Перейти до змісту

LocoGPS - GPS-модуль для iPhone

Рекомендовані повідомлення

Наприкінці минулого року з'являлась інформація про те, що деякі компанії працюють над створенням модуля GPS для популярного смартфона iPhone, але про їхні успіхи нічого не чути. Зате інші розробники домоглися позитивно результату, який одержав назву LocoGPS.

LocoGPS є окремим модулем, що виконаний у вигляді брелока, який взаємодіє з iPhone за допомогою Wi-Fi-з'єднання. У брелок крім модулів Wi-Fi й GPS інтегрований слот для карт пам'яті формату microSD. На цій карті пам'яті й зберігаються навігаційні карти, що трохи незвично, тому що зазвичай в якості їхнього сховища виступає сам пристрій.

Навігаційне програмне забезпечення для LocoGPS створювалося на основі iGo 8. У продажу пристрій з'явиться в середині літа. Його орієнтовна вартість у комплекті із програмним забезпеченням становить ?120.

http://media.mabila.ua/ua/news/new_devices...3/06/10226.html

Прикольне рішення: якщо користуєшся GPS - можеш придбати його окремо і використовувати без всіляких шнурів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, прикольно. Но есть вариант проще: Смарт на симбиане+ЖПС приемник, связь по блутузу. Дешевле, ИМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую... і, як на мене, найзручніше.

Особисто використовував, тільки замість телефона був ноутбук...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як для яМобілко, а от для смартів на SymbianOS поки немає нормальних карт України. Це була одна з причин, чому я поміняв Nokia N95 8Gb на ASUS P750. І тепер я маю повноцінну навігацію з досить непоганими картами, які постійно обновляються, не в останню чергу завдяки Scorpio з нашого форуму.

ІМХО оптимальний варіант -- комунікатор/КПК/ноутбук на вінді з вбудованим або Bluetooth GPS приймачем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО оптимальний варіант -- комунікатор/КПК/ноутбук на вінді з вбудованим або Bluetooth GPS приймачем.

Якщо стосовно навігації, то IMHO краще всього купити окремо навігатор за 380$

Мій знайомий мотається по всій Україні і в таких містах як Київ або Харків

дуже зручно користуватись Navi. Причому це невеличкий блочок який повністю автономний і

його можна використовувати як кишеньковий навігатор (живлення від акум., режим прокладання

маршруту - пішохід)...

LG LN550

http://www.ozone.com.ua/goods/description/5461/index.html

Якщо в мене буде така необхідність - обов`язково придбаю щось подібне.

post-606-1205659436.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alex1973

Ти не правий краще взяти ЦЕ і поставити любу програму навігації, а не обмежуватись одною, яку тобі нав'язують :)

iPAQ-rx5710_foto1.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А если не хочется связыватся с чисто навигаторами, а надо время от времени сориентироватся на местности, в Украине, Луцке итд, то подойдёт тот вариант, что я написал выше, смарт+жпс. Жпс у меня настолько маленький, закинул в карман и не мешает, надо вдруг, срочно, неожиданно воспользоваться, включил и пользуешься. А всё время таскать с собой КПК и + отдельно 1 или 2 телефона неудобно.

Короче, на вкус и цвет.... кому как удобно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всё время таскать с собой КПК и + отдельно 1 или 2 телефона неудобно
Ну наприклад в мене телефон (ну не просто телефон, але все ж) Asus P750. Там GPS інтегрований. Не потрібно таскати нічого, крім власне телефона. Завжди з собою повноцінна навігація. А на Symbian -- да, там я міг зорієнтуватись на місцевості (швидше за допомогою Google Maps, тому що "рідні" карти від Нокії поки-що просто жахливі), але не більше.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На симбиане я себе поставил Garmin XT (с дорожной картой Украины) и SmartComGPS ( с картой Луцка и Украины). Конечно не 3д навигация с домами итд, но найти нужный адрес или улицу без проблем. Тестировал по Луцку и области навигацию, работает, точно расчитывает время прибытия, удобно прокладывает маршрут. Родные карты от нокиа (nokia maps) вообще не использую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alex1973

Ти не правий краще взяти ЦЕ і поставити любу програму навігації, а не обмежуватись одною, яку тобі нав'язують :)

Згоден, цікавіша іграшка за ~ ті ж самі гроші.

Але я користувався тим про що говорю - враження дуже позитивні, а HP не юзав тому коментувати неможу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...