Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні, 15 липня 2016 року об 10:55 з приміщення за адресою м. Луцьк, вул. Дубнівська, буд. 16 (АвтоЦентр Renault) було викрадено велосипед Merida Matts Sport 700.

Якщо в кого є інформація, дзвоніть + 38 о 67 7295838.

Винагороду за інформацію про велосипед обіцяю.

matts_sport_700.jpg

merida1.jpg

merida2.jpg

merida3.jpg

merida4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там хіба немає відеокамер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Номер рами не знаю.

Камери зафіксували хлопця ростом 180-185 см, стрункого, в білій футболці, світло-блакитних джинсових шортах, панамці і темних окулярах. Взутий був у темні типу туфлі із чорними шкарпетками. Постійно розмовляв телефоном. Складається переконливе враження, що він прийшов конкретно за моїм велосипедом та ще й мав спільника, з яким і розмовляв телефоном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Pavka said:

ще й мав спільника, з яким і розмовляв телефоном

зазвичай то відволікаючий маневр, типу іду повільно кругами і роздивляюсь бо розмовляю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні з ким він не розмовляв, це все як прикриття, панама, окуляри. Передивіться відео за інші дні, впевнений він зайшов не вперше,  перший раз припас а другим разом вже забрав.

І ще питання до автора, чому не закриваєте велосипед замком з тросом, це на 99% допоможе відбити охоту в злодія до таких миттєвих крадіжок практично на очах в оточуючих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18.7.2016 Додано фото злочинця під час викрадення (в коментарях).

05.jpg

04.jpg

03.jpg

01 (2).jpg

02 (2).jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що можна сказати, камери у вас гавняні... І охорона теж. Я так розумію, стороння особа пройшла через службовий вхід. Міг би ще й пару системних блоків винести, чи ноутів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, Vadimm сказано:

Що можна сказати, камери у вас гавняні... І охорона теж. Я так розумію, стороння особа пройшла через службовий вхід. Міг би ще й пару системних блоків винести, чи ноутів.

Дякую! Ви мені дуже допомогли!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніть увагу на два моменти:

- на другому ролику перед крадієм через ворота проїхав велосипедист. Вони могли на дорозі зустрітися...

- крадій пересувався по офісу, як в себе дома, крім відеокамер його бачили ваші колеги...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...