businka Опубліковано 19 Квітня, 2016 в 18:58 #1 Опубліковано 19 Квітня, 2016 в 18:58 Куплю Vkworld VK700X новий або б/у в доброму стані. Також буду вдячна за інформацію де в нас можна його придбати.
Saddy Опубліковано 19 Квітня, 2016 в 19:15 #2 Опубліковано 19 Квітня, 2016 в 19:15 в якості оффтопу - чим цей телефон такий класний, що його шукають лише на Борді за декілька днів уже 2 користувачі?
Гість rl72 Опубліковано 19 Квітня, 2016 в 19:18 #3 Опубліковано 19 Квітня, 2016 в 19:18 2 хвилин тому, Saddy сказано: в якості оффтопу - чим цей телефон такий класний, що його шукають лише на Борді за декілька днів уже 2 користувачі? ним можна колоти горіхи і забивати цвяхи ;))
Гість rl72 Опубліковано 19 Квітня, 2016 в 19:29 #5 Опубліковано 19 Квітня, 2016 в 19:29 5 хвилин тому, VaLeRa сказано: звиздять
VaLeRa Опубліковано 19 Квітня, 2016 в 19:30 #6 Опубліковано 19 Квітня, 2016 в 19:30 а я, як бувший власник такого девайсу кажу - звиздять
VojinSvitla Опубліковано 19 Квітня, 2016 в 20:03 #8 Опубліковано 19 Квітня, 2016 в 20:03 6 хвилин тому, Saddy сказано: а чому продав? Підозрюю що горіх міцний попався
VaLeRa Опубліковано 20 Квітня, 2016 в 06:26 #9 Опубліковано 20 Квітня, 2016 в 06:26 Ну я не на горіхи купився, а на забивання цвяхів, бо не завди є під рукою молоток...(шутка), мене більше ціна та характеристики підкупили. Нажаль змушений був продати через проблемки з GPS - там слабенька антенка і виникає велика похибка в маршрутах по місту...., та й треба було потанцювати з бубном для запуску GPS (що я й зробив ). Я частенько подорожую і мені потрівбно мати в телефоні GPS нормальний. А сам телефон як дзвонілка-спілкувалка то досить гарний вибір. По інету теж норм бігає. Сам по собі телефон мені подобався і дизайном і швидкістю роботи... мій Самсунг не так швидко працює. А оскільки я все рівно зібрався міняти телефона, то все рівно дивлюсь на китайські телефони - тільки спочатку перечитую купу форумів перед вибором. Тому рахую, що для дівчат цей телефон точно буде гарним вибором...
businka Опубліковано 20 Квітня, 2016 в 07:09 Автор #10 Опубліковано 20 Квітня, 2016 в 07:09 35 минут назад, VaLeRa сказал: Ну я не на горіхи купився, а на забивання цвяхів, бо не завди є під рукою молоток...(шутка), мене більше ціна та характеристики підкупили. Нажаль змушений був продати через проблемки з GPS - там слабенька антенка і виникає велика похибка в маршрутах по місту...., та й треба було потанцювати з бубном для запуску GPS (що я й зробив ). Я частенько подорожую і мені потрівбно мати в телефоні GPS нормальний. А сам телефон як дзвонілка-спілкувалка то досить гарний вибір. По інету теж норм бігає. Сам по собі телефон мені подобався і дизайном і швидкістю роботи... мій Самсунг не так швидко працює. А оскільки я все рівно зібрався міняти телефона, то все рівно дивлюсь на китайські телефони - тільки спочатку перечитую купу форумів перед вибором. Тому рахую, що для дівчат цей телефон точно буде гарним вибором... Мені він просто сподобався. Горіхи колоти ним не збираюсь)) В першу чергу підкупила ціна, бо для купівлі дорожчого телефону ще діти не виросли)). Розглядала варіанти смартів б/у, але те що б/у через 2-3 роки користування продають по тій же ціні що купували щей з всіляким незначними недоліками, мені не дуже подобається. Хоча ще розглядаю варіанти б/у якщо хтось запропонує щось нормальне і по адекватній ціні. VaLeRa, а де купували свого ?
VaLeRa Опубліковано 20 Квітня, 2016 в 08:48 #11 Опубліковано 20 Квітня, 2016 в 08:48 Свого купував на alli, продав звичайно добряче дешевше ніж купив...
Saddy Опубліковано 20 Квітня, 2016 в 17:10 #12 Опубліковано 20 Квітня, 2016 в 17:10 10 часов назад, businka сказал: для купівлі дорожчого телефону ще діти не виросли)). є в наявності ідеальний телефон для дитини, новий.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.