Перейти до змісту

У пошуках велоодягу

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

добре ! дам знати коли буду!думаю в суботу буду.і в неділю на покатушку мож приїду якшо на свому самокаті приїду. все візьму з собою ^_^

• Відповідей 328
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

футболка офроуд 25гр, термік синій 50, голубий 45( невело, ну підходить) ,л,футболка 35 ростібається до пупка десь стан ок, розмір десь л

post-2688-1218649977.jpg

Опубліковано

жіночі капрі розмір Л TCM нові з підкладкою кулмакс 60 гр

штани чоловічі розмір Л TCM нові без підкладки, світловідбиваючими полосами 60 гр

подивитися можна завтра, післязавтра

80934174090

Опубліковано

окей поки є. поплану маю бути в четверг, маю ше похожий синій, якшошо два покажу, два непродувайних і теплих :)

Опубліковано

Andrey XP А є ще жовта футболка (на нижніх фото), синій термік (на верхніх) і штани чоловічі розмір Л TCM нові без підкладки, світловідбиваючими полосами? Якщо мені по розміру підійдуть то я заберу

Опубліковано

2Fr1end так це ше є, я памятаю ти мені писав в пп, скинь ше будьласка телефон свійв пп! думаю в четверг буду, а якшо не то передам.

2D@ve - добре! :)

Опубліковано

Є НОВІ чоловічі труси (під простий одяг) -25 грн , Шорти М/Ж -25грн , труси 44 та 52 розміру з підтяжками - 50 грн

Будуть в ORV на Перемоги

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Тільки шо на старому ринку бачив класні чорні велоштани зі шлейками в хорошому стані. Досить теплі, спереду вайндстопер, на замочках, здоровенний памперс.

Розмір - М, ціна 60 грн. Передостанній ряд, 3й контейнер від зовнішнього краю.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На Старом Рынке на гуманитарке есть много футболок, есть маленькие размеры. Новые или чуть-чуть-чуть не новые. 45 грн. Новый завоз, только вывесили. Примерно четвёртый ряд, третий-пятый контейнер от дороги. Вроде бы на том же ряду, где на углу продают велошмотки. Взял четыре штуки :)

Ближе к началу рядов (первый или второй) есть чёрно-серая велокуртка с "правильной" спиной, 200 грн. По размеру подошла, но рукава слишком короткие :(

Опубліковано
Вроде бы на том же ряду, где на углу продают велошмотки.

Це, здається, 3-ій ряд, якщо рахувати від замку. У цієї ж власниці в другому ряду є ще один контейнер, в якому також багато велоодягу, зокрема, велоштанів висить штук 50-70, розміри від S до XXL. З вигляду - ніби нові (взяв собі одні), ціна - 70-75 грн.

Опубліковано

Не дуже розглядався, якщо чесно, оскільки ішов за велоштанями. А такий вибір настільки вразив, що на все інше уваги просто не звернув. Власниця показувала якісь, тобто, щось таке є, але скільки і якої якості - не знаю.

Опубліковано

10.04.2009 ул.Коперника 1\10 после 16.00. Массовая продажа штанов и шорт!

Приходи сам и приводи друга!

Опубліковано

Сьогодні (вперше) побачив на гумі велотапки. Shimano, нагадують SH-MT31, але ніби не вони. З вигляду нові чи майже нові. От тільки розмір 38. Ціна: 120 грн.

Кого зацікавить: 4-ий ряд від замку, 2-ий контейнер справа, якщо дивитись від вулиці.

Опубліковано
10.04.2009 ул.Коперника 1\10 после 16.00.

Где именно это? Ориентиры? До скольки можно подходить?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...