Перейти до змісту

Не встановлюються репаки

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зіткнувся з проблемою. Є 4 компа з різною конфігурацією, від Core i3 і Core i7 4 покоління, до i3 шостого покоління. Скрізь різна пам'ять (різні виробники і частота/таймінги, об'єм від 8 до 32 гіг), відяхи -- три GeForce GTX 750Ti і одна GeForce GTX 770. Жоден комп не розігнаний, все працює на штатних частотах. На всіх встановлено Win 10 Pro x64. Антивіруси сторонні не встановлено, лише Windows Defender.

І на всіх них не можу встановити репаки деяких нових ігр, зокрема дві останні доби промучився з установкою Fallout 4 і Quantum Break. Пробував тягнути різні репаки (різних авторів), різні версії Fallout 4 з різними DLC -- все без толку. Щоразу вилітає з помилками unarc.dll (код помилки 7 або 8) або пише, що установочний файл пошкоджено, при чому буває, що один і той самий репак вилітає в різних місцях на різних комп'ютерах. Один з репаків Quantum Break на одній машині вилетів ще на 3,65%, на іншій -- на 90,05%, а ще на одній (самій потужній) -- на самому старті установки. Ставити пробував і з флешки, і по мережі, і з локально збережених файлів. Ставив і на жорсткі диски, і на SSD. При цьому, на трекерах, звідки брав репаки, люди пишуть, що все чудово встановилось і працює. Про всяк випадок пробував перекачувати той самий репак іншим торент-клієнтом -- все без змін.

Погуглив -- в цілому така проблема не лише в мене, багато хто з нею стикався і то досить давно і є якісь інструкції, як проблему побороти (від підстановки idone.dll та unarc.dll в системні папки Windows і маніпуляцій з фалами підкачки, до перехоплення прав власника на диски/каталоги, на які ставиться гра і інші), але жодна з них мені не допомогла.

Хто стикався з такою ж проблемою і як її поборов? Бо вже терпіння не вистачає ні в мене, ні в дітей :)

Опубліковано

Дай зсилку на якийсь з тих ріпів, бажано не великий, я спробою на такій же конфігурації Вінди.

Опубліковано
14 хвилин тому, vaz75 сказано:

Ти ж сам дав відповідь: Дефендер.

Та при чому Дефендер, якщо
1. Він НЕ матюкається на виявлені загрози
2. Вилітає установка в різних місцях.

Ось приклади репаків Fallout 4
http://nnmclub.to/forum/viewtopic.php?t=955272
http://nnmclub.to/forum/viewtopic.php?t=999443

Ще один якийсь (by Doctor) тягнувся з іншого трекера. З 4 машин на одну він чудом поставився, але при запуску вилітає. На решті не ставиться, вилітає з тією ж помилкою.

і ось Quantum Break
http://nnmclub.to/forum/viewtopic.php?t=1008733
http://nnmclub.to/forum/viewtopic.php?t=1007834 (ось цей на машині, на якій вчора навіть не стартував, зараз встановився до 77,70% і поки не вилетів -- взагалі містика).

Опубліковано
17 хвилин тому, Plum сказано:

ось цей на машині, на якій вчора навіть не стартував, зараз встановився до 77,70% і поки не вилетів -- взагалі містика

Поставився! Вчора не ставився, сьогодні на 3 інших машинах не став, а на одній -- є вже. Брєд якийсь...

Опубліковано
4 хвилин тому, vaz75 сказано:

а щось поменше є? 30 і 78 гб в сене немає місця

Я дав лінки на ті репаки, які точно не ставляться.

А ось -- результат чергової спроби поставити Fallout 4:

Знімок екрана 2016-05-15 13.41.19.png

Опубліковано

Це із-за 10ки 100%.

В мене подібна біда, встановлюю потрібні мені патчі чи програмки і або не дає встановити, а якщо встановить то після першого ребуту видаляє ((( 

Планую повертатись назад на7ку. Зупиняє мене лише лінь (

Опубліковано
Щойно, Ha3aP сказано:

Це із-за 10ки 100%

І що робити, якщо той же Quantum Break йде виключно під Win 10 x64 і DirectX 12?

Пробував, до речі, ставити в режимі сумісності -- не допомогло :(

Може спробую ввечері поставити Fallout 4 в віртуальній машині vmware з Win 8.1, цікаво чи проканає...

Опубліковано

вимкнути defender (режим захисту в реальному часі) і тільки після того скачати файли заново в іншу папку, інсталятор запустити з правами адміна. Скоріш за все це через правову політику він 10, в мене схоже таке було з деякими програмами також репаками навіть безкоштовними програмами. Я так зрозумів, що Windows ще при скачці файлів (не говорячи про встановлення)  бачить, що були внесені зміни в права певних файли і може ізолювати їх

Опубліковано

Я ніколи не любив вінлві файрволи і антивіруси. одразу їх вимикав і заміняв сторонніми продуктами.

МОжливо (не факт) що це і дефендер вимахується.

Була колись історія із Атласом України. Він не хотів запускатися на не ліцензійній вінді.

Опубліковано

Збірка Win10 10586.318

Виключати дефендер пробував, з правами адміна запускав -- безрезультатно.

Опубліковано
3 хвилин тому, Plum сказано:

Виключати дефендер пробував

ДО скачування? Чи після?

Як писали вище, є захист файлової системи. Можливо це і впливає.

Я б вирубив усв віндові "захисти". Ребут. Качати заново і встановлювати з правами Одіна. :)

Опубліковано

У якості антивіруса та файрвола уже довгі роки використовую Нод32.

Гнучкий у налаштуванні. Не їсть ОЗУ. І не грузить проц.

Опубліковано

І до і після, хоча яка різниця, якщо там все запаковано в .bin файли (запаролений arc-архів з високим ступенем стиснення)?

Опубліковано
8 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Вінда, ж біла? Це не обговорюється навіть. Тобто не збірка з ломалкою?

Звісно, все встановлено з флешок, створених через офіційний microsoft media creation tool.

Опубліковано

Спробував ще раз встановити на свою машину той же репак, що раніше. Попередній раз вилетіло на приблизно 7% з помилкою 7, цього разу вилетіло аж на 86.9% з помилкою 12:

Знімок екрана 2016-05-15 17.08.58.png

Якась рулетка!..

Опубліковано

на win7 була така сама фігня (код ошибки 11) коли ставилась гта 5 -  провірив локальні дискі на помилкі стандартним способом (шось там знайшло), після того з запуском від імені адміна вроді як все нормально встановилось

Опубліковано

- Імена юзерів на машині кириличні чи латиницею названі  ?

- знову ж таки наявність кириличних літер в шляхах до гри.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...