Перейти до змісту

Продам свіжий травневий мед


laser

Рекомендовані повідомлення

Продам мед, кілька днів тому відкачаний.

Основний збір ріпак, польові квіти, ліс, все що цвіло квітень-травень

Місце збору -- подалі від дороги за дачними масивами між Богушівкою і Шепель.

1234252463_44832_or.jpg

Ціна - 100 грн. за літр. Якщо ціна неадекватна, то скоригуйте мене, по чому на базарі чи з рук продають?

Розливаю в пластикові нові літрові відерця або скляну тару під заміну.

598104.jpeg

при опті будуть знижки

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мед дійсно натуральний, то ціна більш ніж адекватна. Не орієнтуйтесь на базарників, які "бадяжать" мед. Натуральний і якісний мед не може коштувати дешево.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@laser

в сотах, закритих сотах  щось можна придбати? ціна?

 

такого плану...   http://pchelasveta.ucoz.ru/_si/0/79216938.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

увага! щойно глянув — нажаль мед уже загус, набув світло біло-жовтуватого кольору, не текучий.

 

Oli, цілих рамок з сотами спеціально не різали і поки не плануємо, так як є забрус, який утворюється в процесі розпечатування рамок перед викачкою.

виглядає не так симпатично але це теж саме. правда його спіткала та сама доля, мед з ним загус.

Ціна аналогічна. 1л - 100 грн. 0,5л 50 грн. якщо не правий, то поправте.

u5LA0_58Xls.jpg

 

Selbeor, ну, велика вартість меду також пов'язана з великим розходом цукру на закормку бджіл на зиму, бо ж якщо все відібрати і нічого не дати, то з голоду вимруть.

натуральність меду можна визначити кількома простими методами

ознаки справжнього:

- якшо взяти ложку, набрати меду і лити його назад, то струйка повинна лягати "купкою" над поверхнею, а не тонути. мед додстатньо густий.

- струка з ложки буде тягнутись тонкою струйкою, і ні в якому разі не падати каплями.

- справжній мед як правило "дере" в горлі. має сильний смак

- справжній мед після викачки протягом пару днів загустає, перетворюючись на матову густу консистенцію. пізніше під час тривалого зберіганя він стає на стільки твердий що його важко вдулубати.

- на поверхні після відстоювання видно малі залишки вощини, пилку, прополісу

ознаки підробки:

- розведіть трохи меду у воді. капніть розчин йоду. якшо це все посиніє, значить в цю калатуху налили крохмалю, щоб воно загусло.

- довго не загустає. розведений або зварений (такий штучний мед легко знайти в магазині, він завжди рідкий)

- зацукрився. з'являються крупинки цукру, як бувє в солодкому варенні, яке довго стоїть.

- накапати пару грам оцту, то за наявності крейди відбувається скипання суміші через виділення вуглекислого газу. 

- після розчинення у воді залишається осад, видно домішки (до фальсифікату додають муку)

-  капнути мед на папір і підпалити. Справжній доброякісний мед не горітиме, не плавитиметься й не коричневітиме. Якщо ж поплавиться — значить, бджіл годували цукровим сиропом, а якщо побуріє — значить, розбавлений цукром.

недивлячись на це, багато людей купують на базарі, бо там рідкий і в горлі не дере...

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу взяти на пробу, скиньте тел. в ПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де "бордівчанам знижка"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Торг ніхто не відміняв, стараюсь йти усім на зустріч. Комусь знижка, комусь доставка. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скиньте контакти і яка може бути знижка:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже дякую за смачний мед і швидку досттавку.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також скиньте телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 02.06.2016 at 16:36, laser сказал:

Selbeor, ну, велика вартість меду також пов'язана з великим розходом цукру на закормку бджіл на зиму, бо ж якщо все відібрати і нічого не дати, то з голоду вимруть.

натуральність меду можна визначити кількома простими методами

ознаки справжнього:

- справжній мед після викачки протягом пару днів загустає, перетворюючись на матову густу консистенцію. 

@laser, дякую, що не полінились написати, я це все прекрасно знаю, так як мій батько займається бджільництвом більше 25 років. І я з самого дитинства зрізав вощину і крутив медогонку:). Зі всім згідний крім одного, - після викачки мед через пару днів НЕ загустає, кристалізація меду починається мінімум через два-три тижні після викачки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже швидко загустає ріпаковий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прошу пробачення за затримку з відповіддю. не було в луцьку кілька днів

говрорять на базарі дешевше, тому ціна знижена до 90 грн/літра

 

ця викачка кристалізувалась дуже швидко. не встигли оком моргнути. видно медонос почався ще задовго до викачки, адже мед і в сотах певний час стояв.

:_37:тепер ножем нарізати прийдеться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 11 місяців потому...

знову актуально.

 

свіжовикачаний травневий мед. переважно ріпаковий.

1л = по 90 грн/л

2л = по 85 грн/л

3л і більше по 80 грн/л

 

як завжди розливаю в нові харчові пластикові літрові відерця. тобто відерце в подарунок. можливі інші варіанти. 

можлива доставка по місту поза робочий.

 

p.s. кілограмами не продається. як розіллю першу літру, то зважу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 місяця потому...

тема актуальна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, LANser сказано:

тема актуальна?

на даний час ні. чекайте наступного року швидше за все в травні знову буде актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...