Перейти до змісту

відновлення автомобілля після дтп

LeO29

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розбив свою копійку, підкажіть до кого можна звернутмсь за допомогою, щоб були нормальні майстри, а не такі, що тільки гроші тянуть, та й не кожен майстер візьметься за копійку )) (тобто за ваз 2101)

Опубліковано

здайте на металолом,воно тих грошей неварте,витягнути,переварити,перекрас,аби в 400 долярів влізли

Опубліковано

Гарна порада. Розпродати по запчастинах, кузов на металолом. В 400 доларів обійдеться лише підготовка до покраски й покраска. Зараз матеріали стоять , як збитий літак. Плюс зварювальні роботи доларів 300. Плюс вартість нових деталей. Це я виходжу із слова РОЗБИВ. 

Якщо можна, фото в студію))))

Опубліковано

фото викладу завтра, машинку шкода на металобрухт відправляти, не такі великі пошкодження, (на мій погляд), плюс є можливість все дістати дешевше

Опубліковано
5 часов назад, lanima сказал:

Плюс зварювальні роботи доларів 300

5 часов назад, lanima сказал:

Це я виходжу із слова РОЗБИВ.

Цікава арифметика)))

Опубліковано
6 годин тому, YouRich сказано:

Цікава арифметика)))

Для мене розбив- це щось таке як на фото.

А в даному випадку нічого особливо страшного не бачу.неприємно звичайно. На формулі все спокійно купується і ставиться. Капота можна лишити.  По моїй частині- по фарбуванню- потягне приблизно на шість тисяч грн. В зварці я не дуже розуміюся,  тому сказати не можу. Думаю космічних сум теж не буде.

1426021688_wbnlfc7z96w.jpg

Опубліковано

Я розраховував до 300$, до кого можга хвернутись, щоб оцінив об'єм робіт, та назвав орієнтовну вартість 

Опубліковано

Скоріше за все, з такою ціною в яку вам стане ремонт, легше і доцільніше купити іншу копійку.

Я ремонтував 2105, то в кінцевому результаті дешевше було купити іншу машину, в ще кращому стані

Опубліковано
58 минут назад, LeO29 сказал:

Я розраховував до 300$, до кого можга хвернутись, щоб оцінив об'єм робіт, та назвав орієнтовну вартість 

Якщо вся робота розраховувалася до 300 $ (незрозуміло чи деталі сюди входять), то потрібно шукати якихось дідків на гаражах або в Клепачів, Жидичин їхати... Там було дешево і сердито. Але на якість не розраховуйте.

Опубліковано
3 годин тому, LeO29 сказано:

Я розраховував до 300$, 

Тоді продай свою за 200

доклади 300 і купи на ходу за 500

Чесно, вкладати в класику 300 у.о., при її ціні в 500 - хіба дорога як пам'ять!

Опубліковано
7 часов назад, lanima сказал:

Для мене розбив- це щось таке як на фото.

Ми колись (в далекому 2004 році) купили собі ось таке авто, зробили і продали))

IMG_20140924_170601_1_1.jpg

Опубліковано
2 годин тому, YouRich сказано:

Ми колись (в далекому 2004 році) купили собі ось таке авто, зробили і продали))

IMG_20140924_170601_1_1.jpg

Продали як не бите не крашене?

Опубліковано
1 час назад, Gendruk сказал:

Продали як не бите не крашене?

А як же)). Така лялечка получилась...Я ще на ній по Луцьку пару днів виджигав.  Доречі, купили перекупи з Києва (а той брат прискіпливий). Пізніше ми їх зустріли на автобазарі, пили разом за їхню вдалу продажу цієї Ауді в Києві (вони виставляли)...По п'яні показали їм цю фотку. Одне, що вони сказали - "красавци" :D.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...