Перейти до змісту

20.04 - кулінарка, обговорення Велодня-2016!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я захворів, переноситься на суботу!!!

Прошу всіх активістів у середу, 20 квітня зібратись для обговорення деталей проведення Велодня-2016.

Попередньо на 18:00 на лугу біля Стиря.

Ну і звісно щось замутимо їсти-пити.

Опубліковано

Думаю, вже пора людям об'явити, що Велодень буде 21-го. 

Агов! Люди, вам надо Велодень? Мені -нє. Вам надо, робіть хоть щось. Хоч приїжайте, коли вас запрошують на обговорення. Я приїхала, бо мій друг попросив покулінарити вам. І всі попередні велодні допомогала, бо друзі просили. Мені особисто це нецікаво ніяким боком. Знаю, що багато хто хоче, просить, то робіть, будь ласка. 

Опубліковано
On 25.04.2016 at 15:23, odna сказано:

людям об'явити, що Велодень буде 21-го

а зчим це має бути звязано?

Цитувати

«Велодень» — неофициальный праздник, который отмечают велосипедисты Украины, Белоруссии иРоссии в конце мая. Дата Велодня определяется по назначению, обычно это суббота в последние выходные мая. Велодень организуется велосипедистами и не несет политической или коммерческой окраски.

фраза із вікі,,,

а ось календар 1446212718_ofcyn-vihdn-ta-svyatkov-dn-v-

Опубліковано
3 годин тому, Dtox сказано:

а зчим це має бути звязано?

фраза із вікі,,,

а ось календар 1446212718_ofcyn-vihdn-ta-svyatkov-dn-v-

з тим, що 28 травня в школах у 11-класників випускні вечори!шкільні новини 

Опубліковано
2 хвилин тому, emelka сказано:

з тим, що 28 травня в школах у 11-класників випускні вечори!шкільні новини 

Цитувати

11-ті класи Субота, 28 травня 2016 (орієнтовно – 20:00)

http://school52.kiev.ua/edu/semesters/#hcq=tornFJp

ті хто бере участь неоднаразово знає що основна маса людей збирається заради пробігу, після приїзду в центр люди розїджаються хто куди, хто кататися по місту хто десь на "шашличок" в центрі людей залишається "жменька",,,  

Опубліковано

Крім дзвінків, на останні вихідні багато чого напхано завжди. І кожен рік починається один і той срач. Я взагалі не розумію, що то за свята - шкільні дзвоники. Якийсь совковий пережиток. Але більшість натиснула добре і орги здалися.

Опубліковано
8 годин тому, lilechka сказано:

Чим можна допомогти у проведенні Велодня?

Організуйте його і проведіть. Діфото буде вам дуже вдячний, мені щось кажеця. Йому тільки ще велодня не хватало до комплекту. Ваш президент авл десь щез, то може ви зробите? :)

Опубліковано
10 хвилин тому, odna сказано:

Організуйте його і проведіть. Діфото буде вам дуже вдячний, мені щось кажеця. Йому тільки ще велодня не хватало до комплекту

Нам всім лише Велодня не хватає...

У кожного свої справи і обов"язки

Організацією і проведенням можливо й займуся. Але не цього разу, вибачайте

Опубліковано

Дата вже визначена організаторами. Кому не виходить - вирішуйте справи щоб вийшло.

Опубліковано
1 година тому, Dtox сказано:

В мене в знайомого 21 невиходить  давайте 22?

Я вже не розумію, це приколи такі пішли? Ото присилає мені завтра якесь "Модерн-Експо" листа: "Тра-ля-ля, дякуємо за запрошення, від нашої організації заплановано 350-400 велосипедистів" А я їм такий: " А нє, рєбята, там в одного чувака не виходить, давайте на 22 перенесем, ок?" і вони так: "Ну звичайно давайте перенесем!!! "

Опубліковано
8 годин тому, difoto сказано:

Я вже не розумію, це приколи такі пішли? 

Просто велодень це міжнародне "неофіційне" свято яке проводилось в всіх містах в один день і наприклад ще в листопаді ми знали що  на остані вихідні травня буде грандіозна покатушка, починаєм залучати все більше родичів та знайомих, а тут "адавайте" 21 проведем бо в мене старший син "жениться" зібрався, він канечно на велодень йти не зібрався але я,,, Ось після жонглювань датами починається неорганізованість свята мала кількість учасників та різні нюанси,

Опубліковано
1 година тому, Dtox сказано:

"неофіційне" свято яке проводилось в всіх містах в один день

Неправда. Харків, для прикладу, робив завжди у переостанню суботу травня. Всьо. Цю тему закрили.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...