Перейти до змісту

Літні Олімпійські ігри 2016

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  • Відповідей 97
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 11.08.2016 в 06:23, vaz75 сказав:

І що вони транслюють? Як росіяни здобувають нагороди? Чи може фехтування Ольги Харлан? Чи тріумф Еліни Світоліної на Сиреною Вільямс?

В мене почав глючити супутниковий канал під час гімнастики. Я перещьолкав всі наші канали - ноль.

Показати  

Харлан показували останні два поєдинки точно (бачив), Світоліну в прямому ефірі не дивився, але був 100% (матч почався майже в 01:00), зранку в 11:00 прокрутили весь матч, гімнастику показали в прямому, на смартфоні програмка стоїть офіційна, різниця  в часі, коли спортсмену оголошували зароблені бали за сняряд була 1-2 сек. на користь теревізора. Рекомендую глянути програму телеканалу - http://1tv.com.ua/schedule. А також ось ссилка, де точно можна дивитись канал, хоч на смартфоні - http://tv.maximuma.net/

Опубліковано
  В 11.08.2016 в 07:01, foma144 сказав:

А також ось ссилка, де точно можна дивитись канал, хоч на смартфоні - http://tv.maximuma.net/

Показати  

Та подивитись УТ1 не проблема.

Опубліковано
  В 11.08.2016 в 06:23, vaz75 сказав:

І що вони транслюють? Як росіяни здобувають нагороди? Чи може фехтування Ольги Харлан? Чи тріумф Еліни Світоліної на Сиреною Вільямс?

В мене почав глючити супутниковий канал під час гімнастики. Я перещьолкав всі наші канали - ноль.

Показати  

Вони показують лише те, що дають режисери з Бразилії.

Якийсь мужик (тренер) в студії Першого національного, казав, що на Олімпіаді взагалі немає наших журналістів. І я, що називається, "охотно верю" :(

А стосовно Олега Верняєва - дивився вчора, і було таке відчуття що цю медаль в мене відібрали.

Опубліковано
  Цитувати

Показати  

Amos французы в HD, канали ідуть відкрито 11591 V   20000 2/3  S

Astra 19.2E, німці HD відкрито,  11362 H 22000 2/3,  11494 H 22000 2/3 S2

Hotbird , німці відкрито ZDF/ Das Ers,  11054 H 27500 5/611541 V   22000 5/6

ясно що вони більше своїх показують, але топ види можна легко дивитись

В 11.08.2016 в 09:11, snouden сказав:

Вони показують лише те, що дають режисери з Бразилії

Показати  

якщо не помиляюсь, то трансляції мають бути зі всіх видів спорту, навіть якщо 10-15 видів одночасно. напевно наші лажають, вірніше використовують тільки сервери, які показують міжнародну картинку, так як укр режисерів трансляції не має там в ріо. Viasat Xtra+ звич віасат канали  здається показують всі види, там штук 15 каналів одночасно різні види показують

Опубліковано

@snouden я про це і казав: Україні (чинушам) це нах не треба: війна ж (кажуть вони, тихенько напихаючи кармани вкраденими грішми).

Опубліковано
  В 11.08.2016 в 15:57, yura-patriot сказав:

Бляха прибіг до дому, де теніс? сууу.а!!! вже йде?хто де дивиться хлопаки?,бо по Першому якась стрільба((

Показати  

ще попередній матч не закінчився, десь за пів години

Опубліковано
  В 11.08.2016 в 15:58, charlie сказав:

ще попередній матч не закінчився, десь за пів години

Показати  

А буде Перший показувати,не вкургсі?бо вже плавання показують.

Опубліковано
  В 11.08.2016 в 16:12, yura-patriot сказав:

А буде Перший показувати,не вкургсі?бо вже плавання показують.

Показати  

не знаю, здається мали показувати. Зараз Дель Потро за 5 хв закінчить і повинна наша пар вийти

Опубліковано

У боксі прольот,одному бал зняли не зрозуміло за що,інший без шансів нігеру-азейбаржанцю,де вони його викопали там не пойму.

Опубліковано
  В 12.08.2016 в 19:57, Barugan сказав:

А в нас взагалі є шанси на золото ще?

Показати  

сьогодні в плаванні може бути, але то 50 м від старту залежить багато що, можеш бути 1, а можеш і 4 

щільність нереальна

rtr.jpg

Бондаренко у стрибках у висоту думаю або золото або срібло матиме, якщо без травм всяких відбудеться

Ну і завжди є хтось, від кого звичайні глядачі не очікують

Опубліковано
  Цитувати

Женская сборная Украины по фехтованию на саблях в составе Ольги Харлан, Алины Комащук и Елены Кравацкой вышла в финал Олимпийских игр – 2016 в Рио-де-Жанейро, обыграв в полуфиналесборную Италии со счетом 45:42.

Финал Олимпиады-2016 по фехтованию на саблях между Украиной и Россией пройдет в 00.15 14 августаИсточник:http://censor.net.ua/n401636

Источник:http://censor.net.ua/n401636

Показати  

Вболіваємо за нших.  URL]URL]3e9377715dde5c1f218a3c6c09f7e64b.gif

Опубліковано

Дівчат шкода, там могли за золоту зачепитись, але з тактикою біда. В Ріо з медалями просто сутужно, в повітрі літає недобре передчуття. Я не сильно вірю в якісь знаки, але мабуть відправляти спортсменів треба скромно без помпезності.

Опубліковано

По медалях, ІМХО, Верняєв в інивідуалці по окремих снарядах (на паралельних брусах на нього взагалі найвищі коефіцієнти на перемогу), Різатдінова в худ. гімнастиці, синхронниці повинні щось зачепити ну і на борців ще надія є...

Опубліковано

Ой, Олежка Верняєв здувся. Підкосило його суддівство в фіналі з японцем. Шкода. Міг би собі (і нам) не одну золоту медальку принести.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...