Перейти до змісту

Выбор летней резины

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Панове, може і захаїте мене, але...

http://koleso.topof.ru/product_info.php?pID=2681

відкатався два сезони на ауді-80 - відчуття - ціна/якість просто клас, рівняти є з чим (Мішелін, Семперіто,фулда, матадор).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Теж розглядав такий варіант (таксисти-ж катаються ;)) Мій розмір Росава 185/70 R14 88H SQ-201 [лето] 366,00 грн. Якийсь бюджетий піреллі-мішлен буде всього-лиш на 100 грн дорожче. Іншими словами, якби виробника не душила велика і зелена жаба - вже-б купив :)

А на рах. всесезонки - таки да, те що буржуї пишуть all season означає, що такі шини максимум годяться на тонюсіньку корочку льоду зранку на асфальті, це доречі стосується і вищеназваних Nokian.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2biter - імхо твій вибір Nokian Hakka i3 -

Прошлой весной взял себе такие. По сравнению с Дебицей которая стояла на авто при покупке: а. тише(объективно), б. лучшая проезжабельность луж(меньше аквапланирование)(объективно) в. машина устойчивее в поворотах(субъективно) г. на моих титанах выглядит симпатичнее(субъективно).

ЗЫ проехал за прошлое лето на ней около 5 ткм (все циферки показателя износа на месте). Впечатления только положительные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто зупинився на Toyo 350 - хочу просто гарну, тиху літню резинку (з ралійною міцністю покришки ;)) Кого цікавить таке - можу стукнуть в приват координати офф. ділера.- на 50 грн. дешевше покришка чим на базарі. Ще завалявся телефон ділера Kumho, але не хочу його, назва не подобаэться :)

А яка її ціна зараз на базарі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

550

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я спочатку до Kumho дуже скептично поставився але купив. Від"їздив вже один сезон і ніяких нарікань не маю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я і не кажу, що Kumho погана. Погано, що вони не зробили ребрендінг (для СНД ;))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитавши відгуки на Nokian Hakka i3, почав сумніватись: пишуть що погано тримає на сухій дорозі та на грунтовій(частенько їжджу на шашлики/озера), швидкий знос протектора+слабенька боковина(з нашими дорогами гулі гарантовані)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глянув по посиланню - імхо більше хвалять, ніж ганять :) Впринципі, розпитуйся в TreNeR. А не подобається - шукай серед всесезонок буржуйських.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто зупинився на Toyo 350 - хочу просто гарну, тиху літню резинку (з ралійною міцністю покришки ;)) Кого цікавить таке - можу стукнуть в приват координати офф. ділера.- на 50 грн. дешевше покришка чим на базарі. Ще завалявся телефон ділера Kumho, але не хочу його, назва не подобаэться :)

Toyo 350 - хороша гума. Тиха, добре тримає дорогу як на сухому асфальті, так і на мокрому. Єдине що, то трохи рано починає проковзувати при екстреному гальмуванні.

Leser, не соромся так ;-). Зиму доїзджую на Rosava WQ-103. Нормальна гума за свої гроші. На засніженій дорозі гребе добре, тільки от на льодові почуває себе не дуже впевненно, але там тілки шипи нормально тримають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив в одного з форумчан б/у VREDESTEIN HI-TRACK, хороша :P , відїздив минулий сезон і на цей вистачить ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам срочьно шини 225/55 R16 BF Goodrich 500$ почти нова 100 км не наездил!!! номер 095 2554482

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мішелінка в мене вже чотири сезони і зимою і літом, ще на п'ятий розраховую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Купив. Правда не Toyo - 2 дилера третю неділю обіцяли привезти, тим часом у Києві підскочила ціна, а у Луцьку - температура :)

Взяв аналогічні по-класу Dunlop SP Sport 300, ще по старим цінам. Поки недоліків не бачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всетаки купив Nokian Hakka i3, брав у шинному центрі що на Дубнівській. Там, виявляється, офіційний дилер Nokian. На резину виписали річну гарантію, кому цікаво умови тут. Гарантія дійсна по всій Україні у оф. дилерів...Резиною задоволений. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки заплатив? Якої розмірності?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціни в них є на сайті.

Ще про гарантію: навіть якщо зловите ямку і буде ґуля - резину вам замінять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за свои 175\70\13 год назад отдал ~ 1600 грн\4 шт. Правда брал на "Формуле"

ЗЫ Вчера уже "переобулся"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

TreNeR, теж Nokian брав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, i3. Тут писал про них ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось забув про той пост))) А тобі на формулі часом гарантію не давали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я через кума своего покупал. Кагбэ со скидкой, про гарантию не спрашивал :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всетаки купив Nokian Hakka i3, брав у шинному центрі що на Дубнівській. Там, виявляється, офіційний дилер Nokian. На резину виписали річну гарантію, кому цікаво умови тут. Гарантія дійсна по всій Україні у оф. дилерів...Резиною задоволений. :smile-zachot:

в серпні прошлого року брав новий такий nokian... є один недолік...за два місяці відчутне зношування колеса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так всесезонка-ж. Хочеться впевнено їздити весною та восени - ось така розплата. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора перезувся у Kelly R13. Віддав 1180 за копмлект + безкоштовно перезули. Брав на стрілецькій. Поки задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...