Перейти до змісту

[Архів] - Продаю б/в ігровий системник (+ бонуси)

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продаю ігровий/мультимедійний системник:

Процесор: Core2Duo E8400

Материнська плата: Asus P5Q Deluxe (+ коробка, книжки, шлейфи, кулер-турбінка для додаткового охолодження при розгоні і т.д.)

Пам'ять: DDR2 Corsair Dominator 4Gb (2x2Gb, з радіаторами, + "рідний" кулер для охолодження)

Відео плата: Palit GeForce GTX275 (896Mb)
Жорсткий диск: 1Tb WD GreenPower (7200 rpm)

Блок живлення: Zalman ZM600-HP (якісний, модульний, 600W, охолодження з тепловою трубкою)

Корпус: CoolerMaster (якісна товста сталь, трохи потертий, без однієї заглушки для відсіку 5.25", є отвори для шлангів системи рідинного охолодження)

Корпусні кулери: Zalman 120 мм і Colorfull 120 мм (з перехідниками для пониження обертів, включені в материнську плату)

Дуже багато фоток  

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

Hide  

Системи цілком достатньо для гри в більшість ігр (окрім тих, які вимагають DirectX 11, бо відео плата його не підтримує) на середніх/високих налаштуваннях при роздільній здатності 1366х768. Також, наскільки мені відомо, системи на базі материнських плат Asus серії P5Q використовують для "хакінтошів", тобто для роботи під MacOS X, а враховуючи ще і якісний аудіотракт цієї материнки з оптичним і каоксіальним виходами, її можна використовувати як хорошу мільтимедійну машинку для роботи з аудіо/відео.

Зараз встановлена ОС Windows 10 Pro x64 (+ Asus Express Gate на маленькому впаяному в материнську плату SSD -- дозволяє зайти в інтернет, скайп або переглядати фотки без завантаження Windows)

Бонуси:

Монітор Targa Visionary LCD 19-4 (19", співвідношення сторін екрану 4:3, що оптимально для офісних задач, вбудовані колонки, є входи VGA D-Sub та DVI)

Клавіатура Logitech Internet 350 (PS/2, з додатковими мультимедійними клавішами і клавішами швидкого запуску, чорна)

Ціна за все разом: $250 $190, по Луцьку можу доставити куди потрібно.

Тел. (О5О) 5З8-88-8О

Опубліковано
47 минут назад, Plum сказал:

Також, наскільки мені відомо, системи на базі материнських плат Asus серії P5Q використовують для "хакінтошів", тобто для роботи під MacOS X

На більшість Асусів з 775 сокетом та процом С2Д або С2квад можна втулити мак без пробелем бо на старі мат плати, такого плану, за стільки років кекстів, патчених біосів та ДСДТ просто валом :) .

Опубліковано

Можливо, що так. Я не займався хакінтошами, просто пригадую, що колись хтось шукав саме P5Q або її різновиди, бо вони були оптимальні.

Ну а тут є огляди мамки (вона топова зі всієї лінійки P5Q, з 16-фазним живленням, якісними компонентами, крутим охолодженням і купою інших плюшок):

http://www.ixbt.com/mainboard/asus/asus-p5q-deluxe-i45p.shtml

http://ru.gecid.com/mboard/asus_p5q_deluxe/?s=all

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...