Перейти до змісту

Чому вам не страшно?

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В тему ліцензійних дисків - продавався-б софт "на вагу", по гривні за мегабайт (образно), нехай і без техпідтримки - брали-б, аж гай шумів!

І виробники софта були-б мільярдерами. (гривневими :) )

Ато косять ШАЛЕНІ ГРОШІ на "першій тисячі дурнів" (с) мій ;) , до виходу крека.

Доколє! :blush:

Опубліковано
Для мене 50 баксів за ліцензійний диск чогось там - то суттєвий удар по ЗП...

зробити за ціною еквівалентною до наших ЗП. І тоді піратства стане менше..

ну не знаю... Софт для смартів/комунікаторів коштує баксів 10-30 за програму. Ніби і не багато, враховуючи що з функціональністю можна ознайомитись на тріальних версіях. А з іншого боку -- я ПРИНЦИПОВО не купив ні однієї програми для смарта, бо практично всі вони прив'язуються до IMEI кода, а так як я міняю телефони кожні 2-3 місяці, то кожен раз купувати одні і ті ж програми не збираюсь.
Опубліковано

Стоїть на роботі все фріварне (кромі вінди) воно куплене.

Поритися в нас по форуму - нарож викладає цілі списки фрішного софта!є заміна МАЙЖЕ всьому!

А дома.. а хто має право заявитися із притензією?

а якщо і заявиться - то просто робиться - format c: /q :blush:

Опубліковано

анрИл - батько, він весь є нейтів під лінух - сама звіздата груліна всіх часів і народів, та і являючись більше лінуксоїдом ніж геймером - це якось не сильно грузить мозок.

Опубліковано
No games

Зараз паралельно і для Лінукс роблять ігри, але вони також не безплатні...

Роблять, тільки не такі, як СТАЛКЕР, НФС і Крізіс..

Опубліковано

Вступим ми в СОТ не вступим-як юзали піратки так і будем-менталітет не дозволить віддавати гроші за ліцензію

Опубліковано
Вступим ми в СОТ не вступим-як юзали піратки так і будем-менталітет не дозволить віддавати гроші за ліцензію

Шо да, то да! В нашому менталітеті є хороші і погані сторони, но як не крути, народ ми славний! :beer:

Я лічно небоюсь за те шо скидую. Можна написати шось типу "після прослуховування купи диск" і все. Цього достатньо, рахую

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...