Перейти до змісту

Проблеми з блоком живлення

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго всім вечора. Маю таку проблему.

Регулярно безперебійник клацає, з'являється вікно, як на скріні, і голос повідомляє, що "Battery Voltage Low" а за секунду "Battery Voltage Normal"

Деколи замість описаного комп тупо вирубаєтья.

Питання в наступному - де швидше за все проблема і як її вирішити?

Без імені.png

Опубліковано

Коли напруга в мережі нижче/вище норми, то UPS клацає релешкою, і переходить на живлення від батареї. А батарея, швидше за все, вже здихає, тому і пише Voltage Low і комп вирубається. Заміна батареї повинна вирішити проблему.

Опубліковано

ще простіший варіант виявити проблему спробувати без упса підключити, якщо звичайно у вас не напруга не скаче нижче 180 чи вище 250

Опубліковано

ну, в мене з напругою на вулиці лажа трохи, да. лічильник показує, що буває до 250 з копійками, але працівники Волиньенерго сказали, що він бреше на 5 вольт.

Опубліковано

Яка модель UPS?

Спробуй при включеному комп'ютері витягнути шнур живлення безперебійника, якщо вискочить така ж помилка чи компютер вимкнеться, значить вже несправна батарея. Тоді або міняти батарею, або краще замінити UPS на такий який має вбудований стабілізатор (AVR)

Опубліковано
10 годин тому, Lisovic сказано:

замінити UPS на такий який має вбудований стабілізатор (AVR)

або ж докупити будь-який НЕ самий китайський  стабілізатор напруги.

Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

або ж докупити будь-який НЕ самий китайський  стабілізатор напруги.

Можна і так, хоча тут треба тестити, якщо ups  фіговий то може і не дуже добре працювати із стабілізатором.

Опубліковано
3 хвилин тому, Lisovic сказано:

якщо ups  фіговий то може і не дуже добре працювати із стабілізатором.

On 28.05.2016 at 21:57, Will сказано:

ну, в мене з напругою на вулиці лажа трохи

думаю, не зашкодить аж ніяк!

Опубліковано

Починати провірку треба з акума однозначно.Акумолятор в упсах стоїть свинцево-кислотного типу з ресурсом біля 300циклів.Це не літієвий акум як у мобілках з ресурсом 1000-2000циклів

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...