роблять, або де можна купит ицю чудо-техніку і навести порядок самостійно?! 

Всім дякую! Думаю, темка буде цікавою не тільки для мене. 

Опубліковано

Також проблема може бути в самих дошках, точніше в їхньому стані.

Якщо вже робити, то з нового дерева.

Опубліковано
32 хвилин тому, kovalcuchka87 сказано:

Мріяла про ламінат. Але щось вже не особо горю цією ідеєю. Хочу під ногами бачити і відчувати живу деревину, а не пресований папір у перемішку з токсичними клеями. Так от, думаю, чи можна обновити підлогу не стеливши нові дошки. Як можна зняти покриття, щоб в кінці не повернутись до хотіння ламінату ??? ))). Може порадите майстрів, які це роблять, або де можна купит ицю чудо-техніку і навести порядок самостійно?! 

Всім дякую! Думаю, темка буде цікавою не тільки для мене. 

так може перестелити новими дошками?

циклювати не можна, а феном не реально.

тим паче, потім ви її все рівно покриєте хімією, так що ламінат не дуже й поганий варіант.

Опубліковано

Все від ціни залежить, яку можете викласти за це задоволення. Ми були перед вибором або хороший ламінат, або доску. Ціна була одинакова, так як ламінат брали в 4-5 разів дорожчий, ніж середньоринкова ціна. В мене друг вже пару років торгує напольними покриттями і порадив взяти quick step ламінат. Ми вибрали і не пожалкували. При правильному догляді буде служити 15-20 років мінімум. В цю ж ціну нам в Тартак пропонували доску. Але там кожну потрібно самому у різних місцях міряти вологість, та і по знайомих не однозначні відгуки про їхні доски були. Тому якщо є гроші - спробуйте ламінат quick step, не пошкодуєте.

Опубліковано
В 31.07.2016 at 19:20, СОАД сказал:

то не проблема)) є та проблема в цвяхах) поциклювати не можна буле

Можна. Цвяхи вбиваються в глиб дошки на 3-5 мм., потім - шпаклівку в тон  і лак темніший.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...