Перейти до змісту

Учиться и еще раз учиться (видео)

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Студентка института кино и телевидения Лия Гельдман сняла ролик. 10 прохожих отвечают на улицах Петербурга на простые, казалось бы, вопросы...

http://fishki.net/comment.php?id=32948

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

честно говоря, не смешно ни разу. обычная подтасовка.. аналогичный ролик можно снять в любой стране если выбрать из толпы десяток людей "специфического" вида имитируя "различные слои населения" и грамотно смонтировать. именно за подобный тупой гон мне не нравится Задорнов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там була Бландинко - по моєму найбільше правильних відповідей дала. Тому Difoto нада подивитись це.

Але не знати що таке Хіросіма і Нагасакі це уже вообще позор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вірю, ніяких підтасовок. Зробіть аналогічне опитування у нас і результати будуть не набагато кращі, навіть, серед юзерів цього форуму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще б спитали хто такий Джобс і Торвальдс...

половина питань бредові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тот, который брал интервью сказал для примера страну из двух слов "Российская федерация", помоему их страна называется "Россия" или я тупой?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в чому їх бредовість ? В тому, що ти не знав на них відповіді :) Заурядні питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в чому їх бредовість ? В тому, що ти не знав на них відповіді :) Заурядні питання.

угу, ти такой умний... з гуглом під рукою

чи ти хочеш сказать, що памятав коли родився пушкін?

ідеш собі по вулиці думаєш свою думу і тут до тебе якесь сопливе з мікрахвоном... а хто такой Игорь-Северянин?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу, ти такой умний... з гуглом під рукою

чи ти хочеш сказать, що памятав коли родився пушкін?

Ти ТВ не дивися в 1999 р.? Да 200-лєтія са дня раждєнія аліксандра сіргєєвіча пушкіна осталась ... днєй. Таке фіг забудеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tum@n, ти так швидко свої пости не редагуй, а то ти за пару хвилин міняєш їх смисл ледь не на половину протилежний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ТВ вже дуже давно не дивлюсь..

ото тільки й показують, скіки якому трупу виповниться скоро...

Tum@n, ти так швидко свої пости не редагуй, а то ти за пару хвилин міняєш їх смисл ледь не на половину протилежний.

до попереднього посту я дописав

ідеш собі по вулиці думаєш свою думу і тут до тебе якесь сопливе з мікрахвоном... а хто такой Игорь-Северянин?

після цього так радикально змінилась думка? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай не будем перетворювати тред на трьоп, ти прекрасно знаєш, що я не про те мав на увазі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай не будем перетворювати тред на трьоп, ти прекрасно знаєш, що я не про те мав на увазі.

клікай кновку бек пару раз і скріни в студію, а тріпатись безпідставно нема чого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клікай кновку бек пару раз і скріни в студію, а тріпатись безпідставно нема чого

В тебе так вийде з кнопкою Back після того, як ти побував ще в кількох інших темах?? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в принципе, больше 2 человек, не знающих ответы на эти вопросы - уже много. ИМХО

а то, что молодежь похлеще "тупых америкосов" - видно когда по улице идешь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тупые масквичи :)

А к астронавту и блюзмэну я бы прибавил еще одного: самого педального лося в мире :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А к астронавту и блюзмэну я бы прибавил еще одного: самого педального лося в мире :)

чем поставил бы в ступор даже автора сюжета :)

ну, и все-таки, лося простительно не знать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Весело вийшло! Класне опитування! Пам'ятаю як "Аверс" давав людям завдання на знання української мови і знімав біля ЦУМа людей :). Дехто знав, дехто ні. В наших людей добре мислення, а вот граматика в нас на середньому рівні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...