Перейти до змісту

Мы из будущего (2008)

sergey70

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мы из будущего (2008)

Название: Мы из будущего

Страна: Россия

Год: 2008

Режиссёр: Андрей Малюков

Жанр: фантастика / боевик / приключения / военный

Мировая премьера: 21 февраля 2008

Премьера в Украине: 21 февраля 2008

Время: 110 мин

Кратко о сюжете:

Четверо молодых людей – черные следопыты – ведут раскопки в тех местах, где когда-то шли бои, чтобы потом продать найденные медали, ордена, документы и немецкое оружие. Но однажды вечером начинает происходить нечто странное... В найденных солдатских книжках, принадлежавших погибшим воинам Красной армии, вдруг обнаруживаются фотографии самих следопытов. Пытаясь прийти в себя, ребята отправляются купаться в озере и... попадают в 1942 год. В самый разгар тяжелых боев.

ftp://[email protected]/Video/Films/My.i....INTERMOVIE.avi

post-1565-1206126530.jpg

Опубліковано

У Хітачі кодування в Мпег-4 і без перекодування основні програвачі не читають. А фільм, по деяким відгукам, добрий.

Опубліковано

Фільм суперовий, Обовязково дивіться. Дивилась більше одного разу. Якщо тягне передивитись, значить класний.

Опубліковано
У Хітачі кодування в Мпег-4 і без перекодування основні програвачі не читають. А фільм, по деяким відгукам, добрий.

Измени окончание файла с .mp4 на .avi и будут читать "основні програвачі без перекодування".

Опубліковано

только что досмотрел. начало подкачало - думал даже выключить, но потом.. да, просто обалденная военно-историческая реставрация :)

Опубліковано

ну если начать во время этого фильма еще и думать (а не просто пить пиво с рыбкой), то можно найти тысячу и одну неувязку, как исторического, так и сюжетного плана. но общую картину это не портит - никто ж не обещал историческое кино :)

Опубліковано

Оце точно. Особливо сподобались останні кадри фільму - як перевернулась свідомість скін-хеда і він почав здирати своє татуювання а також його погляд на своїх "братів" уже в Москві.

Кіно обовязкове до перегляду.

Опубліковано

Да, фільм знятий неочікуванно цікаво - не дивлячись на дивний початок в стилі молодіжного серіалу чи чогось такого.

А от закінчення, як на мене, трохи підкачало... Ну хоч би повоспітували скінхедів, чи щось зробили - а то подивились і все... :(

• 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Єдиного українця в фільмі назвали - дуболомом... Ще раз пересвідчився, що нове російське кіно - даремне витрачання часу.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Доречі дізнався що є повна версія фільму - тривалість 163 хв. Нажаль на цей місяць трафік закінчився ще 2-го числа :0168:

Ось ссилка для тих хто має трафік і може поділитись фільмом:

http://www.tfile.ru/forum/viewtopic.php?p=1703180 - нажаль тре регитись :P

Опубліковано

Дивився фільм...мушу зізнатись,що давно такого не бачив!!!Пропоную усім до перегляду...воно того варте.

Опубліковано

Фильм просто суперовый, смотрела не один раз, и каждый раз глаз не оторвать, супер, я поражена. Неувязок было много, но я закрываю на них глаза, такой сюжет...эх...

Опубліковано
Неувязок было много, но я закрываю на них глаза, такой сюжет...эх...

Теж сподобався фільм. А "неувязки" швидше всього виникали через те, що дивилися обрізану версію фільму. VaLeRa дав ссилку на повну версію, яка майже на годину довша тієї, що дивився я. Скільки ж це треба було повирізати та ще й так, щоб зберезти цілісність сюжету...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...