kovalcuchka87 Опубліковано 31 Липня, 2016 в 16:06 #1 Опубліковано 31 Липня, 2016 в 16:06 Мріяла про ламінат. Але щось вже не особо горю цією ідеєю. Хочу під ногами бачити і відчувати живу деревину, а не пресований папір у перемішку з токсичними клеями. Так от, думаю, чи можна обновити підлогу не стеливши нові дошки. Як можна зняти покриття, щоб в кінці не повернутись до хотіння ламінату ??? ))). Може порадите майстрів, які це роблять, або де можна купит ицю чудо-техніку і навести порядок самостійно?! Всім дякую! Думаю, темка буде цікавою не тільки для мене.
СОАД Опубліковано 31 Липня, 2016 в 16:20 #2 Опубліковано 31 Липня, 2016 в 16:20 то не проблема)) є та проблема в цвяхах) поциклювати не можна буле
Soprano Опубліковано 31 Липня, 2016 в 16:36 #3 Опубліковано 31 Липня, 2016 в 16:36 Також проблема може бути в самих дошках, точніше в їхньому стані. Якщо вже робити, то з нового дерева.
flashmax Опубліковано 31 Липня, 2016 в 16:41 #4 Опубліковано 31 Липня, 2016 в 16:41 32 хвилин тому, kovalcuchka87 сказано: Мріяла про ламінат. Але щось вже не особо горю цією ідеєю. Хочу під ногами бачити і відчувати живу деревину, а не пресований папір у перемішку з токсичними клеями. Так от, думаю, чи можна обновити підлогу не стеливши нові дошки. Як можна зняти покриття, щоб в кінці не повернутись до хотіння ламінату ??? ))). Може порадите майстрів, які це роблять, або де можна купит ицю чудо-техніку і навести порядок самостійно?! Всім дякую! Думаю, темка буде цікавою не тільки для мене. так може перестелити новими дошками? циклювати не можна, а феном не реально. тим паче, потім ви її все рівно покриєте хімією, так що ламінат не дуже й поганий варіант.
seolutsk Опубліковано 31 Липня, 2016 в 16:58 #5 Опубліковано 31 Липня, 2016 в 16:58 Все від ціни залежить, яку можете викласти за це задоволення. Ми були перед вибором або хороший ламінат, або доску. Ціна була одинакова, так як ламінат брали в 4-5 разів дорожчий, ніж середньоринкова ціна. В мене друг вже пару років торгує напольними покриттями і порадив взяти quick step ламінат. Ми вибрали і не пожалкували. При правильному догляді буде служити 15-20 років мінімум. В цю ж ціну нам в Тартак пропонували доску. Але там кожну потрібно самому у різних місцях міряти вологість, та і по знайомих не однозначні відгуки про їхні доски були. Тому якщо є гроші - спробуйте ламінат quick step, не пошкодуєте.
kovalcuchka87 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 12:19 Автор #6 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 12:19 Всім дякую! І все ж, знайшла людей які процедуру зняття фарби роблять якісно і "безболісно" ))).
drozl Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 13:44 #7 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 13:44 В 31.07.2016 at 19:20, СОАД сказал: то не проблема)) є та проблема в цвяхах) поциклювати не можна буле Можна. Цвяхи вбиваються в глиб дошки на 3-5 мм., потім - шпаклівку в тон і лак темніший.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.