Jump to content

Куплю VKworld VK700X, або VKworld VK700X max

Recommended Posts

Куплю  Vkworld VK700X  новий або б/у в доброму стані. Також буду вдячна за інформацію де в нас можна його придбати. 

в якості оффтопу - чим цей телефон такий класний, що його шукають лише на Борді за декілька днів уже 2 користувачі?

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] [[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

а я, як бувший власник такого девайсу кажу - звиздять

6 хвилин тому, Saddy сказано:

а чому продав?

Підозрюю що горіх міцний попався

Ну я не на горіхи купився, а на забивання цвяхів, бо не завди є під рукою молоток...(шутка), мене більше ціна та характеристики підкупили. Нажаль змушений був продати через проблемки з GPS - там слабенька антенка і виникає велика похибка в маршрутах по місту...., та й треба було потанцювати з бубном для запуску GPS (що я й зробив :) ). Я частенько подорожую і мені потрівбно мати в телефоні GPS нормальний. А сам телефон як дзвонілка-спілкувалка то досить гарний вибір. По інету теж норм бігає. Сам по собі телефон мені подобався і дизайном і швидкістю роботи... мій Самсунг не так швидко працює. А оскільки я все рівно зібрався міняти телефона, то все рівно дивлюсь на китайські телефони :) - тільки спочатку перечитую купу форумів перед вибором.

Тому рахую, що для дівчат цей телефон точно буде гарним вибором...

35 минут назад, VaLeRa сказал:

Ну я не на горіхи купився, а на забивання цвяхів, бо не завди є під рукою молоток...(шутка), мене більше ціна та характеристики підкупили. Нажаль змушений був продати через проблемки з GPS - там слабенька антенка і виникає велика похибка в маршрутах по місту...., та й треба було потанцювати з бубном для запуску GPS (що я й зробив :) ). Я частенько подорожую і мені потрівбно мати в телефоні GPS нормальний. А сам телефон як дзвонілка-спілкувалка то досить гарний вибір. По інету теж норм бігає. Сам по собі телефон мені подобався і дизайном і швидкістю роботи... мій Самсунг не так швидко працює. А оскільки я все рівно зібрався міняти телефона, то все рівно дивлюсь на китайські телефони :) - тільки спочатку перечитую купу форумів перед вибором.

Тому рахую, що для дівчат цей телефон точно буде гарним вибором...

Мені він просто сподобався. Горіхи колоти ним не збираюсь))  В першу чергу підкупила ціна, бо для купівлі дорожчого телефону ще діти не виросли)). Розглядала варіанти смартів б/у, але те що б/у через 2-3 роки користування продають по тій же ціні що купували щей з всіляким незначними недоліками, мені не дуже подобається. Хоча ще розглядаю варіанти б/у якщо хтось запропонує щось нормальне і по адекватній ціні. 

VaLeRa, а де купували свого ?

Свого купував на alli, продав звичайно добряче дешевше ніж купив...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...