Перейти до змісту

Дошки оголошень - хто якими користується

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Безплатний" OLX зажрався, зменшивши ліміти і загнавшись з цінами на пакети, про Аукро вже мовчу (навіть не пам'ятаю, коли туди заглядав) - хто ще які знає, якими користується?

Безплатка, зрозуміло, всі чули, бо рекламують, а як там з відвідуванністю покупцями? Хтось там "продається"? Ліміти є?

Ще пошук видає купу дошок, але питання ті ж самі: відвідуваність, ліміти...

Наприклад, ss.uadoshka.netukrboard.com.ua1.kopiyka.clubukrgo.com

ПиСи: ледве не забув - БОРДА :) ну, тут без питань ;)

Опубліковано

Білшість моїх знайомих все одно поки що на ОЛХ  хоча признаються всі що  ті зажралися.Машини на авторіа.

Опубліковано

ОЛХ до того ж зараз оголошення після тижня не оновлюються а через місяць і то вгору не йдуть а тупо оновились і все. на тому ж місці.

Опубліковано
5 годин тому, Alex S сказано:

Білшість моїх знайомих все одно поки що на ОЛХ  хоча признаються всі що  ті зажралися.Машини на авторіа.

Так от і я для знайомих цікавлюсь, бо питають, а мені часу нема тестити/моніторити ті дошки... А з машинами то зрозуміло...

5 годин тому, la20 сказано:

ОЛХ до того ж зараз оголошення після тижня не оновлюються а через місяць і то вгору не йдуть а тупо оновились і все. на тому ж місці.

вже і не через місяць, вже взагалі ніколи не оновлюються

Показати прихований контент  

Отмена бесплатного обновления с 15.06.16

С 15 июня 2016 года бесплатное обновление объявлений 1 раз в 7 дней отключено во всех разделах (кроме раздела Недвижимость), при этом:
1. кнопка Обновить более не появится;
2. сервисное письмо об обновлении объявления не будет отправлено.

С момента публикации (или активации) объявление будет отображаться на OLX в течение 30 дней, после чего - переместится во вкладку Неактивные, если вы не деактивировали его раньше срока 30 дней.

Обратите внимание: если вы опубликовали объявление, например, 1 июля, затем деактивировали его 20 июля (до завершения срока публикации в 30 дней) и активировали его повторно, например, 21 июля:

1. дата публикации не изменится и останется 1 июля;
2. объявление не поднимется вверх списка;
3. срок публикации продлится еще на 30 дней после последней активации, то есть до 21 августа.

По истечении 30 дней объявление можно опубликовать повторно с помощью кнопки Активировать, которая доступна напротив объявления:

Screenshot_1147.png 

Теперь новые объявления будут получать больше откликов и продажи станут быстрее:) Поднять объявление вверх списка объявлений рубрики вы можете в любой момент, заказав услугу «Поднятие объявления».

Hide  

4 годин тому, продавець111 сказано:

да, Кідстафф забув, колись реєструвався... але щось мені тоді там не сподобалось...

А РСТ...  ніколи ні від кого з продавців/покупців машин не чув, а це значить, що не особо він популярний... Всі АвтоРіа знають.

Але поправлюсь, уточню - цікавлять все ж дошки-барахолки, не "автосалони"

Опубліковано

prom.ua, можна подати 10 безкоштовних оголошень. на рахунок відвідуваності, колись було супер, зараз так собі, олх цікавіше буде. 

• 3 тижня потому...
Опубліковано

не знаю, я ще не порівнював, але в мене було лише 6 оголошень (в різних розділах), і ще не писало "Долсягнуто ліміт", а сьогодні надумав докинути ще одне, а бачу - вже напис "досягнуто ліміт"... Викинув одне оголошення, а "Ліміт" все-одно не зник...

Опубліковано
On 02.08.2016 at 16:43, Natalia Blagovirna сказано:

Незнаю, я тільки на ОЛХ і продаю все що треба продати. 

"Незнаєш" що? Всі продають.  Скільки в тебе товарів зараз виставлено? Дає ще виставити?

• 6 місяців потому...
Опубліковано

ну що, яка ситуація на даний момент (після закриття Аукро, після подорожчання "безкоштовного" ОеЛікСа)? Хтось для себе зробив якісь висновки, якісь пріорітети? Хто де продає дріб'язок?

Опубліковано
2 часа назад, jack74 сказал:

ну що, яка ситуація на даний момент (після закриття Аукро, після подорожчання "безкоштовного" ОеЛікСа)? Хтось для себе зробив якісь висновки, якісь пріорітети? Хто де продає дріб'язок?

наприклад я продаю на: skylots, newauction, besplatka ну і olx - найбільше рулить)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...