Перейти до змісту

Блог волонтера


difoto

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, мене звуть Дмитро.

Це буде моєю сповіддю в онлайні. 

Коли мені вистачатиме часу - я буду просити у вас гроші. 

Моя волонтерська картка 

5168742348047329 - Сандалов Д.Л.

Поки що не скажу вам нічого. Просто круто вести свій блог.

7х200

і всі мої друзі - волонтери - в сльозах... 

але будемо говорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу додати від себе персонально, що Дмитро є "perpetuum mobile", одним з небагатьох унікальних людей, ККД яких суттєво перевищує сто відсотків, та закликаю підтримати всі його корисні справи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якийсь час настав на борді, що дуже не хватає "історій" . Куплю, продам, шукаю і т.п. Хочеться якось забарвити те все і при тому - не політичними новинами, а цікавими історіями.

І знову мене відволікли... переносим історії на завтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обшем так, камради і камрадки, почнем напевне з історії про "Дикого авантюриста" 

Якось з півроку тому наш Павло ODZER звів мене з мужиком, якому потрібна була допомога "по машинам". Так я віртуально познайомився з Максимом.

Макс жив під Маріуполем, з Пашею познайомився на Майдані. Щоб ви розуміли тодішню ситуацію - Марік був (та і зараз є) страшенно просєпарським містом. І якось після поїздки до рідного краю Макс дзвонить Павлу і каже: "Вибач, друже, твоя балаклава згоріла.... разом з моєю хатою і всіма документами" спалили хату просто за те, що там жив майданутий. Макс з батьком переїхав до Одеси і.... почалась війна.

Макс російськомовний патріот, закінчив інститут ВМС у Криму, тобто по суті - професійний морський піхотинець. Стрибки з парашютом, марш-кидки по 100 км і отето вот усьо. Ну і звісно, що після Майдану пішов у 36-ту бригаду, у десантно-штурмовий батальйон.

За час війни отримав 4(!!!) контузії, але в госпіталь не лягав аж до того моменту, поки не втратив свідомість за кермом і не злетів у кювет. Після цього його "під дулом автомата" таки поклали у шпиталь. От тоді то я з ним і звязався на свою голову :)

Шоб не сидіти без діла Макс вирішив відремонтувати старий батальйонний бусік Мерс МБ100, у чому я йому чим міг - допамагав (як виявилось - у нас за Дерно є шрот, про який знають навіть у Одесі! :)) Потім він "віджав за гроші" під Маріуполем у фермера бортового УАЗіка, який ми знову таки віртуально ремонтували (якшо чесно - то він крутив, а я шукав по всій Україна бабло на бензу). Але це все ще не саме цікаве, УАЗ з платформою під ДШК у кузові зараз успішно розсікає і косить сєпарів десь під Широкіним.

Пару тижнів тому Макс підняв клич, що десантурі треба машину. А він - як той Мауглі з анекдоту "Да, Мауглі, ти кого угодно достанєш!" :) Карочє десь за тиждень він назбирав тисячу з невеликим баксів і виїхав до Києва (скидались на тачку доречі такі люди як Мочанов, напрімєр) , де його чекав джип Опель Фронтера. Потім я шукав на той джип радіатора, поки Макс розбирався з паливною апаратурою, але в ітозі виявилось, що машина тупо не їде. Власник спочатку хтів сказать, шо "грошей не віддам", але завтикав, що це десантура і вже на слідуючий день полюбовно розійшлися, аж "з добавкою" :) І Макс вирушив далі, на Рівне, за "Ренжиком" стареньким, не забуваючи "бути Мауглі", в результаті назбиравши ше паро сотень ує. З Реджровером теж нічого не вийшло (вбитий в хлам), але справжніх десантників такі дрібниці не спиняють - віжу цель, нє віжу прєград! І Макс з товаришем подумали, шо як вже стільки проїхали, то поїхали далі! І пошурували у Нововолинськ.

От ви досі напевне не зрозуміли, в чому суть авантюри. А тепер уявіть: ви "лежите у шпиталі" і виїжджаєте за машиною, маючи "на кармані" лише банківську карту, на якій на момент виїзду - нуль! :) І їдете-їдете-їдете, доїжджаєте до Нововолинська, знаходите нарешті нормальну тачанку і... вам не хвата сто баксів. 

22:00, дзвінок:

- Дімон, прівєт! Нашлі тачку, подходіт! Сто баксов нє хватаєт, но нам щас полтори тищі грівєн подвєзьот дєвушка какая-то( какая-то, КАРЛ!!!), надо єщьо штуку. У мєня по запандой Украінє кромє тєбя нікого знакомих нєту, поможеш?

Ок. Дімон розбиває свою останню копілку і йде по ночі до терміналу з тою штукою гривень.

00:00 , дзвінок від Макса:

- Дімон, ми тачку забралі, тут мнє закінулі нємного, могу тєбє штуку отдать!

- А соляра є у вас?

- Ну... пока нєт, но до Ровно должно хватіть!

- Макс, не є*и мені мозг, заправтесь на ту тисячу і їдьте!!!!

- Ок, братуха, спасібо тєбє!

Ну і ото в якості ліричного відступу - чувак проїхав через всю Україну (Одеса- Нововолинськ) без копійки "наперед", просто тому, що батальйону край треба машина. 

На завершення хочу сказати, що "по путі" Макс ночував на берегах річок, там же стірались-мились (ну ми ж дєсантнікі, хулє нам!) і доїхали до Одеси.

Зараз Максу госпіталь видав розпорядження у частину: "На бойові не випускати, заборонено видавати зброю". Чотири контузії - то повний пиндець, якщо ви розумієте.

Ну і вишенка на тортік - у Макса немає прав. Взагалі. І не було. А він возив комбата три місяці. "Нах*й тєбє права, у нас война, нєт врємєні на ету бюрократію. Поєхалі!" (с) комбат

 

Ну і далі буде. Я зараз їду відправляти Ниву на фронт, а ви не забувайте про 5168742348047329 - повернусь - перевірю! ;)

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 місяця потому...

@difoto та Ко! Вітаю щиро з Міжнародним днем волонтера! Здоров"я і наснаги, щире дякую за все, що ви робите!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Приват, бл*дь.... приват-приват-приват!!! Всі і все про приват. Депозити і курс бакса, бл*дь!

В Рожищанському районі сім'я приймає діток, ростить-пестить, після повноліття відпускає у світ і бере нових.

Тато на фронті, мама зараз з трьома дітьми, двоє - прийомні. Три дні тому пропав зв'язок з сином.

Дзвінок: "Ваш син поранений, важко... 50/50. Завезли в Станицю..."

Тільки сьогодні знайшов його у харківському шпиталі, вчора вертушка зі Щастя перекинула. Важкий. В реанімації. Поїхали заспокоїти маму.

А тут бл*дь ПРИВАТ НАХ*Й!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Одна бригада передала іншій машину. "В ідеальному стані" - так мовили перші. 

Жертв немає, але машини теж.

Тому я стараюсь так не робити. (хто не зрозумів - задніх тормозів не було від слова ВААБЩЄ)

photo_2017-01-23_18-00-08.jpgphoto_2017-01-23_18-00-56.jpgphoto_2017-01-23_18-01-01.jpg

а в мене зараз отака красуня:

Кампо.jpg

хто бажає допомогти - прошу щиро. Роботи хватає.

5167985500013511 Сандалов Д.Л.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...