Перейти до змісту

Выбор летней резины

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Панове, може і захаїте мене, але...

http://koleso.topof.ru/product_info.php?pID=2681

відкатався два сезони на ауді-80 - відчуття - ціна/якість просто клас, рівняти є з чим (Мішелін, Семперіто,фулда, матадор).

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Теж розглядав такий варіант (таксисти-ж катаються ;)) Мій розмір Росава 185/70 R14 88H SQ-201 [лето] 366,00 грн. Якийсь бюджетий піреллі-мішлен буде всього-лиш на 100 грн дорожче. Іншими словами, якби виробника не душила велика і зелена жаба - вже-б купив :)

А на рах. всесезонки - таки да, те що буржуї пишуть all season означає, що такі шини максимум годяться на тонюсіньку корочку льоду зранку на асфальті, це доречі стосується і вищеназваних Nokian.

Опубліковано
2biter - імхо твій вибір Nokian Hakka i3 -

Прошлой весной взял себе такие. По сравнению с Дебицей которая стояла на авто при покупке: а. тише(объективно), б. лучшая проезжабельность луж(меньше аквапланирование)(объективно) в. машина устойчивее в поворотах(субъективно) г. на моих титанах выглядит симпатичнее(субъективно).

ЗЫ проехал за прошлое лето на ней около 5 ткм (все циферки показателя износа на месте). Впечатления только положительные.

Опубліковано
Особисто зупинився на Toyo 350 - хочу просто гарну, тиху літню резинку (з ралійною міцністю покришки ;)) Кого цікавить таке - можу стукнуть в приват координати офф. ділера.- на 50 грн. дешевше покришка чим на базарі. Ще завалявся телефон ділера Kumho, але не хочу його, назва не подобаэться :)

А яка її ціна зараз на базарі?

Опубліковано

Я спочатку до Kumho дуже скептично поставився але купив. Від"їздив вже один сезон і ніяких нарікань не маю.

Опубліковано

Прочитавши відгуки на Nokian Hakka i3, почав сумніватись: пишуть що погано тримає на сухій дорозі та на грунтовій(частенько їжджу на шашлики/озера), швидкий знос протектора+слабенька боковина(з нашими дорогами гулі гарантовані)...

Опубліковано

Глянув по посиланню - імхо більше хвалять, ніж ганять :) Впринципі, розпитуйся в TreNeR. А не подобається - шукай серед всесезонок буржуйських.

Опубліковано
Особисто зупинився на Toyo 350 - хочу просто гарну, тиху літню резинку (з ралійною міцністю покришки ;)) Кого цікавить таке - можу стукнуть в приват координати офф. ділера.- на 50 грн. дешевше покришка чим на базарі. Ще завалявся телефон ділера Kumho, але не хочу його, назва не подобаэться :)

Toyo 350 - хороша гума. Тиха, добре тримає дорогу як на сухому асфальті, так і на мокрому. Єдине що, то трохи рано починає проковзувати при екстреному гальмуванні.

Leser, не соромся так ;-). Зиму доїзджую на Rosava WQ-103. Нормальна гума за свої гроші. На засніженій дорозі гребе добре, тільки от на льодові почуває себе не дуже впевненно, але там тілки шипи нормально тримають.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Купив. Правда не Toyo - 2 дилера третю неділю обіцяли привезти, тим часом у Києві підскочила ціна, а у Луцьку - температура :)

Взяв аналогічні по-класу Dunlop SP Sport 300, ще по старим цінам. Поки недоліків не бачу.

Опубліковано

Всетаки купив Nokian Hakka i3, брав у шинному центрі що на Дубнівській. Там, виявляється, офіційний дилер Nokian. На резину виписали річну гарантію, кому цікаво умови тут. Гарантія дійсна по всій Україні у оф. дилерів...Резиною задоволений. :smile-zachot:

Опубліковано

Всетаки купив Nokian Hakka i3, брав у шинному центрі що на Дубнівській. Там, виявляється, офіційний дилер Nokian. На резину виписали річну гарантію, кому цікаво умови тут. Гарантія дійсна по всій Україні у оф. дилерів...Резиною задоволений. :smile-zachot:

в серпні прошлого року брав новий такий nokian... є один недолік...за два місяці відчутне зношування колеса.

Опубліковано

Вчора перезувся у Kelly R13. Віддав 1180 за копмлект + безкоштовно перезули. Брав на стрілецькій. Поки задоволений.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...