Перейти до змісту

Мовний табір для датей та підлітків 10-16 років


slavcya

Рекомендовані повідомлення

Ціна 2500. Дати - 12-19 липня. 4 разове харчування. База відпочинку "Радість", бувший піонерський табір, викуплений. Пободовані нові корпуси. Кімнати від 2 до 10 дітей. Туалети й душові сучасні, на кожному поверсі. На території є їдальня, 2 батути, басейн, ставок, спортивні поля, тенісні столи, бесідки, гойдалки, ротонда з накриттям і сценою, де буде проводитись більшість заходів. Якщо не на всі питання відповіла - запитуйте ще.

Дякую за зацікавленість!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є заїзд з 3 до 10 липня для дітей 6-12 років, є заїзд з 12 до 19 липня для дітей віком 10-16 років. Програма таборів різна,  тому діти 10-12 років мають змогу їхати в обидва.

 http://www.ex.ua/92322082 фоти і відео з попереднього табору

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попередні роки ми робили лише один виїзний табір на літо. Цього року два, щоб відділити наших же підлітків, які виросли і хочуть бути окремо. Сподіваюсь, що в наступні роки буде більше заїздів, але цього року, на жаль, лише два. Ми робимо табір дуууже інтенсивним. Вихователі віддають все до останньої краплини. Та й іноземців важко організувати на все літо. Ми їх запрошуємо дуже заздалегідь, щоб вони приготувались, взяли відпустки, купили квитки. Тому не можемо додавати вже зараз нові заїзди. 

Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода. Доцю 14-ти років це зацікавило, але вона не встигне повернутися до 12 липня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикро. Чекаємо тоді її на наступні табори влітку, а може ще й взимку. Слідкуйте за нашою діяльністю в групі Територія 2.2 в фейсбуці

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...