Перейти до змісту

Роблю міні ЧПУ на arduino потрібна допомога.!

Aleks_lutsk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 161
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

о да, кумуналка багато з нас крові випє,

та знаю що дорого, та щей в зеленій валюті :(

зарплата ще неприйшла а вже розписана, капец, а направляйки тре, тре шось придумувати, :(

Опубліковано

Все треба робити з запасом, бо потім після купи проколів і невдач, коли все вийде, дуже буде сумно за вібрації, прогини і в кінцевому випадку неточності, саме через слабкість конструкції.

Опубліковано

Ваше програмне забезпечення взаємодіє з контроллером, яким можна визначати кроки чи кутові переміщення моторчиків? Цікаві ці моменти.

Опубліковано
3 годин тому, romaxa11 сказано:

Ваше програмне забезпечення взаємодіє з контроллером, яким можна визначати кроки чи кутові переміщення моторчиків? Цікаві ці моменти.

варіанти два, або спец софт заточений під ардуйну і через нього проганяється модель(слайсер) і виходить гкод(3дпринтер)

або тіж маніпуляції але ця річ є кутером або фрезером в простонароді, 

простіше коли це все працює разом із мач3, там все простіше і швидше

ну впринципі в гкоді можна прописати осьові переміщення вручну, якщо ти проце

Опубліковано
1 година тому, butaha сказано:

були запаси, не вистачило лише на X

тупанув я, перефразую, кріплення підшипників і дригуна  ось Z кажись, там ще гайка яка з червяком звязана, так тре було зразу писати :0026:

Опубліковано
27 хвилин тому, Voronin10 сказано:

тупанув я, перефразую, кріплення підшипників і дригуна  ось Z кажись, там ще гайка яка з червяком звязана, так тре було зразу писати :0026:

Кріплення двигунів - комплект з рамою ( 3мм метал, порошкове фарбування), пластикові деталі - замовив на 3D принтері. Якість друку жахлива, але надіюся, що складу свій принтер і передрукую.

Хочу, згодом, перевести на такий формат:

20803e1b496913238eb2bbfb50618653_preview_featured.jpg

Опубліковано
6 годин тому, butaha сказано:

Кріплення двигунів - комплект з рамою ( 3мм метал, порошкове фарбування), пластикові деталі - замовив на 3D принтері. Якість друку жахлива, але надіюся, що складу свій принтер і передрукую.

Хочу, згодом, перевести на такий формат:

Мужик не говорить мужик робить :0011:

я поки з розряду баб, більше говорю. 

далі будуть фото прототипа, досьть, я завівся

Опубліковано

На рахунок якості друку, вони ж не спеціально тобі фігню друкували, просто можливості друкувальної голови, вартість матеріалу і реальна можливість клієнта купляти за такою ціною і створили це кріплення.

Опубліковано
2 хвилин тому, romaxa11 сказано:

На рахунок якості друку, вони ж не спеціально тобі фігню друкували, просто можливості друкувальної голови, вартість матеріалу і реальна можливість клієнта купляти за такою ціною і створили це кріплення.

Все то так, але коли монтуєш підшибники в такий виріб і він розслоюється в руках - це не феншуй.

Вчора замовив друк пластикових деталей на редуктор екструдера, але вже в іншої людини, порівняю якість.

Опубліковано
On 24.10.2016 at 12:28, butaha сказано:

Все то так, але коли монтуєш підшибники в такий виріб і він розслоюється в руках - це не феншуй.

Вчора замовив друк пластикових деталей на редуктор екструдера, але вже в іншої людини, порівняю якість.

там багато факторів впливає на якість, особливо як все пронано через слайсер і наскільки толкові умови зовнішнього середовище де друкується сам обєкт, ну і куча супутнього

хто хоче якості він її досягне, хто хоче тупо друкувати - тупо друкує

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...