Перейти до змісту

В Луцьку в психлікарні виявили "нарколабораторію"! :)

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Колумбія!, йопт! :)

Цитувати
Опубліковано 16 бер. 2016 р.

Шокуюча правда про Волинську психлікарню! Днями у медзакладі виявили нарколабораторію із вирощування канабісу. Цілу плантацію дурман-трави в занедбаному приміщенні виростив товариш одного із працівників медичної установи. Та ще й не абиякої, а елітного сорту. - Стверджують правоохоронці. Для цього створив у психлікарні спеціальні умови. Однак, на грядки із коноплями навідались правоохоронці. Люди у формі прийшли на забрали весь урожай

Опубліковано

алеякий запутаний сюжет. Головний лкар не сном ні духом завгсп здає в оренду столярові той в свою черг в субаренду товаришу. перший урожай накривають копи. провал операції бо неподілились з прибиральницею. прям детектив.

Опубліковано

там така глухомань і дєбрі! Закинуті приміщення... 100% хтось стуканув!

Правда, поруч, в одному з таких приміщень - "Фармпланета" - постачальник чи "перевалочний пункт" ліків по аптеках області... ;)

Опубліковано

Коментар подій від головного лікаря "прибив". Я не я, і хата не моя))))Там же не просто горщик з канабісом на підвіконні тихенько ріс, там плантарик з дорогою "курячкою" під лампами, витяжками і всілякими штукенціями буяв)))).

Опубліковано

я тільки не почув, щоб хтось був заарештований, затриманий, заведена справа... Просто приїхали і зібрали урожай? :)

Опубліковано
4 хвилин тому, jack74 сказано:

я тільки не почув, щоб хтось був заарештований, затриманий, заведена справа... Просто приїхали і зібрали урожай? :)

Так оголосили догану робітникові))))))))))))))))

Опубліковано

ну да :) як наслідок "догани" - зняли премію, яку і не платили :) Та й нашо, як в того гарний "лівак" був :D Той "робітник" сам, певно, головлікарю премію платив :D

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...