Перейти до змісту

Велопарковка

v.vitalijovich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Передісторія. Місяць назад змінив місце роботи. Оскільки на роботу звик добиратися на велосипеді - питання де його власне паркувати виникло відразу. Та і хотілося, щоб перед очима був, так за вікном - але під наглядом. Благо директор попався розуміючий, кошти на покупку виділив. Здавалося все. Але у нашому місті купити готову велопарковку виявилося не так і просто. Промоніторивши ціни і пропозиції, чесно кажучи варіанти мене не дуже вразили -  вирішив зробити сам.  От результат.

P/S.  Виготовлю під замовлення, по індивідуальних розмірах і проектах. Ціна такої 1600 грн.IMG_20160507_234611.jpgIMG_20160508_230448_1CS.jpgIMG_20160513_135007.jpg

Опубліковано
9 минут назад, Ukrainec сказал:

а якщо гальма дискові

А якщо гальма дискові, то

32 минуты назад, v.vitalijovich сказал:

Виготовлю під замовлення, по індивідуальних розмірах і проектах.

Опубліковано
19 минут назад, Ukrainec сказал:

Зауваження до тої що на фото: 

а якщо гальма дискові, то знову по дибільному між секціями пихати вел?

Я спеціально не заміряв, але думаю, що дискові гальма там спокійно влізуть)

Опубліковано

Буду скучним

1. Сім раз відмір... Вони не повинні влазити, повинен виключатися  іх контакт.

2. Не у всіх є така довжина троса/ланцюга щоб без проблем пристебнутися.

Опубліковано

@Itzamna естет зодчества :D:D:D

П.с. : шикарно обісрав чужий труд, сидячи перед монітором, прикрившись заїждженою фразочкою "Без обід". Що сказати - красаучєг

Опубліковано
1 година тому, Itzamna сказано:

Дорого, безвкусно, блекло, стандартно совковсько.

запропонуйте своє бачення...

Опубліковано
22 годин тому, Itzamna сказано:

Слово не воробей - ти готов оплатить мій труд по дізайну і виготовленню ? Подозреваю що ні, тому не говори херні :)

Панти в сєлє бальшая штука (навмисно написав на панятнам тобі діалєктє, бо з солов'їною спостерігаю в тебе постійні труднощі :blink:)

П.с.: подозрєватєль з тебе нікудишній, як і дезігнєр, я більш ніж впевнений, тому не говори херні (взаімінне побажання прахвєсіаналу) :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...