Перейти до змісту

25 років зміна фото

AppMark

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
46 хвилин тому, AppMark сказано:

Який штраф буде якщо вже 4 місяць не міняється фото в паспорті?

посадять...ой посадять)))

Опубліковано

тащи свій зад в цнап, май 2 фоткі 3х4.
роби круглі очі, кліпай сльозно) получиш бумажку, про адмін порушення, в якому ти чистосердечно каєшся, а міськрада тобі пальчиком каже НО нО НО)) і все. через неділю прийдеш за паспортом)

Опубліковано

Рано ще, вчора чи то позавчора тільки в новинах проскакувало.

Дуже сильно сумніваюсь, що ті карточки так швидко почнуть видавати.

Опубліковано
1 година тому, Student91 сказано:

а хіба не міняють вже паспорт на карточку?

міняють. На Приватоську пожиттєву кредитку!

Опубліковано

Скоро будуть міняти всім на пластикову карточку Відповідне рішення вже прийнято. Скоріш за все це буде робитися  в момент заміни фото, бо так НМД  найзручніше.

Опубліковано

А штамп про одруження, групу крові, як будуть ставити? Чи коли одружився/розлучився нову карточку видаватимуть? Чи може всі дані будуть вносити на карточку?

Опубліковано

взагалі, може перестануть нарешті ті дурні штампи ставити по поводу і без. заодно не прийдеться сидіти в десяток кабінетів в чергах. 

в багатьох країнах паспортами користуються виключно для польотів за кордон, а не для всього чого тільки можна типу шлюбу, народження дітей, спеціальних відміток і тд. пора б уже і в Україні на таке переходити. залишити в старому вигляді лише два документа-водійське і закордонний паспорт, а для місцевого використання цілком достатньо чогось подібного до айді карти-без чіпа, на вигляд як кредитка старого зразку. Там фото, ім'я і прізвище, прописка, дата народження і номер самого документу. такі документи можна на місці клепати, аби купили машинку. 15 хв і все. просто і зручно, чого б не зробити так? все можна зробити, аби було бажання. 

Опубліковано

Я думаю якщо і буде так то як з правами.Ой вибачте немає пластику , але за 400грн можна резервний знайти(тільки для вас)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...