Перейти до змісту

Чи є в нас у місті толкові спеціалісти по автомобілях Subaru? 

RomiOS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
13 минуты назад, RomiOS сказал:

Можливо хто знає де у Луцьку якісно крутять Subaru? Підкажіть, будь-ласка.

А чим Subaru такі виняткові що потребують окремого спеіаліста ?))

Опозитним двигуном ?

Опубліковано

В Луцьку багато awd turbo, є і bi-turbo.

Тому особливісью є лише опозитник.

Що за авто і яка проблема?

Опубліковано

В мене був трабл - випередження кута запалювання/пропуски запалювання. То в Луцьку не знайшов нікого, хто пофіксив би (чи, може, погано шукав). То їздив до Львова - до офіціалів.

Опубліковано

а ще там гідрокомпенсаторів нема, зазори виставляти так треба...

а як свічки на 3,0 міняти - ваще капець (якщо досвіду нема)

Опубліковано
11 минуту назад, Mihas сказал:

В мене був трабл - випередження кута запалювання/пропуски запалювання. То в Луцьку не знайшов нікого, хто пофіксив би (чи, може, погано шукав). То їздив до Львова - до офіціалів.

Це настлідки, а причин всього три:

Механікчна: поршня-клапана

Запалення

Паливо, точніше подача його (форсунки)

А ось далі, щоб точно оприділити причину, треба голову поламати.

Опубліковано

Причина була - несправний масляний клапан. Тут цього ніхто не виявив, а в офіціалів - одразу.

Своя специфіка регулювання кута запалювання

Опубліковано
14 хвилин тому, Mihas сказано:

Дивлячись яка проблема. Якщо щось складне або велике ТО, то я їздив до Львова на Еру, підвіску роблю там де і робив раніше (на Глушець у Сергія). Електрики мені нормальні вроді на Сафроні були, влаштовують. Свічки міняли у Женіка без питань на 3.0 Аут, хто буде розповідати вивішувати мотор шліть подалі, так надо помахатись, але то такє :). Помилка кута запалювання теж була ) обнулив не повторюється ну і добре думаю бенза, якщо вже буде повторюватись тоді буду розбиратись. Масло та фільтра мені Ера шле зі Львова все офіціал, тут вже наші роблять заміну.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...